a ja nie dostałam maila ani nic w tym stylu ;( i pewnie mi nie przyślą... ;(
Printable View
a ja nie dostałam maila ani nic w tym stylu ;( i pewnie mi nie przyślą... ;(
ja też maila nie dostałam.. zaskoczona byłam jak dzisiaj paczuszkę zobaczyłam :D
tylko że ja wysłałam maila bodajże w pt wieczorem ;( ja to mam pecha :(
Ja napisałam wczoraj do nich emaila i dziś raniutko mi odpisali, prosili o adres i o zgode na przetwarzanie danych osobowych i żebym napisała na jakich produktach obecni pracuje.
Jestem ciekawa ich produktów;)
ja tez wyslalam ankietke do fenomenka i do gabrielle maila ;) ciekawe czy cosik dostane :) hyhy na mamy adres moze jeszcze posle ...hm.... beda probki razy dwa :D:D:D:D:D moze sie uda ;)
z tą mamą to dobry pomysł :D
A mi jak wysylam ankiete cos takiego wyskakuje
Bad Referrer - Access Denied The form attempting to use FormMail resides at Ankieta :: Fenomen, which is not allowed to access this cgi script. If you are attempting to configure FormMail to run with this form, you need to add the following to @referers, explained in detail in the README file.
Add 'fenomennails.pl' to your @referers array.
co robic? ;(
wcale sie nie dziwie że jej już nie ma :)
Ja na googlech wpisalm i mi ta stronka wyskoczyla. moze po prostu juz ankiety nie ma a to jakas stara stronka sie zachowala:/:
dzieki
pewnie mieli ograniczoną liczbe gratisów i wszystkie już porozdawali:P
tej ankiety już nie ma:P
klik na tej stronie się znajdowała;)
Nie dziwię sie:D po inwazji dziewczyn z wzorków wyczerpali swoje zapasy próbek na najbliższy rok:D
tusia - no to napewno:skacze:
Znalazłam jeszcze tu próbki do pazurków klik ale trzeba zapłacic za przesyłke 18zł:/:
No to lipa ;/
No to nieźle laski musiały się rzucić :P
A macie jakieś namiary na stronki gdzie można zamówić darmowe próbki akrylków?? Zamierzam przerzucić się na coś innego i chcę po próbować :D
powiem wam szczerze ze ja bym sie nie obrazila jakby probki wysyłali po 1zl od sztuki i np. za przesylkę :D
wtedy kazdy wyprobuje kto rzczywiscie chce wyprobować i nie beda podwajać zamowień :D
i kazdy skorzysta:D
ja bez problemu ankiete wypelnilam i to doslownie przed chwilka ...
hmm ja znów weszłam na ich stronke i nadal nie widzę już tej ankiety... oczywiście mam na myśli tę strone klik
ja również nie widzę ankiety.:/ ale napisałam do nich emaila i zobaczymy co będzie;)