Sylwia śliczny,równiutki frenchyk,fajny dodatek na serdecznym,świetnie całość wygląda :)
Printable View
Sylwia śliczny,równiutki frenchyk,fajny dodatek na serdecznym,świetnie całość wygląda :)
troszku moich cudaczkow:):P
Na te twoje kwiaty to nigdy napatrzeć się nie mogę:)
gosjes super te frenchosy
bardzo ładnie i czysto wystylizowane
no i te kolorowe zdobienia :)
gosjes - superanckie pazurki takie czyscioszki a kwiatek na ostatniej fotce miodzio :)
gosjes...bardzo ładne prace..czyste, staranne...i podpisuje się pod koleżanką...ten kwiatuszek jest przesliczny:love:
pokażę co ja zrobiłam tylko się nie śmiać dawno nic nie robiłam:P Świadkowej -zadowolona więc chyba nie jest źle
Ponoć praktyka czyni mistrza ;) Jakoś kolor coverka mi sie nie podoba jaki to ?
kolor cowerka jest cudny to różowy z MM , na zdjęciu jakoś tak wyszedł , ale zapewniam że jest fajny tylko na nim robię pazurki
mała metamorfoza ;)
Diamond bardzo fajnie wyszło ;) te przed to jakaś masakra,ble ....
ale szeroka plytka ,oby nie zjadla pani ,bo szkoda pracy .
tu moja mala metamorfoza juz ćwiczę żel na formie, jak myślicie już chyba lepiej co;p
DiamondShine nie taka mała ;) niebo a ziemia!! super metamorfoza
dorzucam swoje czarnuszki
Diamond super metamorfoza!! :)
Souki uważam, że Tobie również poszło dobrze :)
Zuzka bardzo fajny french :P
A tutaj czyścioszki ode mnie :)
dzieki dziewczyny;*
a dzis robilam taki frenchyk ;)
Kasia no fajny ksztalt ale mi sie nie podoba ze ta biala koncoweczka jest taka szczupla :) jak na mnie jest za bardzo loze wydluzone ...
nanami wedle zyczen klienta:)
mhm mhm ;) ;) tak myslalam ze pewnie to klientka ;) skad to znam...
proszę oceniajcie moje pazurki,jestem na początkowym etapie zapewne jak widać. mam problem z tym ,że tipsy się słabo trzymają tzn odchodzą przy skórkach łatwo je podważyć i ciach kawał żelu poleci. Teraz poczytałam wiadomości z forum i spróbowałam na nowo robić troszkę inaczej ciekawe jak długo wytrzymają:):):):)
Gosjes - świetne prace :skacze:
Kalaa - śliczne frenchyki :ok:
DiamondShine -klient nasz pan :P ale zrobić tak cieniutki french to jest sztuka :)
DiamondShine - to ci sie klientka trafiła eheh taki cieniutki hoho ja to zazwyczaj muszę tłumaczyc że za wysoki french nieładnie wyglada hehe
jest na czym oko zawiesić
ale śmigacie te frenchosy :ok::ok::ok: