super prace dziewczyny :)
ja wykonywałam takie frenche...i żaden mi się nie podoba bo widzę maaaaaasęęę błędów :/::/:
pierwszy frenchyk Panny Młodej
Printable View
super prace dziewczyny :)
ja wykonywałam takie frenche...i żaden mi się nie podoba bo widzę maaaaaasęęę błędów :/::/:
pierwszy frenchyk Panny Młodej
dzisiejszy
RedSunset ja widzę tylko małe niedociągnięcia, a gdzie Ty widzisz masę błędów to nie wiem
DiamondShine czy do budowy używasz może żelu no name, jeśli tak to którego konkretnie?
Te drugie boskie
i ja pokaże swoje osobiste świeżutkie dzisiejsze ;) (skórki oczywiście obgryzione) ;)
potwierdzam post wyżej MartaOSz pazurki takie 'czyściutkie' ;)
http://tinyurl.com/bqg2chq
Piękne te paznkoietki robicie, ja zrobiłam dopiero pierwsze i o french jeszcze nie marze hi
http://pliki.wzorki.info/images/e02Lu.jpg
Isabella trochę chyba za mocno z pilnikiem pojechałaś :P, ale nie najgorzej wyglądają :) staraj się piłować ostatnią warstwę przed nabłyszczaniem żeby miały gładką powierzchnię :)
MartaOSz - prześliczne :):love: czego używasz że tak pięknie sie błyszcza?
Zuzka - świetne :ok:
Isabella - jak na pierwsze pazurki to są super :yess:
Red te pierwsze doskonałe!!
zuzka fajny pomysł i wykonanie:ok:
pierwsze i trzecie naturalki...
Evelyn - wszystkie piękne, ale środkowe mają pomysłowe zdobienie i najbardziej mi wpadły w oko :ok:
Evelyn- śliczne frenchyki, a ostatnie cudownie się błyszczą!!! :)
A to moje propozycje :)
wszystkie prace piękne, ciasteczko idealne twoje frenczyki :D
jejku, te wasze pazurki dziewczyny to mistrzostwo świata
ja sobie siedze w fotelu , ruszac za bardzo nie moge z racji gipsu i tak sobie pomyslałam że spróbuje sie pobawic z paznokciami ale widze że sporo nauki przede mną ... chyba na razie sie poprzyglądam jak wy to robicie i tyle :D
kesia - powrotu do zdrowia życze :) polecam forum na pewno bardzo dużo sie tu nauczysz, tak jak ja :) pozdrawiam
i cos ode mnie :)
http://republika.pl/blog_at_4521823/...maranczoe3.jpg
ciasteczko w tych pierwszych z tego co widze ciekawe zdobienie;)))
Stefcia idealny french;))) hmm pmarańczowy z turkusem wygląda na prawdę fajnie;))
cisteczko super frencze ! :kwiatek:
stefcia ale śliczne ! ! :love:
moje osobiste... ciekawe na jak długo.
ładnie i czysto
ale dlaczego wskazujący jest dłuższy a wysokość frencha różna ??? - takie małe niedociągnięcia
ale wizualnie :ok:
daimond czyścioszki świetne taka elegancja w nich jest
Wiem, wiem, że nie umiem dalej kwiatków robić ale ich nie ćwiczę bo zrezygnowałam z zabaw akrylem . Ta osoba się uparła na te kwiatki, o ile można je tak nazwać :P eee.. tam ważne, że ona zadowolona :D
Nyszka Kochana wiem ze sa roznej szerokosci frenche bo szczerze juz mi sie nawet nie chcialo robic... :)
dziekuje :przytul:
Śliniłam się przez całą stylizację na widok płytki paznokciowej tej klientki, miała aż za idealne pazurki ciężko było podłożyć szablon, miała tak wygięty tunel że masakra. szkoda że nie zrobiłam fotki przed :) jeszcze isę uczę proszę o wyrozumiałość
fryzzz- przepiękne :)
ciasteczko - Twoje tez bardzo ciekawe ;)
Kasandra pazury bylyby idealne gdyby nie na niektorych pazurkach przeswity pomiedzy coverkiem a biala koncowka :)
ogolnie sa meeega i widac ta smukla plytke ktorej ja nie posiadam :love: