Madziorkowa - a jakby mieli Cię nie przyjąć do pracy skoro takie pazury trzaskasz :ok: Gratuluję i dalszych sukcesów życzę :)
Nanami - piękne pazurki i super biel, co to takiego????? :wstydek:
Printable View
Madziorkowa - a jakby mieli Cię nie przyjąć do pracy skoro takie pazury trzaskasz :ok: Gratuluję i dalszych sukcesów życzę :)
Nanami - piękne pazurki i super biel, co to takiego????? :wstydek:
ten bialy to basic z silcare pociagniety french pinkiem z no name :)
Teraz się wygłupię :haha: i zapytam o co chodzi z tym : "pociągnięty pinkiem z no name"????? Nic mi to nie mówi ;( możesz mi przybliżyć temat?????? Plissssss:kwiatek:
:P
zyza Dwie pierwsze stylizacje super:ok:Swietny jest ten niebieski kwiatuszek i super ma kolor:ok:
to ja tez coś dodam od siebie, mój osobisty french, niestety ciągle dużo mu brakuje do ideału:(, a i zaległe kwiatki one stroke drugie podejście t tez szalu nie ma:(
malinowa Frenczyk zrobiłaś ideeeealny:ok:Przepięknie wyglada:ok: Czerwone też super choć frenczy nie pobiją;)
ooo tak french boski :)
Edytko trzeci troche szeroki ale dlatego ze naturalna plytka szeroka strasznie :)
dzięki wielkie dziewczyny, ale ja mam zastrzeżenia do do linii uśmiechu, w czwartek byłam na doszkalaniu w spn gdzie instruktorka pokazywała mi sposób z przecieraniem uśmiechu ale mi to nie wychodzi i dlatego wolę odręcznie namalować uśmiech, muszę jeszcze dużo poćwiczyć, może mi w końcu wyjdzie to przecieranie,
a tak na marginesie dziewczyny jak byście chciały cover do ćwiczeń niedrogi i dobry to polceam ten
http://allegro.pl/ll-zel-uv-jednofaz...406716983.html, paznokcie na zdjeciu sa wlasnie nim zrobione, kupiłam specjalnie do cwiczeń, konsystencja i kolor bardzo zblizone do covera z basica silcare
malinowa tez nie przecieram bo mi smugi zostaja (zel mocno napigmentowany) i musze tez sie wycwiczyc bo byki wychodza mi na fotkach :)
Natalia - dziękuję za informację :przytul: zerknęłam od razu na stronę z tymi żelami i zaskoczyły mnie niskie ceny, ale nie znam tych żeli i nie wiem czy warto w nie inwestować, potrzebuję właśnie uzupełnić pojawiające się u mnie braki w clear i pink żelu no i teraz mnie trochę ta firma kusi :huh:
kasiulka81 możesz śmiało kupować j ja tez używam żeli no name i jestem zadowolona, a violet jest tak super krystaliczny że paznokcie wyglądają jak szkło, co do covera to nie wiem jak z kryciem, bo mam z linii basic no i ten do którego link podałam wyżej, dopiero testuje na paznokciach, ale bardzo przypomina basica
Zyza te drugie pazurki są mega :)
Malinowa pomyślałam to samo co Dziewczyny, śliczny frenchyk - sama bym ponosiła :)
Kasiulka ja polecam !! Nie wahaj sie. Silcare jest dla mnie strzalem w dziesiatke :)
Natalia :kwiatek: dzieki za wytlumaczenie co mialam na mysli :P
Dodaje moje wypociny, pozdrawiam :)
:)
heh, też miałam smugi dlatego musiałam zmienić taktykę. Pierw cover a później biały frenchyk ;) I jak sie najedzie frenchem na cover to nie szkodzi, bo po coverku 'mokrym' można poprawiać ile się żywnie podoba :] i nic nie widać
POPIERAM !! Ja się teraz przerzuciłam na basica i no name !
ale już nie off topujmy :D !
moje dzisiejsze wskazujacy u prawej ręki troche inny bo po wypadku,
a co do zeli z silcare to cover jest super ale białego nie polecam strasznie sie trudno utwardza i straszne przeswitysie robia chyba ze tylko mi :)
zosia śliczne są :)
no piękne te Wasze frenche, jestem zauroczona niektórymi pracami!
Dzisiejszy :)
olcia piekne pazurki:)
madziorkowa przeuroczke kwiatki:)
Olcia - jednym słowem CUDO :ok: