Witaj Izabel :) na pewno się tu odnajdziesz :) powodzenia.
Printable View
Witaj Izabel :) na pewno się tu odnajdziesz :) powodzenia.
hejka Izabel :hi:
witam wszystkich:)
Hejka dziewczynki:przytul:
Od jakiegoś czasu czytam sobie to forum z ukrycia (jesteście swietne dziewczyny), ale najwyższy czas się przywitać:papa:
Jestem mało doświadczona bez kursu, swoją przygodę z żelikami zaczęłam od maja na zestawie z allegro średniej jakości.
Pozdrawiam
hej;] dasz rade;) pomozemy Ci:)
witam wszystkie nowe Panie :D :kooffa:
Witam . Jestem z łodzi i mam 4letniego synka. Od kilku dni zaczęłam uczyć się zakładać pazurki. Narazie kipesko mi to idzie ale mam nadzieję że wkońcu mi śię uda nauczyć
czesc wszystkim jestem kasia jestem poczatkujaca w swiecie pazurkow nie dawno skonczylam kurs stylizacji paznokci ale jeszcze wiele pytan chodzi po glowie:D
No to dawaj kochaniutka :D:D ja to może akurat nie wiele pomogę ale są tutaj takie zdolniachy, że pomogą we wszystkim :D
Yappy, izabel, malenstwoo, emi, ulenka, kaka witam:D:kwiatek:
Witam wszystkich ^_^
Od jakiegoś czasu przeglądam sobie to forum! Jest rewelacyjne!!
Pazurkami zajmuję sie od niedawna i uwielbiam to robić! Myślę, że będę tu baardzo często zaglądać ;)
Witam wszystkich!!!:hi:
Od kilku dnie przeglądam sobie to forum i jestem pod wrażeniem.
Chyba czas żeby się przywitać.
Mam na imię Dorota i jestem po podstawowym kursie akrylu ale niestety chwilowo nie praktykuję, cały mój cas pochłania prowadzenie domu i wychowywanie synka.
W najbliższym czasie planuję podszkolić się i w końcu konkretnie rozpocząć pazurkowanie.
Witamy Dorotko :kwiatek: i ladybird :kwiatek:
Witam bardzo serdecznie.
Mam na imię Krysia jestem z Krakowa, mam 2 dzieci, 7 letniego Mateuszka i 2 letnią Zuzannę.
Wirus pazurkowy ogarnął mnie w listopadzie zeszłego roku, ale dopiero po kursie który skończyłam w tym zrozumiałam czym to się je. Na razie jakiś wielkich osiągnięc nie mam, ale cały czas staram się rozwijac.
Pozdrawiam :]
Witamy :) :skacze::skacze::skacze::skacze:
witam serdecznie wszystkich nowych użytkowników :)
witam :kwiatek:
witamy w naszych skromnych progach:D
:*witajcie kochaniutkie:*
Witam wszystkich! mam nadzieje ze milo bedzie nam sie pisac;-) buziaki dla wszystkich!!
witajcie:kwiatek::D
witam wszystkich:):D
:hi:
Ja tez chciałam z Wami się przywitać i mam nadzieje ze spędzę z Wami miło czas:):]
Buziaki:*
Witamy serdecznie:kwiatek: