dzikakura żeś mnie powaliła na łopatki tą porcelaną. Wielki uklon w Twoją strone za zdolności!!
Printable View
dzikakura żeś mnie powaliła na łopatki tą porcelaną. Wielki uklon w Twoją strone za zdolności!!
Kuraaaaaaaaaaaa :szczena::szczena::szczena: jestes niesamowita :skacze:
Pieknie, piekna porcelana, w szoku jestem!!!
Ja sie wraszam do Ciebie na warsztaty hehe:P
oooooch Kura!!! .. biję pokłony dla mistrzyni!!!!!
ja nic nie napisze bo mi slabo kurko od patrzenia :) Rewelacja
kobieta-dzieki
delyszys:love:
czarnulka-wpraszaj sie wpraszaj, mozemy sie spotkac razem ze Zgredo(juz nas jest trzy gdanskich)
Lussill-na pazurach jak Ty to ja nigdy nie bede malowac-dzieki
naogladalam sie naslinilam na bezdechu..... byly same oh i ah......... i nic wiecej nie napisze bo w szoku jestem jakie cudenka tu zobaczylam.......
Kura świetnie Ci to wyszło ...naprawdę powalający efekt
Moja dzisiejsza walka z lampką, wzór ściagniety z serwetki:]
http://i40.tinypic.com/5v80o3.jpg
Choco miszczu mój padam do Twych stóp i całuję pięty :master::master: od dzis Ci wale na Pani:respekt:
Kamiśka goopolku Ty mój kochany:* ja do Ciebie sie na nauki akrylowe szykuje to potrenujemy:]
choco śliczny malunek ;)
kurcze super Ci to wychodzi!!chcialabym tak umiec:( niestety kupilam sobie swietne pedzeleczki,ale nie wiem nawet jak sie za to zabrac,pod jakim katem ma byc pedzelek i w ogole jakie ruchy itp:( chyba szkolonko sie szykuje..:P
myślę ze najlepiej potrktowac to jak zabawę i maziać we wszystkie strony na kartkach... ogladając kpk lub filmiki. Pewnego dnia na bank cos wyjdzie:] Ale jakośćpędzli i farbek to podstawa:]
OŻ KURDE...choco...dzikakurka.... miazga:szczena: cudne piekne...:wow: powala z nóg...:D :brawa:
szoko, piekne piekne!!!! Jeszcze jeszcze!!!!
A ja się ze wszystkimi zgadzam tj. z dziewczynami, że świetnie Ci wyszły te kwiatki i z Choco, że baaardzo wiele zależy od pędzla, jakość i jego kształt to połowa sukcesu ..:D
choco - :master: :D
pedzle mamnaprawde dobre,te ktorych uzywa fetunia np i wiele innych stylistek,podobno nawet z trosji,fakt cena smieszna ale jakosc jest dobra,tylko ja po prostu nie potrafie nic namalowac,taki antytalent ze mnie;P musze sie po prostu wybrac na szkolenie i tyle..ciagle mysle nad ta liliya ale boje sie ze nie naucze sie nic,albo po prostu moze sie nie nadam do tego,bo przeciez nie do wszystkiego trza miec talent hehe;)
szczerze to tu nie o talent chodzi tylko o wprawiona reke:D ;)
Choco wiesz co Cie czeka 17go?:skacze::skacze::skacze: super..........
a ja jutro się wybieram na szkolenie z farbek do Akademii Paznokcia :skacze:
wow dzoana, no to nam tu cuda wymalujesz:good:
oj chcialabym :D w sumie polycolor już mam, ale tam będę pracować na innych, zobaczymy jak będzie :D wieczorkiem jak dam rade to zdam relacje :D:D
świetna ta lampa :)
dzoana czekamy na relacje i fotorelacje:D............