Fajne, takie delikatne :)
Printable View
Fajne, takie delikatne :)
te rozowe Agusi i dzoana to bym na miejscu zjadla bo tak apetycznie wygladaja :d :)
Myszka Twoje naturalki to bedzie by sie mojemu podobaly bo on takie woli :)
Agusia,Jahana piekne pazurki,rewelacyjne
Cudeńka tu widzę :love:
tu cosik ode mnie
minimouse bardzo ladnie sobie poradzilas...:)
Farbstift zawsze Cie myle kurna ze slowem Fabrisit,nie wiem dlaczego od samego poczatku juz tak mam...Kochana ja tu widze ze one nie sa o rownej dlugosci albo ten wzorek tak znieksztalcil albo Ja zle widze no i brakuje krzywej...
Fabrisift piekne,piekne
oj tak krzywa C to mój olbrzymi problem, ale idzie mi coraz lepiej:D A z długością było ok, więc widocznie na fotce przez wzorek tak wyszlo:)
Annamonku i Kasiu- dziękuję:*
Dzisiaj zrobiłam coś takiego. Osobiście uważam, że cyrkonie są za duże, ale koleżance się podobały ;) Niestety mój "talent" fotograficzny nie pozwolił zrobić lepszego zdjęcia i nie oddaje ono szczególnie koloru, który jest cudowny na żywo.
Załącznik 11773
Insane slicznie to wyszlo,ja dzis robilam pazurki Lidce
http://i49.tinypic.com/2efkw9t.jpg
http://i45.tinypic.com/33547lt.jpg
Kasiass super skromniaczki :)
Takie dzisiejsze:
piekne Kamilko zerzne od ciebie pomysl:wstydek::wstydek:
hehe, ależ prosze bardzo :) Pazury mojej mamki, ale biedna ma zniszczone te ręce a jak chce jej zrobić seans pielęgnacyjny to nie ma czasu i tak w kółko :P
Kamilko pieknie
te paznokcie zostaną moją inspiracją na kolejne wzorki, są mega piękne... i jak tu nie lubić migdałków?
---------- Dodano o godzinie 10:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:01 ----------
bardzo pomysłowe, sama bym się na takie skusiła :) przepiękne pazurki Agato :)
kasia-slicznie,
kamila-ciekawe polaczenie kolorkow,bardzo fajne
ja też chcę różowe ! :P agusia świetna koncpecja :D
Kamila to chyba ostatnio dostala jakas wene tworcza bo ciagle jakies foteczki wstawia :)
pieknie dziewczynki, pieknie :)
A tu neonki :) akryl na formie :)
Jak fajnie kololowo u was :kwiatek::wow:
zeberka:)
Blunails piekene
A ja dzisiaj cosik takiego robilam...
cudowne:) takie delikatne :)
Ślicznosci :)