No za dużo za dużo i wyszły takie beczułki jak to Milena nazwała :D
Printable View
No za dużo za dużo i wyszły takie beczułki jak to Milena nazwała :D
Ja bym proponowała trochę zwęźić
Dzięki, zawsze lepiej jest poznać opinię kogoś innego niż bazować tylko na swoich spostrzeżeniach :)
A to moje na szablonie kolejna próba nie długo spróbuję na wszystkich i kwiatki akrylowe maznęłam klejem i tak się błyszczą
Kasandra pazurki super ale kwiatki mi nie przypadły do gustu :/ i ładny tunelik :) Ja lubie większy ale jest ok. :)
Jak na moje oko to są ok.Troszkę drugie zdjęcie niewyraźne,ale wygląda,że jest dobrze-przynajmniej jak dla mnie.Może bardziej doświadczone koleżanki się dokładniej wypowiedzą:)
ostatnio zaczelam cwiczyc tunel (robione jakis miesiac temu-ostatnio wyszly mi troche lepsze ale nie mam niestety zdjecia:( Zielony byl najpierw - reszta poszla juz troszke lepiej ale zadowolona i tak nie jestem - ale cwicze uparcie z nadzieja ze bedzie lepiej w przyszlosci ;)
precepte, no co Ty chcesz od nich, moim zdaniem tunel jest bardzo porządny :) no i ogólnie kształt jest ok, nie ma żadnych łopatek. Co do kwiatków to bardziej rozklepuj kulkę, nie zostawiaj jej takiej mokrej ;)
Wczorajsze ćwiczenia tunelowe :) Tylko jeden niestety :) Bo reszta pazurków była przerabiana z Edge więc tunel robiłam frezarką żeby były ładne i okrągłe :D
tosia za grube sa, jak by byly ciensze to i sam tunel inaczej wygladalby:)
Ale tu chodzi tylko o mały palec :D Bo tamte to wiem że są za grube bo wcześniej to były edge i ja tunel frezarką robiłam. tak że wiem że są za grube :D
tunel ładny niestety dla mnie to też ten mały jeszcze za gruby jest...
Tosia ten mały jeszcze bym spiłowałam, bo troszkę za dużo masy. Ale tunelos super :ok:
:D Dziękuje że mi powiedziałyście :) Teraz będe wiedziała :) :kwiatek:
stefcia, bardzo ladne pazurki, jedyne do czego ja bym sie przyczepila to wypilowanie boczkow, od poczatku wolnego brzegu sie rozchodza, a tunelu nie widac
da się w gole zrobić tunel ze zwykłych tipsów ? kurcze jak zwężam to znowu za bardzo podobno :(
A jak robicie na naturalnych to tunel tylko taki jak mają naturalne?
"dziewczyny w temacie paznokcie do oceny proszę wklejać paznokcie z każdego profilu tzn
krzywa c,tunel profil
w tym temacie oceniamy jak paznokcie są zrobione-technika
a nie zdobienia
kwiatki akrylowe, frenche, tipsy i wzorki oceniamy w tematach do tego przeznaczonych"
pozwoliłam sobie zacytować, bo nie wrzucanie zdjęć, które są wymagane jest coraz bardziej denerwujące- jeśli się nie zastosujecie, nikt nie będzie w stanie ocenić paznokci i Wam pomóc, a tylko bałagan się robi ;)
!! od dziś wszem i wobec ogłaszam że zdjęcia niespełniające wymogów bedą usuwane. Proszę Was o wrzucanie wymaganych ujęć bo to dla Was i waszego dobra dziewczyny komentują i pomagają. Będą wymagane ujęcia będzie ocena :)
od ostatniego mojego paznokcia pozostawionego do oceny minęło ponad miesiąc..myślę że co nieco poprawiłam (poprzedni-10,12,2010 str.57) PROSZĘ O OCENĘ DZISIEJSZEGO :) (paznokieć mojego chłopaka;))
co mi utkwiło, to to że druga ręka na myszce :D ale że w ogóle pozwolił to fajnie ;)
w pazurku też poprawa, ja tylko co wychwyciłam to brak tunelu (czy nie robiłaś go przypadkiem na tipsie? :aty:) i stres za bardzo przesunięty do wału. Ale poczekaj na Emilkę i bardziej konstruktywną wypowiedź ;)
Olcia nie bij tak mocno!nie, nie... zrobiony jest na szablonie tylko miałam okropny problem z założeniem tego szablonu poza tym on za bardzo się nie chciał trzymać bo palec za szeroki i nie mogłam go ustabilizować podczas robienia mi sie ruszał mogłam obkleić go dodatkowo taśma ;) dzięki temu że mógł siedzieć na necie ja miałam paluszka do dyspozycji...a dziś pojedzie z nim grać w piłkę to dopiero będzie kupa śmiechu w drużynie:D a jeżeli chodzi o tunel...w realu to nawet był, nie idealny ale był, a na tym zdjęciu tego nie widać nie wiem czy tylko u mnie czy u każdej, ja mam taki monitor ze wyciąga obraz na boki
tak jak olcia napisała tunelik i linia stresu przesunięta a to może oznaczać kuku. ja bym jeszcze boczki wyrównała i będzie cud malinka :) uśmiech ładny, skórki w porządku :)
Załącznik 36082Załącznik 36083
i jest zdecydowanie lepiej od poprzedniego - tak trzymaj ;)
Mój Gargamelek:) :leze: Złapała mnie głupawka i wyszło mi takie coś hihi.
Zaznaczam, ze to pierwszy pazurek,który zrobiłam na szablonie od początku do końca... Przy wcześniejszych próbach robienia paznokci na formach dostawałam napadów szału i jakoś tak nigdy nie udało mi się żadnego skończyć hihiji:P :P
A to takie tam coś namalowane to miało przypominać kwiatki hehe... "malowałam" lakierem do paznokci i wykałaczką... no zresztą efekty mówią same za siebie :P :leze::haha::haha::haha:
Załącznik 36306Załącznik 36307Załącznik 36308
paulka zgadzam się z emilią ...no i tunelik zbyt płaski troszkę
tanulka brakuje zdjęcia tunelu.