ja wykapalam moje sloneczko,uspie i jestem wolna:skacze::skacze::skacze::skacze:
Printable View
ja wykapalam moje sloneczko,uspie i jestem wolna:skacze::skacze::skacze::skacze:
a ja czekam na kuzynkę aż się łaskawie wygramoli z domku i idziemy na spacerek z pieskami :D
Ja się wykąpałam, pojadłam, i się próbuje zabrać za moje stopki ale mi coś nie wychodzi pomocy :P
wyjdzie wyjdzie,ja w ciebie wierze:good::good::good::P:P
ja właśnie z iminienim babci mojego małża (jak to któraś z was określiłą) wróciłam... dziś to ja byłam ta pijąca i ledwo ten post napisalam... oj coś czuje ze jutro główka poboli... ooooojjjjjjjjjjj poooooooooobooooooooooooliiiiiiiiiiiiiiiiii
to szybko prysznic i do lozia:P:P
odpoczywam
jestem jakas taka padnieta dzis
goraczka wykancza wszystkich
a ja bylam w pracy dwa razy,porobilam troszku wzorkow na tipsikach i patrze co slychac na necie:)
a ja po basenie i opalanku padam z nog i lece spac wiec zycze wszystkim milych snow:)
ja właśnie skończyłam ciachać moje kwiatuszki fimo oj ale bolą rączki
hehe udana jesteś ;P no to ja czekam jutro na fotki :D :*
no troszku chyba tak:)
zaraz ruszam na zemste na ogrodki dzialkowe kolo mnie, jakis czas temu facet mnie bardzo brzydko wyzwal za to ze moj pies nie byl na smyczy wiec mu nie popuszcze. widzialam ze zawiesil sobie wkolo plotu choragiewki to mu je poodwiazuje-nic wielkiego ale zawsze jakas satysfakcja.
zabierz mu jparę to se powiesisz na ścianie jako trofea :D
hehehe szpila dobre dobre:):)
hehe dobre jesteście , a ja siedze w domciu , na dzis zrobilam sobie wolne od tipsow i nikogo nie przyjmuje :D
My już po obiadku jesteśmy i musimy teraz to jakoś spalić... Ide z mała na plac zabaw, ona sie porusza a jak z sąsiadkami opalimy klaty:p
u nas dzis padalo ale i tak zaliczylam spacerek,bylm zrobic sobie nowe pazurki,moze kiedys bede potrafila sama sobie zrobic,bo zrobienie prawej reki graniczy z cudem.
posprzatalam troche forum
ale na dzis mam dosyc
i buszuje sobie nadrabiajac zalegosci
ja mam tyle zaległości, że już dzisiaj nie dam rady :) dzisiaj jeszcze 2 paznokcie mi się zadarły, bo chyba mam już za długie :(