o szkoda bo szantażyk zawsze działa:D :D to napisz jakby co że odradzisz koleżankom hihi:D
a kupiłam chińskie akryle na ebay, za radą jade z napisem 3d, są naprawdę świetne:D:D
Printable View
o szkoda bo szantażyk zawsze działa:D :D to napisz jakby co że odradzisz koleżankom hihi:D
a kupiłam chińskie akryle na ebay, za radą jade z napisem 3d, są naprawdę świetne:D:D
asia wrzuć jakąś fotę
wykupili mi buty trekingowe na allegro:sciana: a takie były ładne:[:/:
tptal wieczorkiem wrzucam
Buuuuu ;(
Załącznik 13143
Załącznik 13144
a ja kupiłam sobie strój pokojówki !! :D i do tego czarne buciki na obcasie ;]
ooo własnie i zapomniałam.. z dwa tygodnie temu buty :love: znaczy brat mi kupił :]
a już są brudne i troszke porysowane ;(
o matko jak we "fridzie" wszystko obsypane złotym pyłem...:/ dziwne że jeszcze na zawał nie padłaś:/
natalia a po co ci strój pokojówki?:D:D:D:D
choco wspólczuję,
natalia zrób zdjęcie w stroju!
Moja zaciskareczka:skacze: teraz to bede robić tuneliki :rolleyes:
bo miałam iść na sylwstra, tak ze kazdy musi się za coś przebrać.. ale sie okazało ze jednak to wszystko nie wypali bo narzekaja ze nie beda z siebie pajaców róbić... no ale miejmy nadzieje.... a jak nie to moze na 18-stke mi sie przyda albo dziewczyna mojego brata weźmie ten strój na sylwka... no cos sie pomysli...:D
moze nie w stroju ale zdjecie wrzucam ;] tylko nie mam do tego zadnej miotełki czy czegos takiego i nic na głowe.. ale jak bedzie potrzebne to sie skombinuje..
---------- Dodano o godzinie 14:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:39 ----------
oj :przytul: biedna Ty :(
jak To Ci się wysypało az tak ? :(
ile roboty... wspolczuje..
A ja myslę ze Twoj facet się nieziemsko ucieszy wieczorem;)
Co do cieni, pan kazal mi odeslać opakowania do rozliczenia a po Świetach wyslą mi nowe.. ech.. idę myć to wszystko.
dzizas szoko jaka masakra:o, jak mozna nie zabezpieczyc przesyłki:[
fajny strój natalia:D
woszczur zrobie tak jak radzisz i będe śledzić co sprzedawca wystwia, dzięki:*
;[; okazuje sie, ze po opłukaniu zawartosci paczki nie zgadzaja sie nawet odcienie cieni do powiek, a brokaty w woreczkach strunowych są pouszkadzane( pocieta folia) i woda wdarła sie dośrodka ;(
Pan w rozmowie telefonicznej probowal mi udowodnić ze w kopercie bąbelkowej nie ma prawa sie tak stać hyyyy ::porazka: i był zdziwiony ze żądam zawijania wszystkiego w bąbelki osobno... Ech...
Musze odesłać opakowania i czekać na zwrot ale po Świętach dopiero...
mi kiedyś od tene też przyszło wszystko rozwalone... wylewający się liquid i cały rozlany odtłuszczacz...
Asia czekam na foto !! tez chcę!!
Czoko biedna :(
a ja wytargałam ukochanego na zakupy miał mi prezencik kupić a nie wiedział co ... 2 dni w centrum handlowym :skacze:
Bluzeczka koszulka majtaski i papucie :skacze: :love::love:
a wiec tak:
-czapka - berecik (tato sieśmieje, że wygląda jak mocher :P A to nie jest mocheeeeeeeeer!! :D)
-czapeczka zwykła, ale ciepła :P
-bluzka (fioletowa z czerwonymi i srebrnymi cekinami) z rękawami 3/4
-kamizelka "puchowa" w niebiesko-czarna kratkę
-kozaczki na obcasie
za 2 tyg. idę po płaszczyk i adidaski jakieś ;P
Jutro wstawię fotki, jak zrobię w miarę dobre :D
plushak, hot night ?
dopiero wtedy się zobaczymy heheh