Ja też chcę wrócić do mojego ulubionego koloru.
Zapisałam się na sobotę do fryzjera....ciekawe co wyjdzie.Mają być pasemka blond tylko czy nie wyjdzie żółciutki albo co gorsza zielony;P
Printable View
Ja też chcę wrócić do mojego ulubionego koloru.
Zapisałam się na sobotę do fryzjera....ciekawe co wyjdzie.Mają być pasemka blond tylko czy nie wyjdzie żółciutki albo co gorsza zielony;P
a ja sie zastanawiam nad grzywką, taka prostą.. tylko odechciewa mi sie jej bo zdaje sobie sprawe jak szybko bedzie rosła, jak szybko bedzie mi wpadac do oczu i jak czesto bedzie trzeba chodzic ją podcinac..i dlatego mam pytanie do tych co maja prostą grzywke:) Czy jeżeli jest nieco dłuższa to mozna ją wziac na boki ? z jednej strony by tworzyła taka skosna? czy to w ogole sie nie uda i trzeba odczekac az duzo odrosnie i znowu ja obciac tylko juz na taka grzywke 'na bok' mam nadzieje ze mnie ktos rozumie :huh:
można wziąć na bok tylko zależy jak układają ci się włosy:)
ja miałam tak, ze mi sie dało brać na bok mam sztywne gęste włosy i u mnie nie bylo problemu z tym, bo nie latały mi na wszystkie strony, jak ulozyłam tak lezały.
Ja teraz mam prostą grzywkę i faktycznie rośnie dosyć szybko, ale ją ciacham co jakiś czas i często daję ją na bok, ja nie mam z tym większego problemu ;)
zrobiłam grzywke :D
Robiłam ją wieczorem. Od razu gdy przyszłam do domu od fryzjera spiełam ją i miałam łzy w oczach, nie mogłam sie przyzwyczaic, doznałam szoku. Pomyslałam sobie ze rano wstane optymistycznie nastawiona i sprobuje jeszcze raz.. no i sie polubiłam z grzywką :yess:
natalia268 bardzo ładnie Ci w grzywce, mnie się podoba:ok:.
Natalia ja nie mogę uśmiech !!:D
Suepr wyglądasz w grzywce, tez muszę sobię zrobić :))
hahaha :D
no dziękuję :wstydek:
tak sie bałam i wyszło.. całe szczescie ze sie do niej przekonałam..
chociaz denerwuje sie strasznie jak wiatr wieje mi w twarz i cała sie psuje.. i póxniej juz nie ma tak pieknego efektu jaki był gdy wychodzilam z domu :leze:
hah też pierwsze na co zwróciłam uwagę to...wreszcie uśmiech :D Ładnie Ci w grzywce :*
natalia super:ok:grzyweczka pierwsza klasa:love:
ja dzś byłam w salonie ciotki zrobić odrosty:D
mam dojechane włosy przez dietę więc nie chciałam rozjaśniacza i tylko założyłyśmy farbę rozjaśiającą na sam odrost, jednak kolor wyszedł zupełnie inny więc ratowali mój chory kolor colorancem. I teraz pierwszy raz od xxx jestem ciemną blondynką a włosy miałam praktycznie białe :/ każdy mówi że lepiej wyglądam:/ ale ja czuje się dziwnie , ratuje się myslą że colorance sie spłukuje z każdym myciem :/mam nadzeje że bedzie ok :/
Moja wymarzona fryzura to długie proste włosy do pasa....za sto lat może takie będę mieć:skacze:
a ja chcę mieć krrrrrrręcone :D i zmienić kolor z tego mojego nijakiego na jakiś ładny... ;)
natalia bardzo ładnie ci w grzyweczce :)
a ja mam teraz proste, długie brązowe kudełki :D bez szaleństw :)
Załącznik 39987
PS. ostatnio miałam klientkę , która ma piękne dłuuuugie (za tyłek ) włoski swoje naturalne i do tego gruuuube :placz: no zazdraszczam jak nie wiem :D az poprosiłam czy moge zrobić jej zdjęcie i myśle, że sie nie pogniewa jak wam pokaże jej cuda (wyhodowane w zaledwie 4 latka) a te krótsze to grzywka która była obcinana 3 miesiące temu -szok :) na zdjęciu w wysokim kucyku ;) ja tam jestem w tych włosach zakochana :love:
Załącznik 39986
podziwiajcie i zaśliniajcie hehe :D
Dziekuję Słonka :]:*
mi tam az takie długie sie nie podobaja ;P chyba ze ktoś ma warkocz albo jakas inna ciekawa fryzurke, ale takie zwykłe proste to nie.. i chyba ma troche zniszczone te włosy.. bynajmniej takie koncówki sie wydaja nie za 'świeże' ;P
Emcia, a Tobie to czy proste zwykłe czy szaleństwa to tak czy siak ładnie.. ! zazdroszcze ;P
może akurat od prostownicy bo tego dnia prostowała, no i zdjęcie robione wieczorem więc cały dzień zrobił swoje....na żywo widziałam i sa piękne, mocne, zdrowe grube i w ogóle :placz: ach cuda :D
Emi, Ty w tych prostych to jak nie Ty :P
Ale i tak ladnie wyprostowane :)
Nastepnym razem kilka ujec wlosow i twarzy prosze bo ja chce podziwiac 4 strony a nie tylko pol :D
one nie są wyprostowane :P takie mam z natury :D prostownice używałam ostatni raz nie pamiętam kiedy hehe
dzięki :* następnym razem zrobię sobie dookoła fotki ;)
Emi, ale Ty też masz długie włoski!! :D a kolorrrr :slina: oddaj mi je :D
mam tez przedłużone :P ale to co widać to akurat moja długość (moje sa tak do połowy łopatek) :) no może ciutke widać przedłużonych ;) a kolorek to jakiś czekoladowy brąz :)
kurcze, zmieniasz te fryzurki tak szybko, że nie nadążam :D ale jak to się mówi, kobieta zmienną jest, a Ty masz do tego dobry gust i w każdej dobrze wyglądasz. (a ja się boję podciąć końcówki włosów :o)
emi sliczne włoski,bardzo ci ładnie w takim kolorku:ok::love:
dziś sie ściełam mialam długaśne włosy a teraz mam takie fota tyłu:D
jakie krótkie :) A jak samopoczucie w nowej fryzurce?