Odp: Żelo - lakiery / hybrydy / Shellac
A ja mogę polecić lakierozele z spn - make up your nails. Maja rewelacyjne krycie, naklada sie je na base gel (a ten jak wiadomo jest tez rewelacyjny pod kazde inne zele) sa bardzo wydajne :).a jako nablyszczacz uzywam nablyszczacza do hybryd z pina parie lub sun flowera choc wole ten pierwszy:)
Monis odpisuje tu bo w Twoim wątku nie mogę ;)
Jak na moje lepiej zainwestowac w zwykłą lampe bez bajerów a za to w lepszą bazę/top hybrydy. Pomyśl nad Mistero Milano. Mają teraz promocje - 30zł za hybrydę (mają 2w1 więc nie musiałabys na oba wydawac, cena pozapromocyjna). Jakośc naprawde fajna. INS uzywany bardziej jako kolorowy żel - na naturalkach odpryskuje szybko i nie zejdzie acetonem. Estetiq też jest bardzo fajną i tanią firmą. Moja szefowa z praktyk na tym pracuje. Prosze linki do bazy i topu. Na tej stronie mozna równiez kupic kolorowe
LAKIER HYBRYDOWY - BAZA 15 ML. | Szczegóły produktu - Estetiq - hurtownia kosmetyczna - sklep internetowy
LAKIER HYBRYDOWY TOP - 15 ML. | Szczegóły produktu - Estetiq - hurtownia kosmetyczna - sklep internetowy
Macie rację, zainwestuję w Mistero Milano:> dziękuję, dziewczyny za rozjaśnienie umysłu:D:kwiatek: nie spodziewałam się nawet, że te lakiery mogą być w takiej promocji;o teraz jeszcze pozostaje zdecydować się na jakąś lampe, ale to już chyba mniejszy problem..:p
Cytat:
Napisał
moniss
Witam:) starałam się znaleźć na forum jakieś opinie o firmie
CHARBONNE ale niestety mi się nie udało:/: zastanawiam się nad zakupem zestawu tej firmy na początekj mojej przygody z hybrydami, jednak boję się trochę zamówić tak w ciemno nie znając żadnych opinii na temat tej firmy. Tak więc, czy słyszałyście może jakieś opinie? A może macie doświadczenia z tymi lakierami:]?
http://sklep.gabriellenails.pl/go/_i...=/l.php&page=4
Ja używałam bo niedaleko mnie jest ich hurtownia ale nie polecam ich. Odpryskiwały mi i na troszkę dłuższych paznokciach po paru dniach pojawiały się pęknięcia... więc ich nie polecam. nie używam ich już. Parę dni temu kupiłam hybrydy z Indigo ale jeszcze ich nie testowałam :)
ja dopiero raczkuje w stylizacji paznokci więc pytanko do bardziej doświadczonych dziewczyn "jakie polecicie hybrydy, w miarę rozsądnych cenach"? Myślałam o modenie lub ins
Kochana, 2 posty wyzej od Twojego masz podany przyklad hybryd w promocji...
A kilka stron wczesniej znajdziesz tez i inne polecane firmy ;)
Jestes osoba, ktora kolejny raz z rzedu zadaje to samo pytanie, troszke wlasnego zainteresowania a nie tylko podanie na tacy ;)
podania na tacy? Pytałam o CHARBONNE, właśnie dlatego, że nigdzie na znalazłam opinii na ich temat;)
Ja nie do Ciebie pisalam ;)
Aaa, to wszytko wyjaśnia :kwiatek:
Odp: Katalog hybryd/żelo-lakierów
... ja tylko postanowiłam wrzucić info o ins...
Pewnie większość wie to ale dla tych co narazie się wczytują?!
Zastosowałam testowo na naturalnych pazurkach na stopach baze uv , finish bez przecierania i oczywiście kolorówke.(baze i finish wziełam w 6ml na próbe)
Niestety jak dla mnie ani baza uv ani finish nie nadaja się do stosowania na naturalki.
Stopy właściwie sa mniej narażone a cała aplikacja odpryskiwała płatami z paznokci.
Dzis wrzucilam ins na bazę indigo? napiszę co i jak...
Cytat:
Napisał
syrena16
... ja tylko postanowiłam wrzucić info o ins...
Pewnie większość wie to ale dla tych co narazie się wczytują?!
Zastosowałam testowo na naturalnych pazurkach na stopach baze uv , finish bez przecierania i oczywiście kolorówke.(baze i finish wziełam w 6ml na próbe)
Niestety jak dla mnie ani baza uv ani finish nie nadaja się do stosowania na naturalki.
Stopy właściwie sa mniej narażone a cała aplikacja odpryskiwała płatami z paznokci.
Dzis wrzucilam ins na bazę indigo? napiszę co i jak...
dzieje sie tak samo po 4-6 dniach ;) testowalam ;)
te "hybrydy" nadaja sie jak dla mnie tylko jako zele kolorowe:/:
ja tylko je jako kolorowke uzywam i bardzi lubię kolorki :)
a jesli chodzi o baze harmony? czy ktoś testował?
dziewczyny na forum bardzo sobie chwalą , ja mam od tygodnia i na razie ok:)więcej będę mogła napisać za jakiś czas, strone wcześniej dziewczyny piszą o bazie i topie z harmony :)
A powiedzcie mi jakie pędzelki maja te harmony duze pojemności 15ml ?? Czy one sa z tych szerszych czy takie wąskie ??
Pędzelek jest długi i wąski, jak dla mnie super :)
aj no i teraz nie wiem co wyjdzie z mojego zamawiania mistero milano;/ promocja na lakiery miała trwać do 31 października. wczoraj weszłam na stronę, aby je zamówić..patrze..a tutaj standardowa cena wszędzie 50 zł:o. wysłałam do biura maila z pytaniem o tą promocję, a otrzymałam wymijającą odpowiedź, aby zaglądać na stronę, gdyż znajduje się tram wiele promocji itd...zdenerwowałam się tym strasznie:zly:
moze śledz temat mistero milano tam znajdziesz odpowiedz o promocjach hybryd i nie tylko
pędzelek harmony, jak dla mnie super :) ale nie mam porównania z innymi
Wystarczyło przejrzeć temat, były wrzucane zdjęcia pędzelków juz dawno, można było też w wyszukiwarkę wpisać gelish harmony i cała masa fot.. nie wierzę, że bywając tak często jak Ty w EF nie miałaś okazji "pomacać" produktów;)
https://www.google.pl/search?q=gelis...KozZsgbg6oHYAQ
PAtrz !!!! akurat tego nie macałam ;]
dziewczyny, a jakiej firmy polecicie hybrydę w kolorze szarym i koral? interesuje mnie Harmony, Mistero lub Shellac
chyba już sama sobie poleciłaś :) myślę że takie firmy nie mają bubli kolorystycznych :) no ale może się mylę -_-
piękny blog paznokciowy Aurelia :):)
Cytat:
Napisał
magdalenasteinhof
chyba już sama sobie poleciłaś :) myślę że takie firmy nie mają bubli kolorystycznych :) no ale może się mylę -_-
no właśnie jest problem, bo kolorki widoczne w sklepach internetowych są komputerowe i już nie raz przejechałam się na harmony, bo albo kolor do du.. albo słabo kryje, dlatego pytam :) kolory moga bardzooo się różnić od tych pokazanych w sklepie
chce coś sprawdzonego co dobrze kryje :)
Cytat:
Napisał
aurelia3
dziewczyny, a jakiej firmy polecicie hybrydę w kolorze szarym i koral? interesuje mnie Harmony, Mistero lub Shellac
Aurelia a zaglądałaś w Katalog Hybryd? http://forum.wzorki.info/paznokcie-n...-lakierow.html W sumie jest w czym wybierać. Ja koral mam ulubiony z Indigo - Pink Coral - dobrze kryje i klientki go lubią. Szary widziałam dość ciekawy z Artistica.. chyba Mouse, ale nie wiem czy wolisz jasny czy ciemny odcień?
MEDIEVAL MADNESS lub
Fashion Week Chic