Czoko super pazurki...To polaczenie kolorkow jest swietne, oczywiscie ich cieniowanie rowniez :) No i przy okazji to gratulacje publikacji :)
Printable View
Czoko super pazurki...To polaczenie kolorkow jest swietne, oczywiscie ich cieniowanie rowniez :) No i przy okazji to gratulacje publikacji :)
Chocolatahttp://forum.wzorki.info/images/ranks/club.gif dzięki za miłe słowa odnośnie mojej stylizacji
a Twoje pazurki świetne, kolorki przyciągają uwagę , wszystko ładnie skomponowane
Zuzanaczka - świetne prace:ok:
Malinowa - całkiem niezłe te zmagania :]
Choco - zakupiłam AP na czytanie plażowe, ale jednym okiem zerknę na tę prace w gazetce :cool: pewnie super się mienią z słoneczku
Madziorkowa śliczne frenche i super zdobienia - zwłaszcza te dłuższe migdałki :)
Daimond bardzo ładnie :) kwiatki malowane czy naklejki ? bo są urocze :)
Zuzaneczka super komplecik
Malinowa pięknie
Souki nie dziwię się, że klientka zachwycona bo pazurki wyszły super :D
Chocolata ślicznie i kolorowo :)
souki2020 - nie to nie zelik, w calosci akryl :) Wszyscy zawsze mysla ze paznokcie ktore robie sa zelowe i nie wiem czemu, bo ja z zelem jeszcze nigdy nie mialam okazji pracowac:P
chocolata piekna praca bardzo ładne cieniowanie :ok:
pumcia jakiego białego akrylu w takim razie używasz, bo jest piękny biało biały :)
Taki tam komplecik, średnio udany, ale moja ulubiona sroczka zadowolona :skacze: a to najważniejsze. Stópki w 20 minut musiałyśmy zrobić, bo czas gonił:/:
Długo mnie nie było , wasze prace cudne a tu kilka moich
Souki używam akrylu od dobrej rady i-nails super white
moje frencze
Evelyn świetne <3 lusill widać, że profeska, daleko mi do takich :)
a Tu moje wczorajsze :) i pedicure do tego, mój komplecik :)
Mania, Patrycja - piękne i czyściutkie frenche :ok:
A tutaj frenchyk orange mojej kumpeli, w rzeczywistości naprawdę świetny kolorek :skacze:
Dziewczyny śliczne frenche :)
A tutaj moje akrylowe :D
O to frenczowo ślubne stylizacje wykonane na żelach Mistero Milano:ok:
Myśle, że każda Panna Młoda marzy o takich :)
Daria ladne frenche ;) ,a z MM zauroczyo mnie ten z kwiatkami akrylowymi ;)
Anna Wisz-GancarzFaktycznie piękne delikatne i niejedna Panna Młoda chciałby je mieć:ok:
Ja ostatnio też robiłam kilka frenczy.Oto one;)
Edit - idealnie jak zwykle :love:
kasiulka, duma powinna cię rozpierać z twoich frenchy, bo mimo tak rzadkich ćwiczeń, są naprawdę bardzo dobre:ok:
u mnie robione nowym białym żelem ... już wiem , że nie będzie moim ulubionym:/:
kwiatki turkusowa hybrydą zby-mal
Evelyn - aż się zaczerwieniłam :wow: miło słyszeć takie słowa, dziękuję :* ale daleko mi tam do Ciebie. Widzę już różnicę między moimi początkowymi pracami, a aktualnymi, ale nadal jest ogromna różnica między moimi wypocinami, a Waszymi cudami :porazka:
Dziękuję dziewczyny za te miłe słowa:*
malinowa Frencza przecieram a żel mam z PB gęsty samopoziomujący.Jak dla mnie idealny.Nic się nie rozlewa i czasem nawet nie musze przecierać.Polecam jeśli lubisz gęste żele:D
edit7715 właśnie szukam gęstego białego żelu, a przecierasz płaskim czy skośnym pędzelkiem?
Malinowa ja także mogę polecić gęsty żel biały z PB, również go używam (co do pędzla, to całą stylizację wykonuję jednym pędzlem prostym nr 4) :)
Wasze prace są świetne :)
A to moje naturalne z żelami :)