Nudne zwyklaki-migdalaki, na życzenie łagodny, nieostry migdał
Printable View
Nudne zwyklaki-migdalaki, na życzenie łagodny, nieostry migdał
Moje wczorajsze niestety fotka jest robiona telefonem a do tego zapomnialam zrobic fotki przed aby pokazac jak pani sobie piluje paznokcie po bokach ze przy ich odrastaniu wchodza w skorke ,a to co mi sie udalo wynegocjowac z tych natoralkow bo nie bylo mowy aby przedluzyc je troszke czy nadlac boczki.
dziewczyny piękne frenchyki:ok:
piękne pazurki dziewczyny :)
a ja powoli powoli zaczynam być w miarę zadowolona ze swoich frenczy, chociaż jak narazie to najbardziej denerwuje mnie to, że pomimo zaciskania tunelu paznokieć zaraz się prostuje i jest du*a :(
Evelyn piekne kwiatki.
Zen moim skromnym zdaniem frenchyki śliczne :):ok:
Zen fajna wrzutka :)
Evelyn fajne kwiatuszki :)
Słoneczko co trzeba i tak widać,super :)
moje akrylkowe (zdjęcie trochę kiepskie)
Iraa cudne kwiatki :)
a tutaj moje maleństwa, ćwiczę dopiero kwiatki :) dorobiłam się w końcu i :skacze:przerzuciłam na żele jednej marki, to już sukces! :D
ira śliczne malowanki ;) :)
zen ładne delikatne frenchyki ;)
a tu moje ostatnie
ślubny komplet koleżanki, dawno nie robiłam paznokci i chyba wyszłam z wprawy, 4 h się ponad męczyłam z nimi i budowa trochę poległa. Przepraszam :(
ale starałam się.
Załącznik 58082
Jest troszkę niewielkich nierówności ale ogólnie są bardzo ładnie, fajnie że ślubne a takie nietypowe:) jak sylwestrowe:D na stópkach nie są troszkę za długie?? przy noszeniu zamkniętego obuwia taka długość jest niewskazana, mogą uwierać, w następstwie może dojść nawet do odklejenia się łoża od płytki, lepiej jakby po weselu panna młoda przyszła je skrócić.
Same piękne i super wykonane frenche :D
madziorkowa - mi do gustu bardzo przypadły te z czarna siateczka i czerwona kokardka
Madziorkowa mnie podobają się wszystkie :) ślicznie wykonane i każdy z pomysłem :ok:
Ja dostałam wczoraj zdjecie zrobionych przeze mnie ślubnych pazurków z sesji zdjęciowej :)
ja też chcę takie zdjęcie z sesji moich pazurków;(
może poniższa klientka jeszcze wróci to ją poproszę(french na pofalowanych naturalkach:/: i drugie siostry panny młodej :] na potwornych pozrywanych ogryzkach
Zen - świetny frenchyk :ok:
Evelyn - profi prace :yess:jak dla mnie rewelacja :]
Evelyn przepiękne komplety ;]
Cudowne prace przepraszam że ogólnie piszę ale niestety tylko tyle mam czasu....
:) do sukienki malinowej :)
Śliczny frenchyk :yess:
moje pierwsze one stroke :)
Moj frenchyk ostatni przed urlopem niestety nie do konca jestem zadowolona bo jeszcze nie zaprzyjaznilam sie z nowym bialym zelem x white z indigo ;) oraz zatopiony bialy opal.
śliczne frencze wstawiacie
dorzucam swoje