witam:) dzieki temu forum (jest naaaajlepsze!) nauczylam sie baaardzo duzo a nie posiadam kursu
taka milutka atmosfera tu panuje
buziaki dla uzytkownikow;)))
;*****
Printable View
witam:) dzieki temu forum (jest naaaajlepsze!) nauczylam sie baaardzo duzo a nie posiadam kursu
taka milutka atmosfera tu panuje
buziaki dla uzytkownikow;)))
;*****
heeeeeeeeeeej, znalazlam przez przypadek to forum i wiele wam zawdzięczam, robie swoje pierwsze paznokcie sposobem akrylowym jak narazie, ale nie wychodzą najgorzej :)) trzymam się waszych porad i zasad. Napewno bede tu częściej zaglądać i sie udzielać :D
witamy:hi:
Witamy i oby jak najdluzej:)
Witam i ja wszystkich serdecznie ;)
Witam :)
Dopiero założyłam sobie tutaj konto, ale mam nadzieje, że dowiem się potrzebnych rzeczy i że atmosfera jest miła :)
witamy serdecznie :kwiatek::)
witamy:)
Witam wszystkie poczatkujace i zaawasowane stylistki:))
Pozdrawiam!:skacze:
Witamy na forum:przytul:
Witam,jestem tu nowa. Paznokciami zajmuję się od bardzo niedawna,swój pierwszy zestaw dostałam od męża na Mikołajki i mam zamiar się uczyć,narazie na sobie i mojej mamie:). Liczę na Waszą pomoc,bo jeszcze jestem "zielona":)
Serdecznie witamy:kwiatek:
To ja również się przywitam :*
Witamy Kopciuszku:kwiatek:
Nazywam się Kasia :) Stylizacją paznokci zajmuję się od 2006 roku , a w roku 2007 ukończyłam kurs stylizacji paznokci :)
Pazurki to moja wielka pasja, kocham to co robię:)
Aktualnie jestem studentką dwóch kierunków :) Kończę biologię z chemią dziennie(4 rok:] ) i zaczęłam zaocznie kosmetologie;)
zapraszam na mojego pazurkowego bloga : tipsy żelowe - Onet.pl Blog
Witamy na forum :hi:
witam :D:kwiatek:
Witamy ;*
:*witajcie kochane:*
Witam wszystkich serdecznie!
Ciesze sie ze znalazlam to forum, bo panuje tutaj mila, ciepla atmosfera oraz skupia tak duze grono stylistek.
Zastanawiam sie tylko jakim cudem nie wiedzialam dotychczas o jego istnieniu...
No ale dotarlam tutaj :) Lepiej pozno niz wcale :)
Pozdrawiam serdecznie
Witamy cieplutko :przytul::przytul:
:kwiatek:
Witaaaaaaj:)
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie,i mam nadzieję że wiele się od Was nauczę.Skończyłam dopiero kurs na manikiur pedikiur i pedikiur medyczny i oczywiście zakładanie tipsów metodą żelową i akrylową,ale mam stracha przed robieniem tipsów.
:macham:witaaaaaaaaaaamy:)
witamy :kooffa: