Papucie z h&m??
mi się podobały takie z kamieniami ale 120zł za kapcie to troche dużo...
Printable View
Papucie z h&m??
mi się podobały takie z kamieniami ale 120zł za kapcie to troche dużo...
tak H M
120 :wow: rzeczywiście spora kwota
świetne fatałaszki plushak:D i te paputki:rolleyes:
szpila to zawsze hurtem ciuchy kupuje:D;)
To co udalo sie dziś uratować z paczki od Tenne, plus male zakupy z Oriflame
Załącznik 13169
i to jak czesto ona tak hurtowo kupuje ;P gdzie Jej sie to wszystko w szafie mieści :skacze:
natalia, pożycz ten ciuszek:D:D:D:D
plusz, cuuudowne buciki, piękne po prostu
choco, no co za typ, a ja byłam zadowolona z zakupów chyba farta miałam..:/ jak będę zamawiać ten liqiud to im od razu napiszę żeby zabezpieczali..:/
akrylki super, świetnie się nimi ugniata z tym liqiudem zóltym od tenne, za pudełeczko zapłaciłam 1,91 już z przesyłką i jest fajna kasetka. minus- nie ma wyboru kolorów. ale tak jak jade mówiła, bierzcie te co mają napis 3d
a zapomniałam napisać, trzasnęliśmy mi regalik na paznokciowe rupiecie:D
ech, babeczki... ja sobie TAK DAWNO nic nie kupiłam ze az wstyd :(
chyba nie jestem prawdziwa kobieta :P
Ja dzisiaj kupiłam sobie niebieski szlafrok. Podobny jak tutaj: MIĘKKI SZLAFROK PODOMKA Z KAPTUREM S NA ŚWIĘTA (856826019) - Aukcje internetowe Allegro też z kapturem, tylko że mój jest taki do pół łydki.
Faajnyy:crazy:
asiu a podasz link do tego akrylu:skacze:
oto link, ale przed świętami chyba kurs jest wyższy, może warto chwile poczekać.
?FREE SHIP?12-COLOR ACRYLIC POWDER?3D NAIL ART ND01-01 (aukcja 290322157323) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic!
brałam też fimo, kosztowało 15zł, żadna się nie powtórzyła, jeżeli taki sam wzór to inne kolorki zupełnie. a najcudowniejsze jest to że wczoraj w sklepie widziałam jedną pałeczkę za 12zł :D:D:D
New 50 Cane Fruit Slice Nail Art Decoration UV Gel Tips (aukcja 390102305125) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic!
to regalik, na razie cały burdelik z przyległościami jest powrzucany żeby stał, mam plan zrobić w pudełkach przegródki, pomalowac zrobić uchwyty(rękojeści) i taki kredensik sobie stworzyć:) będę się chwalić jak go zrobię wg koncepcji, ale wczoraj prawie dostałam k** i pojechaliśmy jak staliśmy... regalik z castoramy super uniwersalny w każde miejsce. były też mniejsze i większe
asiu bardzo ci dziękuję:*
a ja kupiłam sobie dzisiaj jeansową spódniczkę i fioletowy sweter ;]
AAAAAAAAA ale się cieszę, mama mi przywiozła moje zakupy z ebaya i prezencik w postaci farbek z okazji zdania prawka !!!!! Juz się nie moge doczekac kiedy wypróbuje!!!! Jutro pędzelek idzie w ruch...akrylki podróba Nfu Oh ale kolorki boskie, jak spróbuje to wam pokaze jakie są...;)
http://img683.imageshack.us/img683/9...z002medium.jpg
Super!!A czemu podroba??
woow Agusia:o super zakupy i prezent:D
agusia super!! jak możesz podeślij mi na pw linka do akrylków jak je wypróbujesz:D:D
Podróba bo pisze Nfo Oh a nie Nfu Oh hahahaha :) A dzisiaj wypróbuje kolorki to asiu pośle Ci linka ;)
Ja tez poprosze linka:)
jeśli i ja mogę to tez bardzo proszę o link:wstydek:
To podam tu linki słońca jak wiecej chce ;) Na razie nie wypróbowałam, dopiero jak mala mi pójdzie spać ;P
Link do farbek, z tego sklepu mam ale na ebayu kupione BF-Beauty.com *** Welcome *** a akrylki i z tego 18 Colours Acrylic Powder with Glitter Dust bei eBay.de: Nail Art (endet 31.12.09 19:16:56 MEZ)