zdobionko ladniutkie ..... mi sie wydaje dziewczyny ze to jest ten zel 5d taki jak do kwiatkow .Jest gesty co umozliwia modelowanie danej kompozycji a zastyga w lampie
Printable View
zdobionko ladniutkie ..... mi sie wydaje dziewczyny ze to jest ten zel 5d taki jak do kwiatkow .Jest gesty co umozliwia modelowanie danej kompozycji a zastyga w lampie
To jest na peno żel 5d (3d), bo Ewelina gdzieś pisała, ze jest to robione tym żelem
Mi kwiatki akrylowe nie wychodzą. Zaczynam myśleć że to przez pędzelek. Już 2 zajechałam i są nie do użytku. Macie jakieś drogie pędzelki do akrylu czy zwykłe?
Ja cwicze od tygodnia, bez kursu tylko z filmikami i zdjeciami z internetu.
Cwicze na wszystkim, na telefonach, na zeszytach itd
Wychodzi mi srednio, wydaje mi sie ze moj pedzelek nie jest najlepszej jakosci. Mam go od Tenne, ale jest za miekki i nie chce za bardzo przez to formowac mi platkow, bo wloski uciekaja na boki, nie tworzac ksztaltu..;/
Tez musze zmienic na jakis z lepszej firmy..:)
pędzelek do kwiatków musi byc dobrze zrobiony i sciety .... tzw. koci jezyczek ale to pewnie wiecie . Kiedys zapomniałam tego pedzelka jak robiłam klientke i zrobiłam jaki miałam do akrylu ,wprawdzie wyszło ale sie troche napracowałam . Dobry pedzelek skraca czas i ewentualne zniechecenie nad kwiatkami .:)
Z Golden Nails mają dobre pędzelki dużo osób je chwali :)
Golden-Nails Profesjonalne produkty do stylizacji paznokci
szpila :D
tak Kochane polecam do kwiatków np ten pedzel:
Golden-Nails :: Pędzelek do akrylu #4 - Kolinsky
tak tak to nie KOCI JEZYK!!!! tylko OWAL!!(przepraszam, że krzyczę, ale mam dość czytanaia ze koci do kwaitków :P) bo taki jest najlepszy :ok: łatwo nim ugniatać płatki, a koci jest do tego za twardy! nie upierajcie się, że tylko koci do kwiatków, bo jak same widzicie - macie a Wam nie idzie :P pora spróbować owal nr 2 lub 4 z ładnym czubkiem w szpic :)
ide zrobic stepa jakiegos do tych kwiotków, bo mnie wykończyta tymi Waszymi kocimi językami :P:P:P
Hmm to ja też zamówie sobie oval :) również byłam święcie przekonana że do kwiatków jest jęzor :P chociaż mi kwiatki i tak nie wyjdą :/ próbuje od długiego czasu i niestety to w ogóle nie to :( Wasze kwiatki są cieniutkie i jakby suche, a moje rozlane, zwaliste:( gdy uda mi się odgnieść odpowiednio akryl to po chwili i tak to się rozlewa :/ trace do nich serce w ogóle mi się nie udają ;(
Kamilka jak sie nam uniosla :D :skacze:
dzieki za rade :)
Zgadzam się z Kamilą:)
Mi ładniejsze kwiatki niż kocim wychodzą owalem 8 :D
to czekamy :D
i zgadzam sie z Toba na temat pedzelkow, ja tez nie robie kwiatkow kocim jezykiem, bo zle sie robi :P
ja powiem Wam ze kupilam koci jezyk bo wszyscy go zachwalali i faktyczni jet bardzo twardy w porownaniu do owalu. I teraz jest tak, ze uzywam kociego do budwania pazura bp sie swietnie do tego sprawdza :D hehe:skacze:
mi koci do budowy jakoś niezbyt służy. Wole owalny
a ja wlasnie pracuje kocim jezyczkiem i mi odpowiada . w prawdzie nie był tani bo płaciłam za niego 160 zł ale ma 2 płaszczyzny i dla mnie jest rewelka . ja mam koci do kwiatuchów
160zł za pędzel ????:wow:
nie dałabym w życiu tymbardziej, że mam tendencje do utwardzania ich...
też jestem w szoku 160 zł... Takie pędzle się szybko zużywają :) ciekawe jak będzie służył taki drogi ..:)
Pędzel się zużywają, jeśli zapomina się o prawidłowej pielęgnacji:P
Jak będziesz miała taki za 160 to tak będziesz na niego chuchać i dmuchać, że wystarczy Ci i na 10 lat:D
zgadzam sie z sami :)
dobre dbanie o pedzle to podstawa:)
w sumie święta racja :D nie planuję takich zakupów jak narazie :D
Kamilka i co z tymi stepami do kwiatkow? :)
no wlasnie, czekamy :)