masz rację co do harmony kolorki strasznie przekłamane , wpisz w obrazach gogle nazwę upatrzonej hybrydy tam dziewczyny dają zdjęcia jak dany kolor wygląda na naturalkach dla przykładu : https://www.google.pl/search?q=usta&...w=1366&bih=548 :)
Printable View
masz rację co do harmony kolorki strasznie przekłamane , wpisz w obrazach gogle nazwę upatrzonej hybrydy tam dziewczyny dają zdjęcia jak dany kolor wygląda na naturalkach dla przykładu : https://www.google.pl/search?q=usta&...w=1366&bih=548 :)
półki co harmony łącze tylko z bluesky shellac i jest git ale też jestem ciekawa co do łączenia z indigo
Kolorówka Harmony jednak najlepiej trzyma się ze "swoimi" produktami. Indigową bazę&top używam do kolorków Indigo, INS i Milano.
A ile trzyma się INS z bazą/topem Indigo? :)
moje narazie trzymają sie 3 dni :) dam znac ja dalej.
Jak już wcześniej pisałam, nie odważyłam się dać INS na naturalki.. tylko na utwardzoną płytkę - trzymało się ponad 3 tyg. aż do odnowy
zbudowany pazurek juz wypilowany tak??
i co pozneij ??
dajecie jeszcze baze pod to czy juz tylko hybryde i nablyszczacz?? i wtedy ktory czy ten do zeli czy do hybryd??:0
A ja normalnie zakochałam sie w shellacu, mam go juz 4 dzień na moich ogryzkach (mam mega krótkie, wiec wolny brzeg był zabezpieczony tylko po częsci dl tego sa cienkie jak bibułki po notorycznych zmianach tipsów) i nic sie z nimi nie dzieje, dodam, ze sprzatam, gotuje i mocze łapy kąpiąc sie dłuuuuugo w wannie i jak na razie sa ok :))) wiec chyba jeszcze zamówie zestaw do frencha.. tylko dalej nie wiem czy wziąśc neglige czy romantique.. a robuł ktos warstwe tego i tego i pod to biały? nie było zbyt "mlecznie"? Kurcze chciałabym uzyskac efekt jak inglot 82.. ale to chyba niewykonalne..
Polecam pod biały Peach Whipe z Artistica - firma "siostrzana "Harmony i się lubią:)
Malutka ja daję na zmatowiony gotowy zbudowany pazurek hybrydę tak jak przy naturalach - baza, kolor, top:)
U mnie niestety nie trzyma. Ani Shellac ani ata ani Mistero Milano. Robiłam kiedyś w salonach nim sama zaczęłam, teraz sama sobie i nic. Odchodzi po ok 4 dniach. Czyli zwykły lakier trzyma mi sie dłużej.
NIe ukrywam mam krótkie paznokcie, wolny brzeg ciężko dokłdanie zahaczyć, no i są bardzo cienkie.
czyli INS na naturalkach z niczym nie trzyma się dobrze? nie ma jakiegoś dobrego mixu? bo kolorki to mają petarda , mam 3 i używam na żelowe pazurki.
szkoda że nie ma jeszcze opini na temat nowych hybryd od modeny .
Dziewczyny mam pytanko czy moge do zdobien tipsa uzyc zwyklego lakieru czy nie a jesli mozna to jak go uzyc zeby sie trzymal
Kelis powiem szczerze ze nie zrozumiałam Twojego pytania.. Możesz jaśniej?
magdalenasteinhof z tego co się orientuje i co dziewczyny inne testowały to nie :/
tak też czułam ... ale nadzieja umiera ostatnia :skacze:
półki co jestem bardzo zadowolona z mojego mixu ,róże czerwienie french i czerń narazie posiadam podstawowe kolory z bluesky shellac i harmony :P
ale mam ochote skusić się na kilka kolorków z Pb i mm
Choco Kelis chyba chodzi o to czy moze uzywac zwyklego lakieru do paznokci do zdobien na tipsie, ja to tak zrozumialam:huh::huh:
tak INS chyba jest twardym żelem, bo nabłyszczyłam go bezpośrednio twardym nabłyszczaczem i wszystko ładnie się trzyma.
tu znalazłam ładny szary lakier hybrydowy :)
ale nie znam fiimy może nasze dziewczęta coś o niej wiedzą Lakierożel Hybrydowy CHARBONNE 15 ml kolor 24 szary cena 39.00 PLN
ja nie ukrywam że jak dla mnie najlepsze hybrydy to gelish harmony, zmieniam po 3 tyg bo już odrost nieładnie wygląda, ale pewnie jeszcze bym pochodziła trochę bo się trzymają. Ja np łącze harmony z hybrydami z ISN, oczywiście kładę na bazę z harmony a później nabłyszczam też nabłyszczaczem z harmony i w sumie ok jest. ale utwardzam je wtedy bardzo krótko bo ok 1 min w lampie uv 36 watowej bo mam wrażenie że jak jest kolor z ISN więcej w lampie to się trochę kurczy od wolnego brzegu, no a w hybrydach na naturalnym paznokciu to nie wskazane. A jeśli chodzi o hybrydy z ISN jako kolorowe żele na paznokcia utwardzonego żelem bądź akrylem to rewelacja :) Jak za tą cenę to naprawdę się sprawdzają OK.
Kochane mam pytanie co z Mistero Milano?? bo widze ze maja mega kuszaca promocje!!!!
Malutka, wogole sie nie zastanawiaj tylko bierz !! :D