Tosiaczek
strasznie drogi ten Twój stolik.
w życiu nie Zapłaciłabym tyle za biurko:-)
Printable View
Tosiaczek
strasznie drogi ten Twój stolik.
w życiu nie Zapłaciłabym tyle za biurko:-)
Chantelle po każdej klientce czyszczę stolik, szkło jest ściągane więc nie ma problemu. na półkach nie mam nic poukładane więc nie wkurzam się że muszę wszystko przestawiać , bo mam tam tylko rzeczy potrzebne do pracy przy klientce a potem je chowam.
Ale ja bym go nie zamieniła na żadne inne <3
Ma dwie lampy wbudowane, i pochłaniacz pyłu, a do tego klientką się strasznie podoba hehe
Isa nie dałaś zdjęcia:]
Już się poprawiłam , nie mogłam wgrać taki mały błąd w sztuce
Ładnie i nie tak wąsko:), lubię biel i okno masz to słoneczko Ci będzie zaglądać:)
Chantelle- te biurko różowe znalazłam na stronie love nails ale ceny tam nie ma :/: ale pewnie drogie jak cholerka
Isa- ładny ten twój tramwaj :) wcale nie widać że jest wąski ,super masz wszystko dopasowane a półka ratanowa daje najlepszy efekt.
aha a co do dyplomów ja nie lubię :D to tak jak by tramwajowy miał porozwieszane w swoim kącie wszystkie kursy :D no a klientki lubią bo mają o czym peplać hehe wg. mnie jeden wystarczy powiesić
isa ładny kącik:ok: lubie takie białe przestrzenie, wyglądają na czyste i sterylne, robia na mnie dobre wrażenie ;)
Jak się ma jeden to można jeden wieszać:P tak widać jakie mam kwalifikacje. Poza tym właśnie mnie obraziłaś( a ja lubię właśnie to forum, za to że tu się nawzajem nie obrażamy, a jeżeli krytykujemy to konstruktywnie, a nie z czystej złośliwości). Ja tobie nie wytykam, że ty dyplomów nie wieszasz, bo to nie moja sprawa. Nie porównuj mnie do "tramwajowego" cokolwiek to wg ciebie znaczy(ten zawód nazywa się motorniczy-sprawdź w słowniku), bo w moim zawodzie kwalifikacje są ważne i cenione przez klientki. Moje klientki nie są idiotkami , które lubią sobie o dyplomach popaplać!! (nie ma takiego słowa "peplać")
Pozostałe dziewczyny przepraszam za off top.
oj dziewczyny jeden lubi drugi nie jak to w życiu.
Isa fajnie masz:)
Ja też nie przepadam za rozwieszaniem dyplomów one o niczym nie świadczą,dyplom można już kupić na allegro za 100zł więc postanowiłam ze zdejme dyplomy i powieszę jakięs ładne plakaciki...myśle ze nikt tutaj nikogo nie chciał obrażać tylko wyraził swoje zdanie na ten temat:)
Dokładnie Milane :)
a czy lubię czy nie lubię To właśnie wyraziłam swoją opinią po to jest forum :)
milane rozwieszaj te plakaciki :)
No co wy kobietki tu się nie wyraża szczerej opinii tu się słodzi ;)
Hej Dziewczyny cieszy mnie że wam się podoba mój kącik :)
A co do wieszania dyplomów rzecz gustu , aczkolwiek również jak klientki
które przychodzą i się wypytują a Pani po kursie czy samouk i takie tam ,
to wreszcie się cierpliwość traci , i się wiesza dyplomy tak jest w moim przypadku ,
i sobie wiszą na ścianie :)
No ja w salonie też ostatnio powiesiłam dyplomy i certyfikaty, moje klientki zwracają na to uwagę, im więcej dyplomów tym lepiej ;D
Jak ma się miejsce to można wieszać hehe :D
dziewczyny podobają się Wam tego typu fotele?
FOTEL BIUROWY KRZESŁO DEKO KAWOWY BIURO NOWY FV! (3139308744) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fotel biurowy krzesło biurowe skóra , model XXL (3147920111) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NOWOCZESNY CZERWONY skórzany fotel biurowy,krzesło (3161287427) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FOTEL BIUROWY KRZESŁO MARCO CZERWONY BIURO NOWY FV (3139309349) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
same w sobie nie są złe, pytanie do jakiego wnętrza ;)
do prostych form najbardziej pasuje mi czerwone do kontrastu -->3
edit: chociaż nie wiem czy nie jednak 1 ;)
czerwone <3
mi niestety taka czerwień by nie pasowała w salonie ;/ Ale są śliczne :love:
ja uwielbiam wieszac dyplomy i certyfikaty:skacze: ale wieszam tylko te najwazniejsze bo jak chcialabym wszystko powiesic to miejsca by mi braklo:ok:pomieszczenia sa podzielone tematycznie w pazurowym wisza pazurowe trofea a w kosmetycznym dyplomy i certyfikaty kosmetyczne i rzesowe:D
klientki bardzo zwracaja uwage na to, bardzo sie ciesza jak przybywa i ze podnosze caly czas kwalifikacje:)
zauwazaja dowieszenie kazdego dyplomu i zaraz pytaja jak bylo na szkoleniu i zebym poopowiadala czego sie nauczylam;] zauwazaja nawet jak je przewiesze ze inaczej wisza:)
co do kupowania dyplomow ortodontka mojego dziecka cala poczekalnie ma w dyplomach z calego swiata i w zyciu bym jej nie podejrzewala ze kupowala na alegro:huh: moze dlatego ze sama nigdy zadnego nie kupilam tylko kazdy zdobywam ciezka praca;]
LailaK jak szukasz slodko pierdzacego forum to adres pomylilas:D na szczescie tu sa bardzo szczere dziewczyny i jak cos jest nie tak to pisza to prosto z mostu, potrafia tez pochwalic i porobic ochy i achy nad jego praca,ale widze ze masz z tym problem
Oj dobra, dobra skończmy o tych certyfikatach. :soczek:
Jedni lubią, drudzy nie.
sandrus:
Ja mam ten pierwszy w salonie tylko czarny :) :FOTEL BIUROWY KRZESŁO DEKO KAWOWY BIURO NOWY FV! (3139308744) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i każda klientka mówi że bardzo wygodny :D ;)
Lonia, Sandrus są bardzo wygodne? Kurcze ja mam zwykły taki fotelik a bardziej krzesełko ;/masakrycznie nie wygodny :(
Tosiaczek nie wiem czy są wygodne.
jak dla mnie to właśnie na takie wyglądają,chociaż LONIA mówi,że wygodne.
Podobają mi się wizualnie.
Szukam czegoś do siebie i te akurat najbardziej wpadły mi w oko.
Serce mnie boli,bo moja przeprowadzka taka nie planowana,tyle rzeczy muszę kupić a fundusze okrojone:/:
Mam na nie chrapkę ,ale zobaczymy jak to będzie.
Dziewczyny a moze widziałyście coś podobnego tylko tańszego?
Z całego allegro to tylko takie mi się podabają,a cała reszta po 150-200zł juz nie...
aaaa następna sprawa to chce jak najmniej plastiku,czarnego plastiku,który po dłuższym czasie nie prezentuje się juz tak super.