Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
Cytat:
Napisał
nadiuszka
ciekawe co byście z jej brwiami zrobiły póki ich nie zapuści porządnie...
No właśnie kamzu, nadiuszka ma rację, musi je zapuścić, nie ma wyjścia, ale czy da radę i wytrzyma hehe.
---------- Dodano o godzinie 19:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:46 ----------
A-M stylizacja b. ładna ale szczegółów nie widzę.
Gorzka - ale pojechałaś z tymi rzęskami, wymiękłam uuummmm... cuuuuuudne. Jakie robiłaś, 0.15 1:1, czy 0.1 2:1? No nie wiem, zgaduję.
Kurcze Gorzka, ja u Pani nr2 nie zaszalałabym aż tak z długością. Same odważne Panie masz :D
Karchola ja może i bym nie zaszalała, ale klientka wiedziała co chce, ja i tak namówiłam ją do zejścia o rozmiar. Niestety szanuję ich decyje i jeżeli mimo uprzedzenia o możliwych efektach i innych takich Pani nadal upiera się przy swoim to nie zrobię czegos "za plecami". Na cieńsze nie dała się także namówić. Dodatkowo jest to mama jednej z siedemnastek , która prawie nade mną stała i nie mogła przeżyć, że tak krótkie rzęsy robię jej mamie :)
oj też bym chciała rzeski ale mnie niestety nie ma kto zrobić :(
Piękne prace aż oczopląsu dostałam :P:crazy:
A tu studniówkowe ode mnie
Pinczetko jaki jest cennik u Ciebie rzes?? :)
Jestem zachwycona :)
Masz jakąś stronkę internetową?? :)
Pinoczetka- pięknie wyszły! zastanawiałam się nad kupnem ale chyba się skusze:D
Odp: Przedłużanie rzęs 1:1 - wątek ogólny cz.2
upss :) nie tu wkleiłam foty :D
czy jakaś dobra dusza może przenieść mój post do galerii ?
przeniesione / samaron
Cytat:
Napisał
kamzu
Pinoczetka- pięknie wyszły! zastanawiałam się nad kupnem ale chyba się skusze:D
wszystkie cienowane dają piękny efekt! naprawdę warto.
Ja też ostatnio zamówiłam te z niebieskim i czekam na paczuszkę :D
A tu moje ostatnie 2:1 - silki Evo B, dł. 8, 10, 11, 12
wisienka.. pięknie wyszły ;)
Dziewczyny warto warto dzis robiłam fioletki ( zaraz wrzuce foty) i chyba poźniej zrobie jeszcze brązowe . ale narazie fiolety a niebieskie to moim zdaniem niebieskie przodują;) cennik mam mam ale to na priv raczej i strone tez już wysyłam;)
Wisienka - super wygladaja ;)
Fajne te fioletki- kuszą zakupy Evo:cwaniak2::skacze:. Jedyne co mi w nich by przeszkadzało to przeskok, ale w sumie przeważnie i tak tego nie widać od przodu :)
no ogolnie nie jest tak mocno widoczny
Jak dla mnie niebieskie wygrywają:skacze:
rewelacja :) Przy nastepnym zamówieniu sie zaopatrze :D
A tu Minki Evo
Śliczne..., a ja za fioletami :ok:
Piękne rzęski dziewczyny, wszysciutkie!:D
A mi się w Ombre niebieskim podoba to, ze jak dziewczę ma otwarte oczy to jej powieka wygląda jak lekko maźnięta granatowym cieniem. Tez kocham
niebieskie
koralowe rzęski w kącikach -kolor w sensię koralowy (Król Karol kupił Królowej Karolinie rzęsy koloru koralowego):skacze:, zejście z długości o 2mm, dlatego pojedyńczaki jeszcze zostały(uff, jak dobrze, bo były za długie zdecydowanie, kobita nosiła 14 tki)
Edytuję swój post i dodaję taka pracę:
Rzęsy podwójnie cienkie Evo-gęsto tkane, profil C długość 11, 10, 9 mm- opis tej rzęski w wątku dystrybucyjnym, bom se wykleiła i się zachwyciłam:D
A tu zdjęcie, które zrobiłam dla potencjalnych klientek, które obawiają się zostać "łyse po zabiegu". Dziewczyna nosiła norki od listopada 2012, wczoraj zdjęła. Łysiny brak :P
http://i2.pinger.pl/pgr316/f4481dbb00147384510951fc
kurko kusisz, bo kupiłam te gęsto tkane w rozmiarze 10 i chyba będzie trzeba dokupić ;)
A tymczasem wrzucam fioletki (nie bijcie za długość - na specjalne życzenie :/:) i niebieskie - niebieskie wczoraj doszły i od razu namówiłam babeczkę - są super! :P
Zuzaneczka, znaczy nie niszcza? Niemozliwe:D, ale nie dziwcie się klientkom, one naprawdę łysieją po nieudanych zabiegach,
Wisienka, kuszę, kuszę i cofam opinię o rzęsach podwójnie cienkich, bo uwazalam ze to g.. jest, ale te nie (pisze to choc nie powinnam, nie lubię tych, ktore i my mamy i parę firm na rynku), ich faktura powoduje, ze klej się swietnie rzeski trzyma i nie splywa, poza tym co kto lubi, sa klientki, ktore lubią jak najdelikatniej, a są takie, ktorych cieszy ten efekt pogrubienia przy powiece , co daje standardowa rzęsa o grubej podstawie tzw efekt kreski,
Mówisz, ze za długie rzeski dałas, ale co Ty, widać ze dziewczyna ma swoje dość mocne, super wyglądają, za grubo to zrobiłam ja, ale jaka rzęsa do aplikacji tu była, mrr, naturalna 12 mm to walnęłam 14 mm,(to jest dopełnienie po 6 tygodniach) bo dziewczyna lubi balkon, i uwaga, mówi, że lubi swoje odrosty na rzęsach, bo wtedy rzęsy jakby dłuższe są.. o masakra:) kącik się zabałaganił, nie zauwazyłam, do naprostowania afkors
Kura, wow, myślałam że to jakieś 17stki. Też bym takie chętnie ponosiła. :skacze:
kurko przy fioletkach to jest dopełnienie, pani ma swoje rzęski cieniutkie i krótkie, ale i tak już odratowane ;) Może nie widać na zdjęciu bo mi coś aparat wczoraj szwankował :P