skromniutko http://pliki.wzorki.info/images/zxuL.jpg
Printable View
skromniutko http://pliki.wzorki.info/images/zxuL.jpg
Dziękuję dziewczyny, cieszę się że się podobają :)
Candy no to przepraszam, nie doczytałam. Co nie zmienia faktu, że pazurki bardzo ładne ;)
Kochana zaskoczę Cie, ale ta dziewczyna ma jakąś chorobę genetyczną i strasznie pofałdowane pazurki poza tym ma je dość szerokie to długość sprawiła że są ładniejsze :) co do smukłości to mocna linia uśmiechu zwęża pazurka no i zawsze przed frenchem i kamuflażem bardziej zwężam pazurka, nakładając potem żel i kolejne warstwy robi się taki jaki ma być:)
Dizzzy bardzo fajny motyw na pazurkach;) super wykonanie;)
Magda - dziękuję :) Twoje też są śliczne i delikatne
Candynails a jaki to był kamuflaż?bo mnie się osobiście podoba ten cukierkowy kolor
kamuflaż był z modeny:)
Hmm w ogóle nie postuję, czas też coś wrzucić. Ćwiczeniowy french + szybkie zdobienie.
Załącznik 58534
Załącznik 58533
grimmen przepiękny french, biel idealnie biała, kwiatki prześliczne, uśmiechy mistrzowskie
Candynails mnie też zaciekawił ten kamuflaż, ale który to z modeny dokładnie akrylowy czy żelowy? bo jakoś nie kojarzę takiego różwego kamuflażu z modeny
Gimmen piekny idealny french :ok:
mój french
Hej dziewczyny wasze frenche pierwsza klasa:ok: dawno nie zagladalam bo czasu malo no i widze co trace:( musze zaglac czesciej:D
a tu kilka moich wypocinek
Oooo kinga741, cholernie podoba mi się forma tego frenchu
malinowa śliczniutkie kwiatuszki!! grimmen super kształty :D i śliczne zdobienie!!
a mnie tam się podoba kolorek coverka wybrany przez klientkę candy :skacze:
a tu moje osttatnie
zuzka19 Twoje frenche śliczne i kwiatki akrylowe również, podoba mi się biel żelu, jaki to?
Zuzka - świetne frenche i przepiękne zdobienia :ok:
Dzięki dziewczyny :kwiatek: to extreme z i-nails :)
kinga, zuzka świetna robota:)
własnie o to samo miałam pytać zuzka;) biel powala na kolana
zuzka piękne , dopracowane frencze a biel bije po oczach :D:D
kinga pierwsze to rewelacja , z dumą bym takie nosiła :D
frenche i jeden inny :)
Zuza piekne te twoje frenchochy i linia usmiechu super czysta i wyrazna zawsze myslalam ze na zelu tak wyrazistej nie idzie zrobic pracuje na akrylu tylko czesami zel ale to tak dla przypomnienia.
Zyza slicznie tez
Piekne i kwiatuszki urocze:)
Wczorajsze slubniaczki:)