znowu stroke i znowu ćwiczę :D tym razem na sobie
Printable View
znowu stroke i znowu ćwiczę :D tym razem na sobie
o takie inne
Evelyn. na tych pierwszych to farbka złota czy ta folia odciskana? fajny efekt to daje, a z innym kolorem byłoby super
Evelyn świetne te pierwsze,takie oryginalne :)
Evelyn - śliczny czerwony frenchos! Pierwsze też ciekawe, niebanalne :)
ja chyba przestane rzucac fotki, dobry piąty raz z rzędu kiedy cos wrzucam i opinie omijają moje zdjęcie i leca do następnych zdjęć, kurcze to demotywujące ;)
patrycja nie zniechęcaj się ;) absolutnie!! dziewczyny zwykle chwalą te, co najbardziej w oko wpadły, z tego co wiem, to są dopiero Twoje początki, zobacz w innych tematach jakie paznokcie robiły dziewczyny jak zaczynały, Twoje są bardzo dobre, nie wiem czy byłaś na jakimś szkoleniu ale to właśnie szkolenia i praktyka sprawia że nasze paznokcie są coraz lepsze, pazurki wrzucaj oczywiście i rób jak najczęściej się da a my będzie obserwować postępy :D pozdrawiam :kwiatek:
musisz popracować trochę nad kształtem pazurków ale linia uśmiechu jest bardzo ładna ;)
i przy okazji wrzucam swoje ostatnie ;)
Zuzka świetne,przynajmniej z daleka,szkoda,że fotka nie jest bardziej "widoczna" :)
Patrycja linia uśmiechu świetna,zgadzam się,ale to nie temat do oceny postępów,tylko z frenchem :)
Co do Twoich strołków,nabierasz na dużo farby i nie mieszasz jej dokładnie na pędzlu,przez to widać,że kwiatuszki wychodzą "napaćkane" i się rozmazują ;/ postaraj się nabrać odrobinę farby z dwóch stron i dobrze rozmieszkaj namaluj jeden raz to co chcesz i poczekaj aż wyschnie,nigdy nie maluj płatka na mokrym płatku,bo sie zamaże efekt :) dla lepszego efektu możesz kwiatuszek poprawić drugi raz :) i nie zniechęcej się :soczek: będzie dobrze :)
malinowa folia, ale to musiały być białe:P
dzięki Dziewczyny za miłę słowa, nie wymagam oczywiście chwalenia itd bo na to trzeba sobie zasłużyć, chodziło mi tylko o to, że nawet negatywna krytyka, to jednak jakiś odzew, a co do strołków to faktycznie są za mało rozmazane, ale ja myślę ze oprócz mojego braku doświadczenia, to tez kwestia farbek, bo poćwiczyłam nowszymi i jest lepiej, są tak jakby bardziej mokre i przez to bardziej plastyczne, wrzucę najwyżej samotniaki jakieś w wątku ćwiczeniówek i wtedy wyrazicie zdanie :) pozdrawiam i dziękuje za komplement mojej linii usmiechu:)
Patrycja, zaraz na mnie nakrzyczą, bo to nie temat strołków, ale powiem szczerze, że ja dopiero jak kupiłam Polycolorki, to zaczęło mi coś wychodzić, zniechęciłam się już raz, gdy wcześniej próbowałam na szajsie ;)
Zuzka faktycznie szkoda, że zdjęcie z daleka, choć wydaje się, że jest ok :)
French z dodatkiem srebra ;)
http://1.bp.blogspot.com/-MASijiHwme...4/s1600/47.jpg
miałam małą awarie z komputerem i nie mogłam edytować zdjęcia ale już jest ok i przesyłam ponownie, teraz będzie lepiej ;)
Julcia - idealne :ok:
Evelyn - faktycznie inne, i fajnie wyszły :D
Patrycja - małymi kroczkami do przodu, ważne że ćwiczysz, ja tylko sobie te ćwiczenia obiecuję :P
julcia88- MEGA! bardzo mi się podobają! :) Z ogromną chęcią bym je sobie ponosiła :) A jeśli mogę zapytać to co to za biały? Jaka firma? :)
zuzka19- urocze! :D
Julcia cudny, taki czysty!
Zuzka piękne kwiatki^ zazdroszczę, ja chyba musze kupic mniejszy pędzelek zeby kiedyś zacząć takie maleństwa idealne tworzyć jak Ty :))
dzięki za wszystkie wskazowki, jesteście kochane naprawde: w dziale "samotniaczki" wrzuciłam próbę ozdobienia telefonu one strokiem, żeby tutaj nie offtopować, jeśli któraś z Was byłaby chętna zobaczyć to zapraszam, i przepraszam za zrobienie zamieszania :) ;*
renatka-- bardzo ładne frenche;))
Malutkapumcia- rewelacja! idealne;) nieskazitelny przepiękny french!
patrycja chciałabym.... ;) to są naklejki wodne ;)
malutkapumcia frenchyk jest niesamowity, wszystko takie idealne...!! super wygląda :ok:
Malutka zgadzam się z dziewczynami-pazurki są cudne :)
Dziewczyny jakie frenche idealne :) brawo!
Patrycja_921118 -pazurki ładne :) a do farbek chyba musisz wiecej wody dodawać. (dokładnie nie zniechęcaj się bo jest naprawde dobrze,uśmieszek śliczny - musisz uważać zeby nie spiłowywać na boczkach białej końcóki :)
Evelyn. - super ! kochana napisz mi prosze czym robisz to złotko ?
zuzka19 -ładniutka biel :) -cóż to :D?
julcia88http://forum.wzorki.info/images/ranks/club.gif -śliczne zdobienie :)
renatka1717 - bardzo staranne, czyściutkie:ok:
malutkapumcia - rewelacyjne kwiatuszki :kwiatek:linia uśmiechu perfect
http://republika.pl/blog_at_4521823/...owo_kokard.jpg
julcia i malutkapumcia wasze frencze są idealne , właśnie do takich dążę :D:D
stefcia i renatka wasze również się pięknie prezentują :ok:
no dziewczyny francja elegancja brawo :)