-
Odp: French i Zdobienia Ślubne
Nanami, ładne zdobienie, takie subtelne
ale chciałam zapytac jaki masz nabłyszczacz, bo na zdjęciu wyglądają na słabo nabłyszczone, może to tylko zdjęcie więc przepraszam, ale jeśli nie i szukasz lepszego to polecam ten co ja mam, Quick Finish z Modeny ladnie nabłyszcza i nie trzeba przemywać:)
-
Karo piękne róże:) niestety to moja słaba strona w malowankach
-
Patrycja, może to wina zdjecia nie wiem ;).
Ładnie sie blyszczały. Mam nabłyszczacz z alle ale w sumie jakoś nie moge trafic na fajny nablyszczacz.
jak mi sie ten skonczy to wyprobuje Modenowy. Dziekuje :kwiatek:
-
Karo, Nanami - piękne i czyste frenche :ok:
Germana - świetnie wyszło:D to Konad???? Ja nie potrafię stempelków ogarnąć :/:
A tutaj moje wypociny:haha:
-
Kasiulka stempelki to fajna sprawa i nic strasznego,tylko potrzebny dobry lakier i lekko zmatowiona gumka (na śliskiej nic nie odbijesz) :)
Ode mnie akrylki :)
-
Cytat:
Napisał
nanami7
Patrycja, może to wina zdjecia nie wiem ;).
Ładnie sie blyszczały. Mam nabłyszczacz z alle ale w sumie jakoś nie moge trafic na fajny nablyszczacz.
jak mi sie ten skonczy to wyprobuje Modenowy. Dziekuje :kwiatek:
heheh no to w takim razie wybacz, myślałam że to wina nabłyszczacza :) ale ciesze sie ze pomogłam i tym bardziej sie będę ciesyzła jeśli Ci się on spodoba, wreszcie i ja będe mogła pomóc, w zamian za Waszą pomoc przy farbkach akrylowych kwiatkach itd :D buziaki:* :przytul:
-
-
-
moje takie sobie, bo nie nabłyszczone niczym, tylko lakierem na końcówce ;p
-
souki kwiat jest przepiękny!! ja też muszę się zabrać za takie kwiatuszki bo są boskie, ale jakoś na razie myślę, że to za wysoki próg dla mnie... jeszcze zwykłe poćwiczę ;)
-
-
Nemanti, boczki do spiłowania. :)
Souki :love: ślicznotki.
ja sobie dzisiaj wymodziłam pipe. Efekt super -> zdjecie marne. Moze za dnia wyjdzie lepiej. Sie nameczylam ale bylo warto bo zaczynam łapac jak te pipe zrobic :)
-
Suoki- super pazury;))ciekawe i piękny kwiat;))
Nanami-ja przy swoich pierwszych pipkach tez sie męczyłam;)) ale tak jak u Ciebie było warto;) bardzo ładne i zgrabne:ok::ok:;)
-
Mada ... pamietam swoje pierwsze pipe ;) o ludu, tam nawet tunelu nie bylo takego jak powinien byc :D
a teraz powoli, powoli raczkuje, nastepne robie edge :D
-
kasiulka81 konad konad :D moje klientki uwielbiają stempelki ^_^
a na dodatek mam panią co sprzedaje płytki oryginalne po 8-13 zł + lakiery za ok 10. więc kupuje zawsze zapas.
lakierki konadowe mają super konsystencje pomimo że mam je otwarte już ponad pół roku.
-
No właśnie a ja mam z nimi nadal problem ;( mam oryginalny zestaw do stempelków z Konada + 2 lakiery również z Konada i nic mi z tego nie wychodzi ;[; Od roku leżą gdzieś tam w koncie bo sobie z nimi nie radzę, a tak bym chciała sobie radzić :(
-
kasiulka a sprawdz czy folii nie masz na plytce bo wierz mi niekiedy jest prawie niewidoczna,mi sie odbijaja wzorki bez problemu ;)
nanami slicznie ;)
a tu moje
-
Kaka - sprawdzę, ale wydaje mi się, że to nie to, ja po prostu z nimi sobie nie radzę :/:
-
Wczorajsze robione w nocy:)
-
Beti cudny uśmiech :) śliczny czysty
i mój pierwszy czyścioch :)
-
no niezle dziewczyny :):)
moje dwa pierwsze zdjecia to wielka porazka, zobione w nocy... zle oswietlenie... masakryczna jakosc zdjecia ;/
-
Betisska, Diamond piękne frenche :)
a tutaj coś mojego: (oba na naturalkach :))
-
Diamon, kalaa - świetne frenchyki :)
-
-
Bestika - ja bym nawet za dnia takich pięknych nie zrobiła, cudowne są:ok:
Diamond - wszystkie piękne, więc nie marudź :skacze:
Kalaa - super pazurki :D
Guska007 - czysto wykonane frenchyki, bardzo fajne :)