wczoraj, robiłam strasznie drobniutki pazurk użyłam tipsów OD KCIUKA nr 4, 8,8,9,0 (NR po 10- tce)i, a oto efekt
Printable View
wczoraj, robiłam strasznie drobniutki pazurk użyłam tipsów OD KCIUKA nr 4, 8,8,9,0 (NR po 10- tce)i, a oto efekt
no jest różnica :)
metamorfoza całkiem całkiem ... ja bym jednak troszkę wydłużyła łożysko i uśmiechnęła french wyglądałyby na szczuplejsze ... no i ja jestem zwolenniczką szpiców na formie ....
ale poszło ok :)
Ja też bym jeszcze troszkę wydłużyła łożysko:) ale różnica na pewno jest ;)
różnica spora, ale mnie się nie podobają- nie lubię wykonania szpiców na tipsie:)
Ja też szpiców na tipsie nie toleruje, takie wychodzą pozaginane jak kurze pazury.
Poza tym Królowa, forma na żadnego paznokcia nie jest za mała czy za duża :) polecam szablon z całego serducha do paznokci z problemami.
metamorfoza ładna, chociaż szpice z tipsów do mnie nie przemawiają takie krogulcze się wydają paznokcie, ale myśle, że klientka byłą zadowolona
była bardzo zadowolona... ale po waszych komentarzach ja już nie jestem z nich tak zadowolona jak wcześniej... ja też wolę wygląd pazurków robionych na formie, ale po pierwsze nie mam frezarki, a po drugie tipsy robie szybciej- moje osobiste są na formie- a w gabinecie wprowadzę jak dojdę do wprawy... oczywiście niektórym klientkom, którym nie zależy na czasie( i ja mam dość czasu- bo pracuję na zapisy, a klientki wpisuję co 1,5 h) robie też na formie, jednakże częściej na tipsie- apropos krogulczości myślałam, że to moja wina... a to przez tips jednak, po tylu latach pracy nawet można się czegoś nowego dowiedzieć:) dzięki
nie załamuj się nam tylko
jeśli lepiej i szybciej idzie Ci na tipsach to ok, jednak do szpiców jak klienta je chce to staraj się zrobić na formie, nie jest to trudne, a Ty wprawiona jesteś w pazurkach to zrobisz i w 1,5 ( Boże jak ja bym chciała taki czas osiągnąć, ja się strasznie grzebie )
no chyba , że zakupisz sobie te szpice tipsowe, ale nie wiem jak one się sprawdzają
nie załamie sie:) ja osiągam taki czas kosztem zdobienia... niestety zazwyczaj robie jakieś proste french , lub brokat, gotowe ozdoby wklejam-nie jestem z tego dumna.. ale mam niskie ceny(więc muszę się spieszyć)-w moim mieście jest DUUUŻA konkurencja... a ja mam tylko kilka klientek na których mogę potrenować odważniejszych zdobień- dlatego najładniejsze mam wzorki na tipsach, a na rękach rzadko fotografuje
roznica jest :) a o reszcie dziewczyny sie juz wypowiedzialy... ;)
do mnie też nie przemawiają szpice z tipsów.. bylebyś szybko nabrała wprawy w przedłużaniu na szablonie, będą wyglądały o niebo lepiej. :)
królowa- ale frezareczka Ci nie potrzebna, ja nie mam a robię właściwie tylko na formie. Masz doświadczenie, więc pójdą Ci szybciutko a efekt na pewno Cię zadowoli:*
ja też nie lubię na tipsie szpiców, bo schodzą w dół. Przekonałam się o tym na własnej skórze ... :)
także jakbyś robiła na szablonie, to pewnie efekt byłby lepszy :).
mojej zapracowanej w ogródku siostruni
rewelacja :ok:
uuuu, nie ma porównania:)
chyba siostra prędko nie pójdzie do ogródka pielić???
Rewelacja Iza:*
Chylę czoła woszczurku :)
Woszczur nie ma sobie rownych :D :P zawsze piekne pazury :)
super pazurasy:good:
metamorfoza pierwsza klasa. :ok:
super przemiana :D ksztalt mi sie bardzo podoba :)
przemiana rewelacyjna:)
a co do szpiców na tipsie nie zawsze muszą schodzić w dół:P
woszczur raczki nie do poznania :) śliczny frenchyk :)