ja myslałam ze to grzyb :D
przepraszam za off :leze:
Printable View
ja myslałam ze to grzyb :D
przepraszam za off :leze:
Nie no... przynajmniej było śmiesznie hie hie hie... a ja się dzięki Wam uśmiałam... no ale dziewczynki wyobraźnię to Wy macie bujną... hehheheh:D:D:D :skacze::skacze::skacze::leze::leze::leze::leze: Ale o komentarze nie pytam... GRZYBY, KASZTANY i cała reszta mi wystarczą ...:leze::leze::leze::leze::leze::leze::leze:
:leze:o matko ...ale sie uśmiałam ,aż się popłakałam.i to nie z paznokciia tanulko,tylko ze skojarzen dziewczyn...ja tez w pierwszej chwili myślałam ,że to grzybek:leze:
a w pupę nam za takie skojarzenia się należy :D:aty:
hehehehe trzeba do Kamisa napisać żeby przenieść to zdjęcie do tematu "Skojarzenia"- może z tego wyjść całkiem ciekawy temat hie hie hie:P Ale zrobić zdjęcie pazurkowi tak żeby jak GRZYB wyglądał... to jest dopiero sztuka:D Przyznajcie!!! hihihihih:skacze::skacze::leze::leze:
przyznaję :) ja bym nie potrafiła....normalnie artystka z tej naszej tanulki :*
to teraz ja wrzuce swoje 'grzybki" :) Emi-pani profesor,proszę o ocenę,oraz inne panie profesorki :)
Załącznik 36729
Załącznik 36730
Załącznik 36731
Załącznik 36732
Joy, mi to wygląda na ideał :love:
tylko bym poprawiła troche krzywą ja na fotce niżej a tak to poprostu rewelacja...ten uśmiech - ideał :love::ok: boczki,wolny brzeg wszystko super :)
Załącznik 36752
:) to super ,dziękuję bardzo :)
Ojeje JOY rewelka :D
A ja chciałam zapytać czy moja krzywa jest za płaska, bo tak mi się wydaję :wstydek:
I nie patrzeć na zapowietrzenia :P
Mi się wydaje że jest dobrze na tak krótki pazurek,ale to tylko moje skromne zdanie, ciekawe co na to bardziej obeznane dziewczyny:papa:
dla mnie jest ok ;)
krzywa jest ok, im krótszy pazurek tym krzywa mniejsza
Proszę o ocenę pazurków ;)
Paznokcie robione metodą żelową na tipsie :D
Pierwszy raz robiłam sztuczne pazurki na kształt migdałka :P
P.S. Co do ostatniego zdj. - to nie jest on aż tak krzywy, po prostu się mi ręka osunęła a fotki były bez lampy hehe :D
wygląda ok - jak naturalek :)
Cudowna linia uśmiechu Joystynko :wow:
Zazdroszczę wprawnej ręki ;]
ela-k dla mnie bomba :D ja się cały czas uczę, nie robię tak ładnych pazurków...
Witam. Ja również proszę o ocenę. Jestem samouczkiem i ponadto nigdy nie widziałam jak robi pazuraski profesjonalistka. Najwięcej nauczyłam się z tego forum :ok: Mam jednak wrażenie, że utknęłam na jakimś etapie, bo jakbym się nie starała to wszystkie wychodzą mi tak:
Sroka - mi się pazurek podoba, jak dla mnie może trochę za duża krzywa, chociaż niby jest proporcjonalny, ale to takie tylko moje "widzi mi się" :D
Zdjęcie tunelu jest niewyraźne i nie widzę dokładnie, ale wydaje mi się, że linia włosa jest za gruba. Poza tym myślę że wszystko jest :ok: ale poczekaj jeszcze na Emilkę ;)
ja jeszcze widze, ze pazurek schodzi Tobie w dol :) innymi slowy czarna koncowka na dole i na gorze powinna isc rownolegle :) kurcze mam nadzieje, ze zrozumialas bo nie wiem jak inaczej wytlumaczyc :P
krzywa C i tunel oraz boczki w porzadku chodz zrobilam bym w kwadrat prosty, nie zaokraglone rogi :)
Dzięki rudziu. Wiem o co ci chodzi, dopiero jak napisałaś to zauwarzyłam. No to teraz mam kolejny "parametr" do wyuczenia...
A zdjęć tunelu chyba ze dwadzieścia zrobiłam i żadne nie wyszło. To chyba złośliwość rzeczy martwych. (chociaż i ze mnie fotograf żaden :leze:)
krzywa do poprawy i boczki za bardzo do góry wypiłowane (patrząc z boku) i chyba troszkę za gruby ten pazurek ;) można by go od spodu frezareczką potraktować :)
Załącznik 36953
Super ten rysunek Emilko. Dzięki :*
Hej,
Po raz kolejny zwracam się do Was z prośba o ocenę moich pazurków (poprzednie na stronie 60) :)
Najbardziej boczki mnie wkurzają, moje naturalne sa w kształcie wachlarzyka i potem piłuje piłuje ten akryl a one dalej są łopatkowate ;( Narazie nie mogę iśc na kurs ze względu na szkołe, ale jak się trafi okazja od razu pójdę co by ludzi na ulicach nie straszyć pazurkami :D