Tu macie jak wygladaja kolorki :) cudne!!! http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...html#post89806
Printable View
Tu macie jak wygladaja kolorki :) cudne!!! http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...html#post89806
ja własnie przywiozłam pafarfiniarkę tylko psia krwe nie wiem do czego ta kratka :crazy: czy to wsadzić na spód i na ta kratkę parafinę czy jak??
zapomniałam jeszce napisac ze kupiłam do tego zapas 500g parafiny truskawkowej, na razie peelingi z joanny i taką oliwkowa maskę z ziaji zeby sie nauczyć, jak sie naucze to kiupie coś bardziej profesjonalngo.
kupiłam jesczez na próbbe żel gęsty 5ml z allepaznokci i dosatałm jakieś badziewne cyrkonie plastikowe ( na których widok dostaję apopleksji) i ogromne królki playboya... te "cyrkonie" i króliki moge komuś podarować.
---------- Dodano o godzinie 17:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:35 ----------
aha!! Ania juz mi napisała gdzie ta kratkę ;P
oj dawno nie pisałam na forum...:( byłam w tygodniu na zakupach i kupilam mojemu chłopakowi sweterek w paski poniewaz nigdzie nie mogłam znalezc całego fioletowego... wiec najwazniejszy zakup mam zrobiony... ale jutro musze wyleciec i kupowac dalej
Ja tych gratisowych królików playboya z allepaznokcie to mam multum... wszystkie kolory tęczy;P i żadnych nie używam
A ja w ramach przedświątecznej nudy, złożyłam małe zamówionko w DR,
zobaczymy kiedy dotrze.
ja dzisiaj zakupiłam koszulkę i kosmetyki dla męza i syna pod choinke:]
oraz dostałam przedwczesnie podarunki od mamuni:rolleyes:biżu, parfum i akcesoria fryzjerskie, jutro będę testowac:skacze:
woszczur zazdraszczam parafiniarki:;(:
Woszczurku to napisz jak się sprawuje te żel, bo w moim mieście otwarli własnie hurtownie allepaznokcie i też zastanawiam się nad zakupem a kończy mi się clear i white.
A ja czekam juz ponad tydzien na paczkę z prezentem dla Potfora i nie ma;( co ja mu dam jak do jutra nie dojdzie???:(
ok, tylko nie wiem kiedy go wypróbuje, ale klaska mi mówila ze ona sama wprawdzie na nim nie pracuje bo wcale nie robi paznokci, ale dziewczyna do której chodzi tylko na nim pracuje... spytałam czy moge zerknąc i powiem wam że odrost miała spory ale zero powietrza, co do nabłysczenia to byłoi dużo słabsze niż po moim (fikusowym) bo miała nabłyszczone finishem z alle...
więc na oko widze że bedzie ok. i nawet zapach fajny, mnie sie bardzo podoba (pachnie tak jak biały żel PAZURKOMAII- chyba z ACTIV) ale ja jestem odmieńcem bo mnie to nawet farba, benzyna i spaliny ładnie pachną :lol:
nie tylko Ty jestes tym odmiencem ;P
a ja dzisiaj ide na zakupy :skacze::skacze::skacze: w końcu :D
mnie własnie przyszły buty trekkingowe, ale krcze na zdjęciu wyglądały troche lepiej
żeby tylko nie przemakały :)
hm... mysle ze lepiej na biodrach..
chociaz po dłuzszym zastanowieniu... nie wiem :skacze:
biodraaaa!!!!:]
U mnie dzisiaj boxing day wiec wybralam sie z corkami na zakupy.Glownie do new looka.A wiec moje zakupy to dwie pary skinny jeansy niebieskie i czarne,dwa sweterki do kolan jeden ciemny roz z rekawkami reglan i duzym golfem,drugi szmaragdowy z kioszonkami,dwie koszulki dlugie z krotkim rekawkiem i maziajami z przodu,czarne,zegarek:)
kochana foto bys pokazala ;P
A mi sie niechce zdjec robic:(
oj Ty leniuszku hehe no dobra rozumiem Swieta sa ;P hehe
ok ide zrobie te fotki ale niewiem ile mi to zejdzie i czy jeszcze bedziesz?
Spodnie tylko jedna para bo akurat mam na sobie,druga taka sama tylko czarna.No a bluzki napewno ladniej by wygladaly na mnie ale nie chcialam sie przebierac:)