Fajna ale jak juz pisalam czesciej nosze je zwiazane wiec dlatego mysle:)
Printable View
Fajna ale jak juz pisalam czesciej nosze je zwiazane wiec dlatego mysle:)
Jade, ciąć!! Ta co pokazałaś jest fajna ;) Tylko mogę Ci powiedzieć, że będzie z nią więcej układania i problemów, bo nie ma co sie oszukiwac, krotkie wloski dluzej sie uklada. Ja przez 3/4 zycia mialam króciutkie i rano zawsze każdy w inną stronę stał i zanim je ułożyłam jako tako dużo czasu minęło. No ale za to szybko się suszy :D
Haha a mi sie wydaje ze by nie bylo tak zle.5 lat temu mialam podobna i nie mialam problemu woda,zel,pianka itd i bylo dobrze.Gorzej jest jak zaczynaja odrastac no ale grzebyk do cieniowania i kolejny problem zalatwiony.Wydrukuje zdjecie i zobaczymy:)No i musze znalesc porzadnego fryzjera
A ja lubilam miec loki, ale trwala strasznie wlosy niszczy, no wiec mam proste dlugie
choc jezyk tez mi sie podoba ale z krotkimi wlosami to zawsze gorzej bo ulozyc je trzeba. A tak tylko grzebieniem przejade w kitek i do pracy :skacze:
dobra przepraszam, że musiałyście czekać :P
zupełnie zapomniałam :D wklejam ...
powiem Wam, że czuję się świetnie w tej fryzurze :P
Marta i świetnie wyglądasz! też taką chcę! tylko że ja jeszcze za krótka jestem na taką..
Nanami extra :ok:
Mi sie tez podobaja takie wlasnie fryzurki....
germana super kolorek czy to znowu tonerek???:wow:
nanami super fryzurka:love:
trendy77 - toner nadal.
u mnie trzyma sie extra... farbowalam w okolicach 25 maja...
a stwierdziłam ze odświeżę dopiero wczoraj bo miałam urodziny przyjaciółki ^_^
wiec miesiąc spokojnie mogę chodzić bo nadal był intensywny :yess: miałam tylko kolor lekko bardziej różowy i przebijał ciut poprzedni fiolet :P
Germana ciekawe jaki będzie następny hehe :D
w planach na razie mam zostać przy czerwieni... potem sprać go ( chociaż będzie to trudne)
znów blond... i na koniec niebieski ^_^ ale to za jakiś czaaaas bo w tym czerwonym czuje się dobrze :P
a ja dziś byłam u fryzjera i na głowie mam coś takiego:)
milenka_olsztyn - śliczny kolor :love: i widac że włosy wyglądają bardzo zdrowo ^_^
Milena oddaj mi Twoje wlosy :D
Ja tez tak chce...Bardzo mi sie podoba :love:
milena - o wow! bardzo fajne wloski jesli chodzi o kolor, no i swietnie ułożone;) tak jak napisała germana - wlosy wygladaja na zdrowe;)
Jak dawno mnie tu nie była, ja również z avatarowej brunetki staje sie pomału blondynką, ale nie jestem zadowolona bo widzę w jakim stanie są moje końcówki :( Znacie może jakieś dobre odżywki lub maseczki które odżywiają włosy?
No jakoś zdrowiej te moje włosy wyglądają:D
Jeśli o końcówki chodzi polecam gorąco L`Biotica, Biovax A+E, Serum wzmacniające - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Mam już 2 buteleczkę i powiem ci że działa cuda naprawdę. Jedwab się chowa.
a ja nie wytrzymałam patrzenia na odrosty przy czerwonym i utleniłam... ^_^
w trakcie ( mokre dlatego takie paskudki)
ale uzyskałam śmieszny efekt tęczy...
Załącznik 42471
od biało żółtego czerwony i gdzieniegdzie w środku resztki fioletu których tu nie widać xD
a tu już po pierwszym tonerowaniu...
na razie strasznie wali po oczach ta czerwień ale jeszcze raz tonerem i będzie głębsza...
Załącznik 42472
germana, miodzio kolorek;] ae teraz tak nie na temat - masz super kolor oczu!
Germana a jaki to toner ???
Germana, piękna ta czerwień, pasuje Ci ;)
germana ,swietie to wyglada!! :ok:
katsumoto -
La Riche Directions - kolor POPPY RED
dziękuje :przytul:
co do oczu to one to są w ogóle dziwaczne...
raz bardziej brązowo-zielone, bardziej zielone, raz w piwne wchodzą...
zależy od światła i od dnia :P
Germana, Ty to odważna laska jesteś :ok:
Cudowne :love: