claudia.c, witamy :)
Printable View
claudia.c, witamy :)
witamy nowe babeczki:)
hej laseczki :D :*
Witamy serdecznie ;)
hej kobiety :D
ja też tu od niedawna jestem i polecam, polecam :D
Można się wiele dowiedzieć i dziewczyny na forum zawsze pomocne i miłe :D
no to wyszedł ze mnie lizus :leze:
Witam wszystkich....jestem tu nowa....na razie za bardzo nie umię się jeszcze połapać w tym forum ;( ale mam nadzieję że z czasem częściej będę tu wpadać i więcej pisać :D
Mam na imię Marta .... wiosenek już wkrótce 28 ;)
Stylizacją zajmuje się od 2,5 roku....do tej pory nie ukończyłam żadnego profesjonalnego szkolenia....czyli jestem samoukiem....
Moje prace można zobaczyć na stronie Marta paznokcie żelowe Bytom - Onet.pl Blog
Pazurki to moja mała pasja....i postanowiłam pomalutku zacząć brać lekcje u profesjonalnych stylistek dlatego już niebawem ( 19 czerwca 2010) będę uczestniczyła w pierwszych warsztatach....wybrałam u Anny Kuli "one stroke"....
Może na początek tyle wystarczy bo jak sie za bardzo rozpiszę to nikt nie będzie chciał tego przeczytac ;)
POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE:ok:
Witamy gorąco !:)
służymy pomocną ręką radą :)
czytaj pytaj bęz krępowania:)
pozdrawiam :kwiatek::kwiatek:
Witaj Marta :)
Witaj ;)
:siema: wszystkim nowiutkim babeczkom :kooffa:
Witam wszystkie nowinki, jestem pod wrażeniem prędkości z jakim nasze forum sie rozwija, oby tak dalej takich fajnych nowych użytkowników witać :)
hej lunamka:kwiatek:
To i ja sie przywitam;)Pewnie niektore z was juz mnie znaja z innych for ale dla tych co nie znaja pare slow o mnie:D:mam na imie Ania i pazurkami zajmuje sie od 08.2008 roku:) stram sie rozwijac i brac udzial w warsztatch pokazach i targach bo strasznie mnie to wciagnelo i stalo sie najwieksza pasja jaka w zyciu mialam;)
pozdrawiam wszystkich:*
Witamy :kooffa:
witaj anoosia:hi:
Witam:)
jestem baardzo początkująca w praktyce i zaawansowana w wiedzy;) wynika to z tego, że długo pracowałam w firmie zajmującej się sprzedażą popularnych marek kosmetyków do stylizacji paznokci, ale zawsze brakowało czasu żeby sprawdzić swoje możliwości:)
A teraz mam dużo wolnego czasu więc postanowiłam poćwiczyć - może coś z tego wyjdzie:) liczę, że Wasze posty i dobre rady pomogą mi się rozwinąć.
Pozdrawiam
witamy apszczolka:)
witaj :kwiatek:
witamy wszystkie nowe duszyczki
Witamy witamy i do dyskusji zapraszamy :)
Witam
Mam na imie Ania,jestem poczatkujaca "stylistka paznokci" dopiero skaczylam kurs i zamierzam dalej sie szkolic w tym kierunku.
Mieszkam w Pruszczu Gd.:macham:
witaj Aniu!! :hi:
Witamy :)
Witamy witamy :D
witamy :*
:macham: Witam wsystkich! Zajmuje sie pazurkami od 2 lat, dodatkowo chodze do szkoly kosmetycznej. Ciesze sie, ze trafilam na tak fajne forum
Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa z forumkowym życiu Favolu:*
:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
anna2005, Favola, witam :) zapraszam do udzielania się :)
Witamy witamy :D
witamy nowych użytkowników, ha ha
Witaj!
witam i ja nowe osóbki:):macham:
Witamy z usmiechem :)
Witam wszystkich.Jestem mamą dwóch rozbrykanych dziewczynek.Stylizacją paznokci zajmuję się od dwóch lat.Głównie sobie;)
witamy :*
:hi: Busia!!
HEJ :) witam wszystkich gorąco :) już jakiś czas temu zarejestrowałam się na Waszym forum lecz nigdy nie miałam odwagi cokolwiek napisać :) jestem osobą raczkującą jeżeli chodzi o paznokietki, dużo czytam i widzę, że wiele z Was to super profesjonalistki - mam nadzieję, że dobrych porad mi tu nie zabraknie :)
Witamy Iwonko:przytul::kwiatek:
Dotarłam i ja na forum :) Witam Was Dziewczynki! Jedne już znam z inny for ;) Inne dopiero będę miała przyjemność poznać. Kolejne forum, które wciągnie mnie na tyle, żebym nie miała czasu na sesje, która póki co dobiega końca :)
A o sobie: pazuromaniaczka z prawie 2 letnim stażem, studiuje pedagogike społeczną i miałam być dziennikarką :D
Witamy Cię byli :]