Ja również jstem juz po sniadaniu...:) Długo nie pospałam bo sąsiedzi walą młotkiem i wszystko słychac:/
A zaraz zapewne troche posprzątam wyszykuje sie i znowu pojade z chłopakiem do pracy:)
Printable View
Ja również jstem juz po sniadaniu...:) Długo nie pospałam bo sąsiedzi walą młotkiem i wszystko słychac:/
A zaraz zapewne troche posprzątam wyszykuje sie i znowu pojade z chłopakiem do pracy:)
ja tez.. i szybko sie szykuje bo jeszcze w pizamie nie ogarnieta a mamm 15 minut do wyjscia.. nie wiem jak ja to zrobie.. hahahha xd
Wróciłam od ortodonty .. Zawiedziona.. :(
Zastanawiam się co by tu porobić bo się nudzę ;p A drugiej reki nie chce mi sie dokańczać ;p
czemu zawiedziona?
haha z jedną łapka zrobiona bedziesz chodzić ? :skacze:
a ja o dziwo wszystko zdąrzyłam, nawet głowe umyłam..:]
Chciałam aparat na zęby a pani powiedziała że niepotrzebny mi. Mam czekać aż mi 8 wyjdą do końca bo wtedy mogą mi 2 wyjść do przodu. a bez sensu było by wydać 3 tysiące zanim wyjdą mi 8, bo jak zdejmą mi aparat i wyjdą mi 2 do przodu to znowu 3 tysiące na aparat. Wiec.. mam czekać.. a miało być tak pięknie.. ;( Narwią mnie te zęby na dole.. :| Powiedziała że gdybym była jej córką to by mi nic nie robiła xD
Weś.. Mi sie ta jedna łapa nie podoba a nawet nie chce mi sie znowu pilować tego. Leniwa jestem...
to moze Ci wcale nie potrzebny ten aparat ?;)
Tez leniwa jestem.. od przyjazdu z wakacji miałam sobie cos u stópek zrobic.. i co? nie chce mi sie ;]
hmm.. własnie wróciłam ze sklepu.. i na chwilke usiadłam, ale zaraz biore sie za sprzatanie..
wlasnie skonczylam trzecie uzupelnienie i zaraz dwa nastepne ;( ;( ja juz nie mam sily !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a buuuuuuuuuuuuuuuuu
a ja nic nie robie. mam wielkiego lenia. i doła chyba się dzisiaj upije.:(:(:(
dzidza wierze w ciebie ;)
No jest lekkie skrzywienie. A dla mnei to po prostu nie estetyczne. Ortodonta powiedziała że zgryz mam w 100% poprawny.
Ojej. Ja też. Ale ja zmyłam poprzednie 'coś' co miałam i nie mam pomysłu. A 1 reka tylko w żelu druga goła .. :P
A ja wrocilam z pracy,teraz troszku czytam i ide testowac dualki:)ciekawe co to z tego wyjdzie,pozniej na zakupy:)
ejjj.. Ziziulko no co Ty :(:(:przytul: eh.. Bedzie dobrtze.. naprawde :( ! musi być !
---------- Dodano o godzinie 11:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:05 ----------
niby wiem ale wkurzył mnie tym ze bez mojej wiedzy.. a po drugie nie wiem jak ja to pofgodze.. jak bywały dni w których przychodziłam ze szkoły i do wieczora odrabiałam lekcje a na nauke juz nie było czasu. a jak jeszcze ten agielski mi wejdzie to juz w ogóle..
________
a ja za późno poszłam spać .. przez to forum ;P !! i sie nie wyspałam.. dopiero jem sniadanko.. miałam jechac na działke ale jednak nie.. bu. :(
A ja wziełam ranny prysznic, wysuszyłam włosy i w tym momecie je prostuje... Wkoncu mam weekend z chłopakiem... Poprostu bajka:)
jem sniadanie;p!
ja mam kaca giganta a dzis sie szykuje kolejna impreza... nie wiem jak ja to przezyje ;P
a ja po obiadku, dzieci spia a po ich siescie zakupki bo jutro mam imprezke dla mojej niuni z okazji jej urodzin ha ha... roboty mam ze hoho bedzie super piknik i sporo sporo 3latkow!!!!
to cierpliowsci życze i by dzieci nie spreawiały duzo kłopotów :P
ja własnie jem obiadek.
ja tu tylko na chwilunie bo właśnie sie szykuje na imprezke :) Boziu jak kumpel stad szybko nie wyjedzie to sie bede musiala do aa zapisac...
hahahhahahahhah :hahaha:
Miłej zabawy :):*
ja dzis wolne od pazurkow,ogladam film i popijam winko
Witam:)
Ja juz wyszykowana, teraz poganiam mame i jedziemy na zakupy... Oczywiscie nie mozna zapomniec o tym ze zabieram na nie mojego Kamilaa:D
Czekam na śniadanko i chyba dokończe se 2 reke ;p
Czekam, aż ugotują się ziemniaczki na knedle i brykam na rowerek.
a ja przy kawci wlasnie sie budze. moj starszy wszasnie przyniosl swierze pieczywo i trzeba bedzie zrobic dzieciaczkom sniadanko!!!!
jak zwykle juz sie kloca ile kto jajek zje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czy wasze dzieciaki tez tak za jajami szaleja?
ja z bratem szaleje ;P
kurde dopiero co wstałam przemyłam sie ale nie moge sie rozbudzic..eh..
A zaraz śniadanko, szykowanie i po bilety ^_^ :skacze:
ja wlasnie sie zastanawiam czy nie isc spac,bo wstalam o 5:00 do pracy i cos mnie muli ale znowu przespac dzien,szkoda.I patrze na zele u dobrej rady:)
donna - jak byłam mniejsza to też baaaaaardzo lubiłam jajka i chciałam jak najwięcej XD.
Skończyłam 2 reke. ;d jeje ;d
A prubuje se ustalić w ile dojade do szkoły w wtorek ;d
gakka wrzucaj fotkę:)
ja wstałam, wstawiłam pranie i piję kawkę,
muszę dziś sobie pedicure zrobić
Te z telefonem w rece tobiłam pare dni wcześniej i to prawa ręka. a dziś zrobiłam lewą xD. A tak mi sie nie chciało..
Moje ohydy ;D Tak to jest robić tylko 2 razy paznokcie w miesiącu i na dodatek tylko sobie. ;P
Ja szykuje się do podróży:) za 3 dni lece do Turcji:D ale boje sie samolotów;/
maly spi a ja forumkuje,ale nie za dlugo bo spac mi sie chce:(:(
zdejmuje sobie akryl ze stóp, może dziś zrobię coś nowego, moja druga połówka dziś późno z pracy wróci ;(
a ja sobie klikam, czytami ogladam wyspe harpera czy cóś takiego ;P
Ja sobie ściągam kac vegas w końcu :P bo do kina iść mi się nie chciało :P
i usuwam paznokietki .... ;(
kac vegas oglądałem dwa razy i obejrzę z pewnością jeszcze :) świetna sprawa :)
to się cieszę! że nie będe załować tego czasu poświęconego na ściąganie :P bo przy moim necie to cała noc :P
Słyszałam,że mega zaje......a komedia:)też muszę ogladnąć:D
Oglądałam dzisiaj Kac Vegas...ale tylko początek i koniec i chyba będę musiała obejrzeć jeszcze raz:P
grzeje się pod kocykiem przed tv :)
Jem maliny w galaretce ;p