Mi rowniez przyszly dwie wkladki :D
Printable View
Mi rowniez przyszly dwie wkladki :D
Natalia a skąd wiesz, że za drugi 50 zł? Ja przeczytałam regulami i nie było nic takiego :o?
Przy mojej też ... Miałam rozerwaną i na poczcie powiedzieli, że niby taka już przyszła ... :/
milena266@wp.pl[/quote]
Ciekawe czemu ja jeszcze o tym nie wiem? Masz w łeb!:P
ha! Właśnie doczytałam, ze to nie Ty. Nie masz w łeb!
ja nie dostalam zadnego emaila :( a podawalam :/::/:
może do spamu przyszlo
Nie wiem :( trudno. Dzis dostalam plytke z cwiczeniami ;) moze sie w koncu zabiore do roboty heh, i byla jeszcze podpaska nie wiem z kad sie tam wziela heh :)
Moze to nei jest probka ale ja slyszes slyszalam o tej stornie wiedzialam ze mozna cos zamowic z 50% rabatem ale po wlasnym doswiadczeniu wiem ze to to jest cos swietnego za fryzera zaplacilam 20 zl haha 70% rabatu naprawde moze sie to dziwne wydawac mi tak samo zwyczajnei dla mnei to byla bujda na kolkach i tyle ale sprobowalam co mi tam pozniej wycieszka pojechalam z moich chlopakiem do hotelu 5 gwiazdkowego na 7 dni al eclusive za uwaga smieszne pieniadze wyszlo nas to 1540 zl z tego co dobrze pamietam ja wam nie mowie zbeyscie kupowala rejestrowaly sie czy nie wiem co jeszcze sama bylam pesymistycznie nastawiona dopoku o tym nie poczytalam nie wiem czy to dorby temat ale chyba najlepszy zeby o tym napisac kosrzytalam z tej strony gruper.pl/referrer.php/1694999 zaczelo sie od tego ze szukalam jakiegos fitnes klubu i wlasnei weszlam na ta strone wpisalam swoje miasto i szczena mi opadala jakie maja oferty same sprawdzie a autorzy strony pisza tak
Każdego dnia dajemy Ci unikalną ofertę w bezkonkurencyjnej cenie.
Transakcja dochodzi do skutku i możesz skorzystać z oferty tylko jeśli zgromadzimy wystarczającą liczbę kupujących. Tak więc dziel się informacjami o ofertach ze znajomymi.
Nie zapomnij zajrzeć do nas następnego dnia. Na pewno zaskoczymy Cię nową równie dobrą propozycją.
Zostałam testerką Garniera i dzisiaj zgłosiłam się do testowania antyperspirantu (do wyboru roll-on lub spray) i żel-kremu nawilżającego do ciała. Zobaczymy czy wybiorą mnie do testów :) Już nie mogę się doczekać :skacze: Te dwie akcje trwają do 30.03.2012r. i mają informować mailowo czy ktoś się zakwalifikował :)
Garnier, Dbaj o siebie.
- mokashop.pl/MOKA%E2%84%A2-Stickers--cabout-pol-19.html Darmowe naklejki MOKA
Chcesz dostać za darmo naklejki MOKA™? Wyślij swój adres na maila mokashop@mokashop.pl, a oni wyślą Ci nalepki. Dodatkowo możesz nakleić ją w ciekawym miejscu i przysłać im zdjęcie. Dla najciekawszych zdjęć do wygrania t-shirty MOKA™!
* konkurs trwa do końca świata.- https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Napisz do NATURINO POLAND, a otrzymasz Poradnik jak dbać o stopy dziecka. Adres mailowy: falcpoland@wp.pl
- Kenco - Try Kenco Millicano for free Wypełnij formularz i zamów bezpłatną próbkę kawy Kenco Millicano
---------- Dodano o godzinie 16:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:13 ----------
- Hyzop - Katalog wysyłkowy Zamów bezpłatny katalog hyzop.pl. Dzięki niemu będziecie na bieżąco z nowymi trendami w ogrodnictwie.
Na stronie głównej należy kliknąć - zamów bezpłatny katalog, zostaniecie wtedy przekierowani do formularza.- Free Truth About Drugs Info Kit Jeżeli jesteś zainteresowany tematem narkomanii to wypełnij formularz i zamów darmową płytę i broszury o narkotykach, o sposobach walki z narkomanią...
---------- Dodano o godzinie 16:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:16 ----------
- https://account.lycamobile.pl/FreeSi...t.aspx?lang=po
Pobierz swoją DARMOWĄ Lycamobile SIM
Wypełnij formularz aby otrzymać darmową kartę SIM Lycamobile
Darmowe ozdoby do paznokci.
Aby otrzymać taką ozdobę w słoiczku wystarczy:
1. kliknąć lubię to
2. W formularzu zamówienia dopisać "lubię to" przy kolejnym zakupie w Sklepie internetowym oferującym Najtaniej w Polsce profesjonalne produkty do stylizacji paznokci.
---------- Dodano o godzinie 08:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:26 ----------
Darmowe próbki Żeli UV do paznokci Marki Cristina.
Aby otrzymać próbki należy:
1. Kliknąć Lubię to
2. Wypełnić formularz na stronie DoPaznokci.info
Wybrane Stylistki otrzymają próbki żeli uv 5ml, Stylistki zainteresowane współpracą: zestawy próbek marki Cristina i Excellent, Rabaty do 30% na zakupy w sklepie internetowym. Szczegóły na stronie.
Próbki mleka BEBIKO https://www.bebiko.pl/home/rejestracja/?m=1
Wyprawka dla pieska:)
https://www.rosnijzdrowo.pl/rekrutac...E-CB78CAF7226F
Wyprawka dla kotka :)
https://www.rosnijzdrowo.pl/rekrutac...6-6A4BA80D181E
Ja już brałam udział w tym :P nie można znowu, ale też chyba pare paczuszek dostał mój pies.
A w tej edycji brałaś udział?? bo ja brałam udział we wcześniejszych i teraz też mogę..
No nie mogę, nawet mamy wpisywałam dane, ale wyszło że "adres do korespondencji już bierze udział".
ja już mam dużego kotka to sobie odpuszczę, niech inne mają coś pysznego do jedzenia :)
Dzisiaj odebrałam przesyłkę od Garniera :D Będę testować antyperspirant i żel-krem do ciała. Jestem bardzo zaskoczona bo spodziewałam się próbek a tym czasem otrzymałam normalnej wielkości kosmetyki jakie sprzedawane są w sklepie!!!:skacze: Teraz muszę wystawić im swoją opinię na temat skuteczności i jakości :D
Ja ostatnio zarejerstrowalam sie na stronie Vichy na fb ,chcialam probki i czekalam dosc dlugi czas ,jak sie okazalo mieli braki i zamiast probek otrzymalam normalny format Mleczka do makijazu w sumie to 3w1 bo i tonik w tym jest i woda miceralna :)jakas nowosc :).
Witam dziewczynki :)
Mam prośbę mogłybyście mi podać linki do bezpłatnych próbek z tych firm :
Tampax,vichy,discreet.
Będę bardzo wdzięczna :)
A druga prośba to taka abyście sie zarejestorwały na tej stronce daje link ShinyBox - Blask kobiecego piękna
po zarejestrowaniu w ciągu kilku dni wysyłają DARMOWE próbki .Ja dostałam! To co mogę na was liczyć?
Bo jak tam nas będzie 19 w sumie każda z nas dostanie po 19 próbek (prócz tej pierwszej paczki) za DARMO.
Chyba warto nie?
Czekam na lnki z tych firm :) i na wasze zarejestrowanie się.
Pozdrawiam:P
ShinyBox - Blask kobiecego piękna nie wiem czy to dziala ,ale co mi szkodzi sprobowac;)
klikajcie w ten link i zobaczymy czy to prawda ;)
Oj dziewczyny zebysmy dostaly te próbki najpierw musimy w mój link klikać:)
A podacie te linki do tampaxa,vichy,discreet na darmowe próbeczki :)
zarejestruj się ShinyBox - Blask kobiecego piękna
Darmowe próbki produktów do higieny intymnej
http://www.photoblog.pl/proxy.php?to...ki%2F127645278
Z tym shinybox to ktoras z nas juz wczesniej pisala ze pierwsza paczka jest darmowa a za nastepne trzeba placic 50zl podobno
Ja odebralam probki tez z Garnera :) Ale kosmetyki do wlosow szampon i odzywke :) Normalnej wielkosci :P
Ja powysyłałam tego trochę ciekawe czy coś mi wyślą
A ja zamówiłam z J&J te próbeczki, na siebie i na mamę i teraz mam 2 zestawiki, dziś doszły :D
Mi przyszły narazie medalik z Maryja i breloczek z napisem ,,Nie wstydze sie jezusa,, i 2 płyty z ćwiczeniami na nie trzymanie moczu i do każdej po 2 wkładki higieniczne, no i jeszcze broszurka jak dbac o stopy dziecka
---------- Dodano o godzinie 21:55 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 14:05 ----------
Dostałam jeszcze kosmetyki dla maluszka i bobovite.
Możecie dać link do garniera i J&J?
ja też proszę o link do Garniera, a tu J&J:
Próbki z J&J
fryzzz mogę prosić o linka z kosmetykami dla maluszka??
Johnsons mi przyszedł, tak samo DAX więc polecam :) kiedyś z PUMY też zamawiałam próbkę zapachu i dotarła, ale już nie pamiętam strony ;( Wypełniłam teraz kilka ankiet do których podawałyście linki i zobaczymy czy coś przyjdzie :)
Co do ShinyBoxa to można zamówić za 100 punktów jedno pudełko NA MIESIĄC za darmo, gdybyśmy chciały drugie to wtedy się płaci ;) Za następny miesiąc można znów wymienić 100 punktów i następne pudełeczko jest darmowe. Można też nie zbierać punktów tylko odrazu kupić za 50zł, ale to mija się z celem moim zdaniem ;)
Zapraszam do zabawy :) ShinyBox - Blask kobiecego piękna - Odbierz darmowe próbki kosmetyków
z Shiny box już wypełniałam w kwietniu czy czerwcu i nic mi nie przyszło...:(
a uzbierałaś 100 punktów?
Może chcecie zostać testerka produktu loreal?? Nutri-Gold od L'Oréal Paris prosze link ja wypelnilam, z garniera udalo mi sie i dostalam szampon i odzywke normalnej wielkosci :) Moze i tym razem tez sie uda :) Powodzenia
iv90, nie uzbierałam tych 100 pktow
ale było napisane ze dla pierwszych osób zarejestrowanych beda wysyłane paczki- jeśli dobrze pamiętam nawet w regulamin się wczytywałam, ale widocznie coś źle zrozumiałam. jak to czesto w takich akcjach bywa- napisane tak aby się dać nabrać...
nie wiem czy było w temacie, ale dzis dostałam próbki z ziaji - wypelniłam ten formularz i opisałam swoją cerę, problemy z nią i poprosilam o probki, po czym otrzymalam wiadomość zwrotną, że nie wysyłają próbek. A tu dziś niespodzianka - przyszla paczuszka ;)
Ziaja
moje próbki:
http://4.bp.blogspot.com/-q86Xd1CPZ-...3bki_ziaja.jpg
I jeszcze znalazłam coś takiego - za 22zł (kost wysyłki i pakowania) wysyłają 6 kosmetyków pełnowymiarowych marki paese
Paese Cosmetics - Kraina zdominowana przez piękno
---------- Dodano o godzinie 10:33 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 20:23 ----------
przyszły mi te kosmetyki z paese - bede testowac ;)
http://4.bp.blogspot.com/-ERifvx876s...2w/s1600/4.jpg
*maskara SUPRA LASH wydłuża i rozdziela nr 03 - czarna,
*błyszczyk Colore Mio nr 504 - różowy,
*konturówka nr 9 - brązowa,
*cień do powiek "Światło toskanii" - fioletowa,
*lakier pękający nr 306 - złoty,
*puder brązujący nr 2.