kołtuno-gluty :wow: ja bym powiedziała :gafa:a przecież z tym walczymy i przed tym przestrzegamy :szabelka:...
Printable View
kołtuno-gluty :wow: ja bym powiedziała :gafa:a przecież z tym walczymy i przed tym przestrzegamy :szabelka:...
Marcheweczko tylko ze to nie byla przypadkowa osoba :( polecilo mi ja kilka osob i widzialam zdjecia prac jej autorstwa i bylo ok, to nie pierwsza lepsza laska z jakiegos tam salonu konkurencji o czy pisalysmy ;)
Ja nie musze bolesnie doswiadczac skutkow ubocznych stylizacji zeby sie pilnowac, zawsze to robie;)
No nic na nastepne gesciochy jade do bombla
do lodzi :P
ojejejejuuuś... :wow: dłuuuuga droga przed Tobą jeżeli chodzi o rzęski ewajulia
poczytaj sobie dokładniewątki rzęsowe, popatrz na zdjęcia, jak to powinno wyglądać, jak nie dasz rady sama dojść to zbieraj na doszkolenie, ale tak szpecić klientów jak na tych zdjęciach to niestety nie można...
dlugie geste naturalki wykleilam tyle ile dalo rade w 2h bo pani sie spieszyla i tak sie ugadalysmy
1:1 0,15 dl. 11.12.13.14 C
następnym razem jak zrobisz 100% będzie pięknie :)
agulusia..już czekam na Ciebie:cwaniak2:
a tu takie natepne. Slabe fotencje wyszly no ale juz po ptakach co jest trzeba ocenic;)
0,15 C
9.10.11.12
10.11.12.13
Zeszłam troszkę z czasu (2,5h) Pewnie dlatego, że rzęski delikatne, jasne rzadkie :D Wyklejałam 8/0,15 oraz 9/0,20 i 10/0,20 Mam cichą nadzieję, że wytrzymają urlop w Turcji :-x
Załącznik 69550
Doklejam foto tez mało udane ale chyba nieco lepiej doświetlone
Załącznik 69579
Chocolata - ładne rzęski, ale czemu to prawe oczko takie rzadkie ? :)
Światło padało z prawej strony przy robieniu zdjęcia- oba wyklejałam tak samo 1:1 i raczej nie różniły się ilością, wiec wina raczej oświetlenia - nie umiem robić jeszcze dobrych fot rzęskom :(
ostrosc na jedno oko zlapalo, musisz robic na makro i najlepiej wieksza ilosc zdjec ja zawsze robie po 3 fotki z danego ujecia bo zawsze cos rozmyte wyjdzie a pozniej jest z czego wybierac:D
to faktycznie światło :) tryb makro dużo pomaga, czasem też mi z lampą lepiej wychodzą zdjęcia :)
Moje dzisiejsze wyklejanki
Fifty Fifty efekt niestety oczka baaardzo mi płakały podczas zabiegu ale tak klientka zawsze tak płacze, a więc niestety widać to na zdjęciach :( Oraz metoda Europejska te już z kolei nie płakały ;)
Witam dawno mnie nie było, dziewczyny zrobiłyście super postępy i czuje ze zostałam z tyłu :/: już się nie mogę doczekać doszkolenia u Edytki:D
kilka dni temu trafiła do mnie kobieta z taką masakrą zrobiłam co mogłam - rzęski mocno spłakane
a jeszcze coś dodam i proszę o ocenę
3 pierwsze 2:1 nie ma zdjęcia od tyłu ):
2 następne 1:1
Rzęsy po 3,5 tyg - jestem zadowolona, bo to pani z mocno tłustą cerą (widać nawet na zdj)
http://i.pinger.pl/pgr92/a716490b001e4b6b51b4597a
No i po uzupełnieniu
http://i.pinger.pl/pgr435/7db421a8001dc98251b4597d
Moje ostatnie. Co prawda nie widać, ale staram się różnicować :)
1.0,15 max 13mm C ( LL)
2.Norki 2:1 max13mm C ( LL- dramat :)) ( także ostatnie zdjęcie, ale pomniejszyła mi picassa przy łączeniu- na ostatnim zdjęciu oczy przymknięte od lampy, może nie powinnam dołączać)
3.I stresująco- płączące :-) ;-) max 13stki 0,15 C (LL)
gorzka rozumiem, że zdjęcia boczkiem obrócone, żebyśmy się trochę pogimnastykowały ;)
Ode mnie dzisiejsze 1:1 0.15 dł. 8 do 11
aaa racja, jakoś mi się tak ostatnio lepiej laczy - tym bardziej jak wrzucam zdjęcia z boku oka :) Muszę to ogarnąć bo faktycznie :D:P
gorzka sliczne aplikacje! a tak nawiasem to przyda nam sie rozruszac kregi szyjne;p
moje dzisiejsze 3D
Edusia śliczne :ok:
Wisienka, Gorzka no bardzo ładne :]
Dziewczyny.. cuda lepicie :wow:
mi też bardzo się podobają, widać ogromne postępy :ok:
Edusia, :serce: twoje prace
Moje wyklejanki 1)Hollywood Efekt ( niestety klientka przyszła wymalowana i nie bylysmy w stanie domyc porzadnie jej HITOWEGO tuszu... zmywala sie sama 2 min a potem jeszcze ja i jak widac cleaner podbarwil mi platki ;/) ,2) Fiflty Fifty Efekt, 3)1:1 Norka Syberyjska oraz uzupełnienie na końcu 0,1 metoda 2:1 ;)
agulaaa cudne aplikacje !!!! :wow::ok:
3:1 rzęskami 0,07 Evo - cudne są :love:
Czy mi się wydaje czy one pod światło w granat wpadają?
karchola wydaje mi się, że tak ;) chociaż nie tak bardzo jak silki - te to dopiero są granatowe pod światło :D
Nie wydaje Ci się, owszem wpadają w świetle dziennym w granat, ale i tak są piękne. Ja je uwielbiam, i na nich w większości robię objętościówki :) Pisałam o tych rzęskach 3 tyg temu na swoim blogu " Rzęsy 0,07 kontra Norka Syberyjska"
wisienka bardzo ładnie wystylizowałaś oczko :) śliczne przejście do wewnętrznego kącika, uwielbiam takie :)
Ale o Noble, a te są z Evo. No cóż w kwestii pięknej czerni jednak norka to norka ;p
karchola mniejsza o to z jakiej firmy :) orientuje się bardzo dobrze na rynku rzęsowym nie tylko Polskim i wiem, że większość producentów robi rzęski 0,07 w odcieniu właśnie wpadającym w granat ;) kruczoczarne są np ze Stars Colors ;) ale ich grubość wynosi 0,06 mm ;)
no i takie sobie wyszły...
Załącznik 69646
Załącznik 69647
Załącznik 69648
Tak, tak. Te od Nadii są czarne, nie wpadają w granat ale mają białe końcówki pod światło. Mam mingje gorgoeus eyelash wiesz może czy one się czymś różnią od tych ze stars colors?
karchola Stars Colors sa bardziej czarne :) i mieeeciusie i przypominaja do zludzenia norki syberyjskie przez swoj skret :)
a te od Nadiuszki sa suuper równiez tylko niestety minusem koncoweczki ale wiekszosc ciuniutkich rzesek tak ma:) te Nadiuszkowe sa kroczoczarne ;)
Marz_g czy Ty aby nie robilas 1:1 Norkami SYberyjskimi ew 0,1 bo tak to mi przypomina troszeczke :) przeciez z kierunkiem to Ty sobie ladniej radzisz Malgosiu :)
Agulaaa piękne prace....Jestem pod ogromnym wrażeniem :)
Marzena :P do norek mi jeszcze daleko :) 1:1 ale silki B 0.15 8 i 10 :) narazie ciągle wszystko kompletuje... jest już lampa, w najbliższych dniach zamawiam resztę rzęsek i planowana zmiana aparatu... więc później będzie tylko chętnych brakowało do kompletu :P
Marz_g przepraszam pomylilam Ciebie z inna forumka bo ona chyba tez ma takiego avatarka jak Ty :) a widzisz zrobilas tak naturalnie ze mi to takie grubsze noreczki przypominalo takie 0,15 wlasnie moze prze ten kierunek i ilosc mnie zmylilo po tym zbliezeniu na oczko ;) Nie jest zle... popracuj nad kierunkiem daj troszke wiecej rzesek bo chyba nie wykleilas tam 100% przynajmniej tak to wyglada na zdjeciu i bedzie ok ;)
Marta Osz dziekuję Ci bardzo :):*
różnią się jedynie nalepką, ten sam producent, ta sama jakość, te same rzęsy.
rzęsy od nadiuszki nie są kruczoczarne, są wpadające w brąz, najlepiej widać to na 0,07mm, stąd też te jasne końcówki. to jednak spory minus tych rzęs, bo traci się aż 1,5-2mm na długości w efekcie wizualnym na wprost. ale dobrze pasują do blondynek i pań, które lubią jak najbardziej naturalny efekt :ok:
Matko, czas zainwestować w okulary. Sama jestem szczęśliwą posiadaczką 2 paletek od Nadii i powiem szczerze, że mimo oglądania ich nie widziałam tego o czym mówicie :crazy: faktycznie im mniej się wie tym lepiej czasami :P
Moja dzisiejsza zguba. Poszła gdzieś i wróciła z posklejanymi, poplątanymi rzęsami 0,25 2:1. Po zdjęciu rzęs było tak mało , że jak widać rzadzizna- nie jestem zadowolona z tej aplikacji, ale ciężko było bo nagle zaczęła dzwonić do mnie jej koleżanka i facet ( klientce padł tel a koleżanka to też moja klientka) , pośpieszać i jeszcze zeszłam z 16 na 15stki a pierwotnie chciała 17stki. :crazy:
o kurcze Gorzka jaka masakra .... super sobie poradziłaś :) bardzo ładne i długaśne :)
No właśnie to chyba moje pierwsze 100% :P sprawdzałam wszystko dokładnie tak jak przy Agulusi :) nie podoba mi sie przejście bo 9 nie mam, nad resztą ciąglę pracuje :)