Mmloda - piękne kształty paznokci i całość super :ok:
Aurelia - mega prace :wow: a te z truskaweczkami :love:cudowne!!!! Świetne pomysły na zdobienia :]
Printable View
Mmloda - piękne kształty paznokci i całość super :ok:
Aurelia - mega prace :wow: a te z truskaweczkami :love:cudowne!!!! Świetne pomysły na zdobienia :]
truskawy piękne widziałam juz je gdzieś ;D
Aurelia, piękne prace!!! Ten czerwony french cudowny!
I bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia, pomimo że nie cierpię jak na zdjęciach są całe dłonie :P
Moje zwyklaki w nieco urozmaiconej wersji
http://imageshack.us/a/img708/8982/barbiegirlpodpis.jpg
Aurelia śliczny ten czerwony:) ,Shonali - piękny subtelny ,
a oto mój:
shonali twoje też są cudne
Shonali - piękny french - super przejście kolorków :):)
super to ombre :D Ewcia, tak jak Shonali pisze :)
shonali nie mogę się napatrzec na Twój french. Cudo!
Shonali piekne pazurki i cenne rady :)
śliczne prace dziewczęta :)
http://2.bp.blogspot.com/-qbcldM1tt7...roz+kokard.jpg
stefcia - super:) uwielbiam kokardki na pazurkach :):)
Stefcia jak dla mnie śliczne i subtelne :)
Stefcia i Shonali - piękne. Niby nic a piękne. I jaki równy uśmiech. mi za nic taki nie wychodzi.
kiwaczek2 jak poćwiczysz, to z uśmiechem nie będziesz miała problemów.
Oto mój french, ale tym razem hybrydowy:
kiwaczek, po pierwsze musisz nauczyć sie pracować kamuflażem, wtedy postaraj sie wydłużyć łoże i ładnie wyciągnąć uśmiech. Najważniejsze, żebyś miała chęci i w miarę dobre produkty. Pamiętaj.
Shonali piekna praca ! wlasnie patrze na bloga, szkoda, ze tak malo prac ;)
PS> na jednym zdjęciu masz taki mleczny kamuflaż jaki to jest??
Dziś próbowałam akryli z Reforma 7.8.41,zdjęcie troszkę przekłamane,bo za ciemne i moje nowe farbki z Amsterdam ;)
Wisienka załączam Ci zdjęcie,a pędzle mam tez z Reforma.
Ira i jak te pedzle do malowania masz z ReformA a farby jak ja jednak wole farby do one stroke z Folk Art ;)
Słoneczko mam dwójeczkę do kreseczek i czwórkę do malowania,ale najbardziej jestem zadowolona z pędzla do akrylu,jak dla mnie cuuudowny i do zdobień akrylowych malutki składany :) nie wiem czy to dobre miejsce na odpowiedź,może nas nie zjedzą Dziewczyny :nie_powiem: a farbki -lubię je i mają tyyyyle kolorów,mam też oczywiście inne i pędzle i farby :)
shonali cudenka!!!!!:ok::blink:
zuzaneczka slodziaki faktycznie:)
pierwszy -testowalam PB pure white,biel piękna ale zle sie go naklada,najmniejszy blad i bąbelkuje,jeszcze potestuje:]
drugie i trzecie pazurki mlodej dziewczyny,zdobienie sobie wymyslila(biel PB perfekt white)
czwarte i piąte hybrydy fryzjerki po miesiącu,pofarbowane ile wlezie wiec jej zaproponowalam twardy zel;)(Pb per.white-biel)
piąty -pastelaczek:P
szosty taki zwyklak:crazy:(PB perf.w.-biel)
z motylkami i kwiatuszkami mnie urzekły :)
---------- Dodano o godzinie 20:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:39 ----------
frenchyk akrylowy :)
http://imageshack.us/a/img109/3475/r...fdsc000721.png
Jakie cuda tu powstały jak mnie nie było mmmmmmm :)))
Juz wrocilam i wracam do pracy jak tylko noga zacznie mi sie zginac:) buziaczki:*