-
Odp: Wyjatkowe dziewięć miesięcy czyli FORUMKOWY KLUB CIĄŻOWY ; )
After, jak Ty ladnie wygladasz w tej ciazy!! :))
Piekny brzusiooo...:D
-
after świetnie wyglądasz:ok: śliczny brzuszek
-
after jaki brzusio sliczny :D
a ty jaka kwitnaca i szcześliwa:D
-
zgadzam się z dziewczynami:) pięknie wyglądasz:)
-
After ciąża Ci służy! :skacze:
Ślicznie wyglądasz, też bym tak chciała jak bede kiedyś w ciązy :D
-
ale "brzydki ten brzuch" - żeby nie zapeszać:D
-
After- slicznie wygladasz:) mi juz brakuje mojego brzusia
Mysza- moje gatulacje:)
-
After służy Ci, służy....:przytul:
Oby dzidzi było zdrowe i Mamusia szczęśliwa:ok:
-
After pięknie wyglądasz ;)
Milenka ;> do roboty jak się Tobie dzidzi zachciało ;)
ale przyjdzie ten czas kiedyś ... na mnie też :P
-
i mi sie podziekowania skonczyly ehhehe jutro nadrobie, zeby nie bylo :* wszystkim dziekuje za kompelmenciochy :D az sie zarumienilam :D hehe no na razie wiem ze bokser i zdrow jak ryba wiec jest ok :D
-
Afterq cudownie wyglądasz z tym brzuszkiem :D
-
no i po wizycie u lekarki :) dzidzia cala i zdrowa... duzo wod plodowych ... i duza dzidzia :) troszke hemoglobina za niska ale dostalam wykaz co mam jesc i tableteczki jakies :) no i ogolnie jeszcze nie na 100% ale najprawdopodobniej bedzie kobietkA :D
-
Cytat:
Napisał
barbara_kawka
no i po wizycie u lekarki :) dzidzia cala i zdrowa... duzo wod plodowych ... i duza dzidzia :) troszke hemoglobina za niska ale dostalam wykaz co mam jesc i tableteczki jakies :) no i ogolnie jeszcze nie na 100% ale najprawdopodobniej bedzie kobietkA :D
no i cacy :D w koncu jakas kobitka bedzie na forum :D gratuluje Basiu (tak wstepnie, bo prawdziwe gratulacje za miesiac) heheh :*:*
-
Basiu super że dziewuszka :D bo tu same chłopaczki (prawie) sie rodzą hi hi hi ;)
-
A ja jestem na początku moich wyjątkowych dziewięciu miesięcy :)
-
Klara, napisz cos wiecej o sobie, w ktorym tygodniu jestes, jak sie czujesz, na kiedy termin itd. Bedzie nam milo, jak sie poznamy blizej :)
-
no nareszcie nowa cieżarowka :D
gratulujemy klaro :D
jednak nie w zimie ludzie dzieci sobie robia niektorym wiosna w temperament uderza :D hihihi
After super brzucho :D
ja nie bede wrzucac brzucha bo 8.06 ide na wizyte to pewnie bedzie zdjęcie :D a brzuch mam ciągle taki sam :D
Basiu gratulujemy córeczki :D ale bedzieszs miala teraz kawalerow do starania na forum :D hahahahaha :D
-
dzieki Zyza :)
no ale wiesz, nie ma to jak dzieci poczete w karnawale :P hehehehe
-
Dziękuję za miłe przyjęcie mnie do grona ciężarnych :) Jestem w 3-4 tygodniu ciąży :) Wiadomość o tym była dla nas wielkim zaskoczeniem, ale już po kilku dniach oswoiliśmy się z tą myślą i cieszymy się strasznie :skacze:
To jest dopiero początek, a ja już od 2 tygodnia mam poranne nudności i ciągle chce mi się spać :) ale nie martwi mnie to wcale, bo jestem bardzo szczęśliwa.
Pozdrawiam Was ciepło.
-
spać będziesz dłuuugo :) łożko bedzie Twoim przyjacielem a siegniecie po pilota nie lada wyczynem :)
jednak cos mi tu nie gra. piszesz, że od 2 tygodnia masz nudności... troche za wczesnie na to... (chociaz kazda ciaza jest inna, jednak nudności wystepuja dopiero 6-8 tydzien ciazy... :) ) Z tym, że nie wiem, czy dobrze liczysz wiek swojej ciąży... w 2 tygodniu dochodzi do zapłodnienia, wiec może Twoja ciąża, jest troszke starsza? jak sie dowiedzieliscie o ciąży. Zrobiłaś test czy bHCG?
-
to tak późno mdłości sie pojawiają?? moja kumpela wymiotowała jak kot w 3 tygodniu...
-
Cytat:
Napisał
afterglow
spać będziesz dłuuugo :) łożko bedzie Twoim przyjacielem a siegniecie po pilota nie lada wyczynem :)
jednak cos mi tu nie gra. piszesz, że od 2 tygodnia masz nudności... troche za wczesnie na to... (chociaz kazda ciaza jest inna, jednak nudności wystepuja dopiero 6-8 tydzien ciazy... :) ) Z tym, że nie wiem, czy dobrze liczysz wiek swojej ciąży... w 2 tygodniu dochodzi do zapłodnienia, wiec może Twoja ciąża, jest troszke starsza? jak sie dowiedzieliscie o ciąży. Zrobiłaś test czy bHCG?
After ja wymiotowalam od 3 tyg :D takze nie ma reguly, ak siazki mowia o tych najczestyszych przypadkach ;)
Basia gratuluje córci :kwiatek:na bank bedzie czysty tatus :D pierwsza córa to błogosławieństwo dla matki jak to moja babcia mówi :]
-
After wyglądasz prześlicznie :)
Basiu ja także gratuluje córeczki :)
-
Cytat:
Napisał
afterglow
No jakoś u mnie tak wyszło, że od 2 tyg mam nudności... Więc dowiedzieliśmy się przez test, a tydzień po nim byłam już u lekarza na potwierdzeniu wyniku. I to lekarz powiedział, że to jest 2-3 tydzień. :)
-
Cytat:
Napisał
Klara
No jakoś u mnie tak wyszło, że od 2 tyg mam nudności... Więc dowiedzieliśmy się przez test, a tydzień po nim byłam już u lekarza na potwierdzeniu wyniku. I to lekarz powiedział, że to jest 2-3 tydzień. :)
no to super! z tymi mdłościami to oczywiście różnie bywa... No to szacun dla lekarza, że potrafił poznać tak wczesną ciąże!!
---------- Dodano o godzinie 12:33 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:30 ----------
Cytat:
Napisał
KaMiLaC.
After ja wymiotowalam od 3 tyg :D takze nie ma reguly, ak siazki mowia o tych najczestyszych przypadkach ;)
nie rzucam danymi z ksiazki, tylko tym co położna mi powiedziała... :)