Śliczne ciuszki:] Moze ja jutro sie na wyprzedaże rzuce?:]
Printable View
Śliczne ciuszki:] Moze ja jutro sie na wyprzedaże rzuce?:]
Jade fajne fatałaszki :)
natalia268 wszystko się kiedyś przyda :) fajne zakupy :good:
Natalia, te niebieskie błyskotki są przepiękne :) jak zrobisz pazurki z tym to pokazuj, bo chętnie zobaczę jakto wygląda :)
no nieeeee normalnie szaleństwo...
ja dziś zamówiłam ŁUCZNIK AKSAMITNE TERMOLOKI - SUPER PREZENT (857083477) - Aukcje internetowe Allegro ...
po 3 dniach stania nad lustrem z lokówką 2 ray dziennie stwierziłam że jednak termoloki będą lepsze :)
interesujące, daj znać jak przyjdą i jak się sprawują
mam podobne termoloki.. ale jednak wole jakos lokówke ;]
ja nareszcie kupiłam sobie pojemniki na ozdoby i wszystko już będzie poukładane
TACKA NA OZDOBY + 50szt. pojemniczków (861994359) - Aukcje internetowe Allegro
muszę powiedzieć ze są fajne ,dosyć ciężkie bo tacka zrobiona z drewna
ale domówiłam jeszcze bo bardzo mi się spodobały :)
Dzisiaj zamówiłam sobie trochę ozdób do paznokci, farbki akrylowe i akryle. Ostatnio kupiłam tylko prezent dla chłopaka i mamy no i zwykły szary sweterek.
A jutro idę na polowanie jakiejś bluzki na Sylwestra, bo nic nie mam.
a ja kupiłam wczoraj tramposzki :)
http://images43.fotosik.pl/182/d1d72ddde1c38042.jpg
Paczucha od doberka !!! :skacze:
Akryle, ŻELE! co by nie zapomnieć z czym to się je :)
pazłotka, muszelki szklane, folia <333 ale to twarde jakieś jest :P
polerka, pędzel
Super zakupki!
Ja wczoraj pojechałam kupić bluzke na Sylwestra a kupiłam to Załącznik 13381 :P:P:P
Uleńka furorę zrobisz, a nie będzie Ci za zimno ? :D
ula... zwsze lepsze to niż nic.. to znaczy ubrać sie za dziere w zębie... :lol:
hehe dziewczyny jak ubiorę ten strój na Sylwetra to bede Gwiazdą Wieczoru....ale chyba bedzie mi trochę zimno:P:P A bluzkę i tak muszę kupić...Jak zwykle przed sylwestrem nie ma nic ciekawego:P
Ja też pojechałam kupić bluzke na Sylwestra, a kupiłam komplet bielizny :P
jade super ta 2 bluzka jest :D
byłam dziś w paru sklepach super wyprzedaże są, chyba jutro na wieczór skoczymy:)
Potwierdzam, ja wczoraj zakupiłam sobie beżową dzianinową sukienkę z długim rekawem w orsay za 6 dyszek.
jutro i ja ruszam na wyprzedaże:D
ja dzis z tata byłam po sklepach... (jejjuuu dziwnie sie z samym tatą oglada ciuchy xd haha)
no ale zakupiłam żółty sweterek i dresik :skacze: ... bo tata rano naooglądał sie w tv jak mowia ze są wyprzedaze...:P ale podobno po nowym roku mają być mega wiec wtedy sie wybiore ;] aleeee jutro jeszcz ide z kolezankami po szmateksach ;] one nie wiem co poszukują ale ja szarą, grubą, bawełnianą bluze :love: .. albo inny klor.. ale no wolałabym szara :) ajjj... oby mi sie trafiła.. a w środe sobie pokupuje jeszcze cos do pazurów... bo mama ma ochote mi cos kupic za swoje pieniadze.. wiec poki ma taka ochote to musze szybko to wykorzystać ;P
natalia, dokumentacje fotograficzna poprosze:P:D
Super zakupy dziewczyny:)ja to narazie pas do nastepnej wyplaty,hihi:)U mnie to teraz szal takie obnizki ze glowa boli no ale po jaki grzyb mi tyle lachow,wiec dla odmiany suszarke do naczyn hromowana kupilam i gre na wii:)