przepiekne to oczko!!
Printable View
przepiekne to oczko!!
Taki mój na imprezkę ^_^:
P.S. Użyte 4 kępki rzęs, żeby nie było, że mam swoje aż tak piękne ;) i tak - wiem - nie powinno się niebieskich oczu na niebiesko malować, ale co ja zrobię, że tak to lubię ^_^.
pięknie wyszło:)
ela super wyszło podoba mi sie :)
ela- ja tam nie stosuję tej zasady, też swoje niebieskie oczęta lubię podkreślać niebieskim:D
ela-k piękny makijaż. Delikatny, ale robi wrażenie ;)
Bożenka, no i co ja mam Ci pisać?? Zaczyna mi się kończyć zasób słów.
Świetny, piękny, profesjonalny itd.
Ja dzisiaj mimo wolnego dnia byłam w salonie o 7:00. Uczennica mojej koleżanki brała udział w konkursie fryzjerskim i malowałam jej modelki. Nie są do do końca klasyczne makijaże, ale właśnie tak miało być.
Jeden z nich jest asymetryczny celowo, ponieważ fryzura będzie zasłaniała jedno oko.
Na tym drugim zdjęciu : ta Pani z krótkimi włosami, z tym makijażem wygląda jak prawdziwa kocica :) Jak makijaż i fryzura potrafią dużo zmienić :) Bardzo mi się podoba taka zmiana :ok:
Ivona znowu świetne metamorfozy :D
a to kilka moich prac:
Jak już wcześniej pisałam pod zdjęciem: normalnie czuć wiosnę ^_^ Piękne kolory i świetny makijaż
Bożenka widzę, że trzymasz się trendu na najbliższy sezon czyli kolorowo. Ślicznie Ci w tym makijażu.
ah Bozena, i kolejny raz perfekcyjna kreska :)
normalnie fajniusie te kolorki, takie zywe :) wow
Bożenko, właśnie dzisiaj oglądałam takie cienie "żywe" w drogerii, ale stwierdziłam, że nie kupię, bo nie będę umiała się wymalować takimi kolorkami,
Tobie wyszło to rewelacyjnie, wręcz pięknie, i czuję się zainspirowana, więc chyba będę musiała zainwestować w te cienie :)
To ja tez cos wstawie.
Ale pięknie Natalko:)
:wow: koronka rewelacyjna!! w ogóle wszystkie te makijaże sa nieziemskie....
Bożenko ty jak zawsze cud miód i orzeszki ach :love:
Dzieki dziewczyny.
Milenka, bede za 2 tyg w Polsce (w Olsztynie) moze tym razem znajde czas by wpasc na kawke (nie tak jak ostatnio:)
jako ze wychodze za maz postanowilam poprobowac wczesniej makijazy slubnych zeby zobaczyc ktory mi najbardziej pasuje :) a o to i moja pierwsza proba
No makijaż fajny, ale szczerze to nie widziałam takich kolorów na ślubie, ale w zasadzie to nie jestem oblatana w tym temacie, krótko chodzę po świecie, więc opinię dotyczącą kolorów zostawiam fachowcom :P
nikt nie powiedzial ze na slubie musza byc w makijazu neutralne kolory czy tez szarosci ;)
Natalka to zapraszam zapraszam:) i chce jakąś pamiątkę z ny!! :D
Nie ma sprawy Milenka. Jakis gadzet sie znajdzie.
taki tam z nudow robiony;P
Cudowne kolory, perfekcyjny makijaż mmm :love:
Edusia, nie moge sie napatrzec na Twoje brwi...
a makijaz cud, malina :)