Witam nowe forumowiczki :kwiatek::macham:
Printable View
Witam nowe forumowiczki :kwiatek::macham:
Witam i ja nowe koleżanki:macham:
byli, IWONAUMINSKA, Busia30, witam nowe osóbki :)
Hej, zarejestrowałam się już u Was jakiś czas temu i czasami udaławało mi się nawet poczytać. Teraz mam zamiar się również poudzielać aktywnie - głównie zapewne wieczorami jak dziecię małe będzie spało snem błogim. A stylizacją paznokci zajmuję się od ponad roku, skończyłam kurs i cały czas nabywam wiedzę i w miarę możliwości ćwiczę...ćwiczę.
Witaj na forum :D uwaga wciaga doszczetnie hehe
Witamy na forum i zyczymy fajnej lekturki :)
i faktycznie wciaga :D
qzik, witam :) zawsze służymy pomocą :)
Witam nazywam się Agnieszka i w tym roku skończę 19 lat. Jestem świeżo upieczoną maturzystką. Kiedyś interesowałam się projektowaniem biżuterii, lecz teraz chciał bym rozpocząć przygodę z żelowymi tipsiorkowymi pazurkami. Więc jestem kompletnie zielona w tych sprawach. :P Ale mam nadzieję że się dogadamy :D
witam wszystkich!! Mam na imie Renata i mam prawie 19 lat... Paznokcie zaczęłam robić w grudniu ubiegłego roku a w lutym ukończyłam kurs... Zarejestrowałam się jakiś tydzień temu i mam nadzieję iż nauczę się wielu przydatnych rzeczy od bardziej doświadczonych forumowiczek...
Oj ile nowinek :) Witamy bardzo serdecznie :) Czujcie się jak w rodzinie :D
Ellemi, Renia1613, witam serdecznie :)
Witam Was kobietki, mam nadzieję, że zatrzymacie się tu na dłużej i dacie się poznać:*
Witam serdecznie wszystkie Panie, które zaczęły tu zaglądać od niedawna tak jak ja :D
:skacze:
witamy:kwiatek:
Witam! (nie wiem jak powinnam sie przywitac, wiec zaczne tak... :) )
Mam na imie Asia, na forum zalogowalam sie juz jakis czas temu ale do tej pory tylko biernie uczestniczylam w jego "zyciu".
Mam nadzieje, ze od tej pory sie to zmieni.
Ukonczylam studium kosmetyczne i uzyskalam tytul Technika uslug kosmetycznych, posiadam tez certyfikat pozwalajacy zajmowac sie odpowiedzialnie przedluzaniem paznokci.
Hej akar:hi:
witamy serdecznie
Witamy serdecznie :macham:
Askar, witamy :) to teraz zapraszam do udziału czynnego :D
Askar witamy :)
hej ja tez Was wszystkie witam :) Mam na imie Aneta, mam 20lat, poki co studiumuje sobie a w wolnych chwilach robie pazurki :) Juz jakis czas temu zalogowalam sie na forum ale jakos tak wychodzilo ze nie bralam w nim czynnego udzialu. Mam nadzieje ze od teraz to sie zmieni ;) Pozdrawiam Was forumowiczki! ;*
Więc witamy i zapraszamy do udziału w życiu forum :)
Witam!
Mam na imię Daria. Na razie studiuję ;) a pazurki to moje wielkie hobby :D mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego zacnego grona. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!
:hi:Witamy!! Witamy :) Tutaj wszystkie dziewczyny są bardzo cieplutko przyjmowane :D
cocaine258, witam :) i z wielką chęcią zapraszam do czynnego udziału :)
dizzzy_girl, witam :) tutaj wszystkie osóbki są bardzo mile widziane :)
hejka wszystkim :) właśnie do Was dołączyłam. Mam nadzieję, że miło nam się będzie rozmawiało. Pozdrowionka
Witam nowe Panie:uklon:
Witam bardzo serdecznie :)
Witam serdecznie wszystkie dziewczyny!! Zarejestrowałam się tu u was dzisiaj! Więc jestem totalnym 'świerzakiem'...ale nie tylko na forum ale równiez w robieniu paznokci żelowych. Myślę że wiele się od was nauczę! Baaa jestem pewna!!
Więc jeszcze raz. Witam!!! :)):kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::k wiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiate k:
Witam nowe forumki;)
Witam Cie Serdecznie Asienko :D i oczywiscie inne nowe forumki :D:D
Asiu napewno duzo sie nauczysz dzieki naszym utalentowanym dziewczynom :)
pozdrawiam
Cześć Dziewczynki,
chciałam się przywitać ze wszystkimi. dopiero się uczę więc raczej będę was Kochane czytała niz pisała bo nie wiele wiem aby udzielać jakiś wskazówek. Moim marzeniem jest otworzenie salonu manicure i pedicure. Zastanawiam sie czy salom tylko z takimi usługami wypali. No ale jak się już nauczę to wtedy będę się zastanawiać. :kwiatek:
Witamy :macham:
Witajcie :)
Witamy witamy :)
ooasiaoo, tutaj naprawdę wielu rzeczy mozna sie nauczyc :)
Ja_Agata_1979, witam :) pisać też przecież możesz, jest wiele tematów i nie tylko na temat paznokci :)
witamy wszystkich
Witam :)
Witam wszystkie nowe dziewczyny jak juz sie zapoznacie z naszym forum napewno nie pozalujecie to kopalnia wiedzy!!!!Wiem to z wlasnego doswiadczenia ,Pozdrawiam i powodzenia zycze w robieniu pieknych pazurkow!!!