wow... fajne gratuluje miejsca...
Printable View
wow... fajne gratuluje miejsca...
Dzoana - piękne pazurki !!!!!!!! Gratuluję III Miejsca, nie widziałam pierwszego i drugiego miejsca, ale uważam że Twoje śmiało mogłyby być na I MIEJSCU!!!!! :) BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!:skacze:
---------- Dodano o godzinie 17:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:22 ----------
Nie no dziewczyny, kilak dni mnie tutaj nie było,a tu tyle pięknych, nowych pazurków pokazujecie :) SUPER, Kasiaczek - te różowe są fajowskie, no ale to już chyba wiesz że mam słabość do różu i Twoich prac :p
o! fajny pomysł z tymi flagami:)
Dzoana gratki ! :) super :D
dzoana pomysly bardzo oryginalne :)
już gdzies gratulowałam i pisałm że świetne są pomysł rewelacyjny
Dzoana gratuluje..pieknie wzbijaszz sie w gore..zycze Ci bys znalazła sie na mistrzostwach i oczywiscie podium..
pomysły to ty masz na pazury,niezła musi byc ta Twoja wyobraznia,ale to w stylizacji jest bardzo wazne..super i ciesze sie razem z Toba..
Dzoana gratulacje piekne szpice
A to moje pierwsze szpice
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
za mało są w szpic, bardziej w migdałek. Przypiłować boki (trzymając sztywno i prostopadle pilnik) w szpic i będzie cud malinka ;) czekam na nast :D
mam nadzieje ze juz niedlgo wstawie nastepne , dziekuje za rade
ładne są, ale zgadzam się z Emilią :)
dzoana gratuluje i zgadzam sie ze pazurki super :)
łożysko przedłużone ale troszeczkę bo za tydzien będe je niestety skracać ale i tak bardzo ładnie się prezentują zwłaszcza w słonku :)
ślicznie wyglądają ;)
sliczne(juz pisalam),a przyznam , ze frenchowe szpice jakos do mnie nie przemawiaja ....najbardziej podoba mi sie zdobienie,baaardzo delikatne,ani troche "too much".
kobietazpazurem, o świetne :) na pewno bardzo ładnie się świecą i widać z daleka :D
Sandra świetne szpicki!! bardzo mi się podobają :)
czekalam i czekalam i sie doczekalam :)
Kobieto bardzo ladne pazurki, juz po kciuku wiedzialam, ze beda odjechane :P
Sandra te pazurki są przepiękne!!!!!! Wyobrażam sobie jak pięknie muszą się świecić w słońcu :love::love::love:
Sandra szpicki pierwsza klasa:) i na pewno błyszczące:)
Sandra super pazurki!No i niech sie blyszcza jak najwiecej w koncu lato prawie mamy:)
Kobieto - piękne szpicki, swietne zdobienie...takie hardkorowe (czyt. odważne) ślubne bym powiedziała nawet:D
piekne szpice :kwiatek:
Kobietko super! Z każdymi następnymi szpickami widać super rozwój!! Te są naprawdę super!!
Sandra bardzo ładne :ok:
Sandra komplet wygląda równie imponująco co samotniak
kobietazpazurem świetne zrobiłaś pazurki:) i niby taki prosty frencz a ma coś w sobie
o jaaaaaa :wow: Sandra spadłam z krzesła:love: śliczne są:love:
Sandra sliczne szpice :love: i to holo fajnie sie mieni
i moje
http://images45.fotosik.pl/304/6ceed4d1aa17c6c2.jpg
magda lena o rany ale cudo!!!!!
Magda :szczena: zakochałam się w nich :love::love::love:
:kwiatek:Ania Emilia dziekuje kobietki kochane:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
nie dziękuje tylko mi takie zrób :D żarcik taki :P ale na prawdę są cudne...zazdraszczam talenta :)
Kto wie moze kiedys sie spotkamy i podlubiemy :tuptup:
pogodka20:love::kwiatek::kwiatek::skacze::skacze:: jupi:w zyciu swoim nie widzialam piekniejszych pazurkow :woot::slina::win::respekt:
Madziu te szpice sa cudowne :) a jakie dlugasne :P
bardzo mi sie podobaja :)
magda len - o ja :wow:... jakie piekne , takie delikatne ,boze jak ja kocham takie paznokcie(zreszta chyba w ogole kocham paznokcie :D
:kwiatek:dziekuje rudziu
Magda :szczena:
Nic więcej chyba nie dodam bo brak mi słów są tak piękne :love::love:
Kobietazpazurem - te Twoje szpice są po prostu boskie :o ja też się w nich zakochałam :love: