malowanie jaj to super zabawa, spróbujcie dziewczyny!!! polecam jako niezłe ćwiczenia...
Dzoana pięknie, jak poćwiczysz to dopiero konkurencja z Ciebie będzie!!!
Printable View
malowanie jaj to super zabawa, spróbujcie dziewczyny!!! polecam jako niezłe ćwiczenia...
Dzoana pięknie, jak poćwiczysz to dopiero konkurencja z Ciebie będzie!!!
też tak myślę :skacze: hahahah nie no żartuję, póki co to nie mam się z kim nawet równać ;) ale będe dużo ćwiczyć, to może coś z tego będzie :D
dzoana swietnie wyszły malowanki łamstrokowe:D
basiu extra jajeczka:good::D
dzoana, swietnie swietnie, roze jak.. malowane:love:
Baska.. super jajo:)
Jaj sztuk 25.. kurzęcze, po 37 groszy sztuka, od baby, ponoc maja pomaranczowe zoltka:]
dzona śliczne malowanki:]
Basia , kura pięknie pomalowane jajca:D
ja Wam wrzuce moje starcie ostatnie z malowaniem kwiatow to sie usmiejecie... ale to jutro :skacze:
o Dzikusko :* jak zwykle moje jaja to zostały sprzątnięte przez te Twoje :skacze: ale nic dziwnego :buja: już się z tym pogodziłam :kooffa:
kura - super jajeczka:D
dzieki serdeczne dziewczynki
Eeee Baska-nieprawda. Sa inne, sam one stroke inny i kompozycja inna. Ty masz mniej "scisly" wzor. Sprzatniete beda wtedy, kiedy ktorys z moich albo Twoich domownikow nie wytrzyma i.. pozre:)
kura!! zamorduję Cię z zazdrości :cwaniak:te maki na tych jajcach ....:love:
Dzieki total, dzieeeki, pierwsze podejscie do makow:love:
kura boskie jaja:master::love:
aaaaaaa kura świetne!
Nie tuska-nie boskie:P kurzeczę. Przysiegam!
aga-dzieki:)
Piękne kwiatuchy na jajach.:wow::wow: W tym roku możliwości nie będę miała (chyba) poćwiczyć na jajach buuu
Dzoanko - widać po malowankach, że szkolenie udane
Kura - boskie te jaja;) te niebieskie i te z makami :love:
ooo Baska, dzieki, rozczulilam sie, dzieki:love:
A tu tego no.. bo ja Paniom z urzędu miasta obiecałam te jaja malowane(za pomyslne zalatwienie sprawy, ale bylo mi tak łyso jakos.. dawac jaja. Wiec wymyslilam opakowanko. Szkatulki na.. wiele roznych rpzydatnych rzeczy-moga byc na jaja:)
Kura wiesz, że zdolna bestia z Ciebie?:D zostań moim instruktorem od łan strołków :P:D:skacze::skacze:
Julka, z przyjemnoscia:) W Toruniu mam rodzine:), a Ty moim od akryli:)
jezu kura, szkatułki.......:slina:.....świetny pomysł i jeszcze lepsze wykonanie:love:
Rewelacja sa te jajeczka :)
dzieki total-mozesz zalatwic w dwa dni koncesje taksowkarska?:nie_powiem: To jak dla mnie mozesz pracowac wtedy w firmie telekomunikacyjnej w Bombaju;):skacze:
Hyy tuska, wykonanie takie sobie, umowmy sie, trzeba byloby to zeszlifowac i w ogole dopiescic a ja sie spieszylam, ale to jest niezly pomysl fakt(szkatulki do nabycia w sklepie mydlo powidlo i szuwaks-za 6 zeta)
jajeczka w ogole sa swietnym pomyslem natury Karna-niskokaloryczne, kopalnia bialka, maja fajny ksztalt-mowie Ci to-jako kura w koncu:)