zaraz inna ręka. :D cudowne. :)
Printable View
zaraz inna ręka. :D cudowne. :)
Dzieki dziewczyny:love:
Emilka.. jestem szczesliwa!!!;] to ja ci powiem co zle
- dwa paluchy podciete od spodu(wypilowane za bardzo przy wolnym brzegu-uskoku duzego nie ma ale zawsze)
- na serdecznym lewym przesunieta krzywa w strone wolnego brzegu
- na malym prawym zalalam skorke akrylem, musialam wypilowac
- ciachnelam jedna skore frezara
- kciuk odrobine zjezdza w dol, co nawet widac na focie, a w ogole kicuki sa nierowne, bo nie dala sobie franca dopilowac do rownego(patrz fota);] proszzzz:skacze:,ale zobacz jak pieknie wycieniowany kamuflaz... hyyyyyy;]
no na focie kciuków nie widać:D ale kamuflażyk miodzio :ok::ok:
poprawilam, bo za szybko wcisnelam klawiszek;]
kura, wiesz, chciałabym, żeby moje błędy ograniczały się do tych, które może i Ty popełniłaś.. :)
Agusia, co ty mowisz.. pomimo tego, zemlodziutka jestes robisz piekne pazuralesy:ok:
bardzo ladnie kurka :)
Kurka kocham Twooje posty Ty to wiesz , prace tym bardziej :love:
Kura !! Kura !! superaśne szpicki ;) a to ze kciuki nie ten tego to wina baby bo ci nie dala dopilowac :D:D:D:D wiec spokojna Twoja rozczochrana moja Kurko :D
kura bardzo ładnie :D
Dzieki dziewczyny:)
jestescie slodkie
pluszak- tak mi mow, mooow mi tak!
Qra na Prezydenta!!!!!! :*:*:*
szoko, ty zlosliwcze;]
a tam Kurka nie wiesz że nie ma dwóch identycznych rzeczy w przyrodzie?? no...ładne sa i ciiiiicho ;) :D
Kurko śliczne te twoje pazurki! Jakieś niedociągnięcia każda ma! Ważne, że potrafisz je zauważyć;)
Kurka jest mistrzem :D
kurko śliczne kwiatki
mmm kurko piękna metamorfoza, cover wycieniowany wysmienicie
Dzieki dziewczyny
a to..teksanska masakra pila lancuchowa i.. trzeba bylo zrobic akrylem.... i dobra, dobra... wiem, podciete od dolu, ale dziewczynie paznokiec w opuszek wchodzil. :/:
o jaaaaaaaaa ale miala paznokcie ;S dzieki bogu przyszla do ciebie i ja uratowalas :D
Qra niezła robota :ok:nie do poznania....paznokcie przed szok :wow: a migdałeczki śliczne :)
dzieki dziewczyny, dzieki
Emilka-a gdzie tam sliczny, widzisz co jest na malym paluszku? Masakra(kura sie biczuje)
Chciala kwadraty... wiem z doswiadczenia, ze kwadraty szybciej sie zzera, bo krawedzie kusza:skacze:, moze migdalow nie obezre choc przez tydzien....
Kura skad Ty bierzesz takie klientki z takimi pazurami ? :o normalnie szok...
ale paznokcie po to juz wyzsza polka :) super !
kura ale masakra, super metamo, na pewno klientka zadowolona