After, wyglądasz cudnie !! !!!!:) Śliczne brzusio!!!!!!
Printable View
After, wyglądasz cudnie !! !!!!:) Śliczne brzusio!!!!!!
oo mamy kolejną przyszłą mamuskę :)
Klara ! gratulacje :kwiatek:
Klara witamy wśród ciężarówek ;)
prosze ktoregos z modow o dopisanie Klary w liste klubiku :)
Dziękuję :*
---------- Dodano o godzinie 09:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:55 ----------
Ogólnie dziękuję za miłe przyjęcie mnie do Waszego grona :)
Od kilku dni boli mnie brzuszek (przeważnie w nocy)... miałyście takie bóle we wczesnym etapie ciąży ??
Klara gratulacje!:kwiatek:
do klubu oczywiście dopisana:)
klara, takie bóle z reguły swiadcza o rozrastaniu/rozciąganiu sie macicy. w koncu nosi w sobie ziarenko piasku, ktore przez 9 miesiecy bedzie 4kg noworodkiem! Mnie utrzymywały się do ok. 10 tygodnia, później przeszło. a i nie zdziw sie, że w dniach "planowanej" miesiączki też będzie Ci coś dokuczać. To normalne, lecz gdy bóle są silne, nie do wytrzymania, lub powtarzają się systematycznie, jak skurcze, koniecznie biegnij do lekarza!!
pozdrawiam :)
Klaro mnie teraz czasem dokucza w pachwinach wiec cala ciaze bedziesz czula coś :D
ja obecnie zgagi mam dośc czesto :D
no i wylamalam sie wrzucam wam fotkę brzucha z buzia moją wzorem After :D
mam nadzieję z4e na zdjecia nie mas zpraw autorskich? :D
slodkie 101 kilo :D
ps. ja mialam mdlosci w 6 tygodniu przez tydzień ale nie zwracalam :D
Zyzu oczywiscie ze nie mam praw autorskich wykupionych na zdjecia, ale na zielone ściany tak ;p eheheheh
pieknie wygladasz!! I nie widac tych 101kg... serio... ale brzusio to masz przeslodki!! Osz ten maly lobuz! ;) Piekniejesz Zyza!!! Jednak to prawda, ze na chlopca kobiety promienieja!
"masz racje Synek, kop matke, kop!!" - tak skomentowal moj małż kiedy zobaczył falujkący brzucholek :)
Klara serdecznie gratuluje dzidziusia :kwiatek: :*. Acha w pierwszych 3 miesiacach wystepuje takie bole o ile pamiec mnie nie myli :D
Zyza zgadzam sie z dziewczynami nigdy w zyciu nie dala bym Ci 101 kg , piekny brzuszek no i slicznie wygladasz!
wszystkie brzuchatki poglaskajcie brzusie od ciotki forumowej :D , moze juz nie bawem i ja dolacze do was :D :skacze::skacze::skacze::cwaniak2:
Zyza boski brzusio :D i faktycznie dziewczyny maja racje że nie widać tych kilogramów-WCALE!!!!
Pięknie wyglądasz Zyza!!!!! śliczny brzusio:D
a ja nadal 65 kg :D hyhy czyli przytylam 0,5 kg :) ja takie bole takze mialam ... nie ma sie czym przejmowac... no chyba ze faktycznie sa zbyt dokuczliwe. zgage to mialam jak cholerka !! ale juz nie mam :) jak minol 3 mies. tak minely mdlosci :) a jutro wzorem after i zyzy wstawie moj brzuszek wybaluszek :)
Zyza wyglądasz ślicznie i zgadzam się z dziewczynami że kilogramów wcale nie widać :)
Basia czekamy na fotke:)
Załącznik 24022
tak wygladamy, na razie z jednej strony :P bo ani nie mam firanki w oknie tylko brzydka rolete ani wersalki jaka chcialam...nie bylo w ikei ;( ale za to mam odciski na palcach od skrecania mebli :D i jak Wam się podoba?
aaa oczywiscie czekam na posciel do lozeczka z Milpolu :) polecam przyszlym Mamusiom!! Zyza, Basia, Wam w szczegolnosci, bo ten sam etap mniej wiecej jesteśmy :)
śliczny pokoik :) ja to dopiero chyba we wrzesniu zaczne cosik przygotowywac :P
pokoik śliczny :)
ja tez pod koniec wakacji pewnie na koniec bede szykowac :D
musza mi paczki od ciotki przyjsc :D
After piękny pokoik, jak będzie już ta pościel to dopełni uroku w pokoiku :D
Ja tez zamawiam z MILPOL zestaw pościeli 14 elementowa z moskitiera tiulowa 14ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (1048449574) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. ;)
i druga na zmianę taka w paseczki brązowo turkusowe 5 el z baldachimem MY-SWEET-BABY 5-cz.120x90 baldachim tiul + serca (1058597756) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
piekne kompleciki:love:
After śliczny pokoik:)
Chanti :) ta pościel jest urocza :)
zakochałam się po prostu :) hehe
:love::love::love::love::love:
Załącznik 24127
Pan Pikuś w moim brzuszku :)
boskie foto after, rewelacyjne to serducho