ja właśnie dostałam sie do kompa
Printable View
ja właśnie dostałam sie do kompa
no mnie tu troszke nie bylo i probuje teraz bogarnac to wszystko co pisalyscie :P bo znowu mnie od poludnia do poniedzialku nie bedzie albo i dluzej ;(
Dzidzia Ty nas zaniedbujesz :( ja sie buntuje! masz zaglądać częściej na forum i koniec! hehe :*
a ja czekam na cioteczke żeby zrobić jej paznokcie :)
ja wrocilamz pracy i odpoczywam, zaraz ide znowu do pracy;(
a ja czekam na klientke ktora sie juz pol godziny spoznia wiec pewnie i tak nie przyjdzie-jak ja lubie takie panienki, talko popoludnie potrafia spiepszyc
odpoczne jak polece do Irlandii,a etraz musze troche zarobic kaski,a poza tym caly zcas sie ucze robic pazurki:skacze::skacze:
a ja wcinam sernik na zimno ehhhh;P
ja wstalam i mykam do pracy,nie pada to dobrze
A ja sama w domu, zjadłam śniadanie i sie nudze niesamowicie...
ja siedzę i nadrabiam zaległości na forum ostatnio w ogóle nie mam czasu dostać się do kompa
ja poszłam spać o około 4 i obbudziłam się o 9... coś spać mi się chce cały czas od kilku dni ;/ a teraz wcinam delicje i czekam, aż mi się wgrają odcinki House'a :D
A ja pomalowalam sobie szkitki(niewiem jak wy dajecie sobie same zrobic zeliki ja niedaje rady nawet pomalowac tak sie mecze)Zrobilam pazurki ale musze je pozniej poprawic bo sa jakies grubasne.No i szykuje sie na wycieczke do Akwarium morskiego:)mam tylko nadzieje ze zdazymy:)milego dnia zycze:)
ja wlasnie wrocilam do domu-bylam u tesciowej, kupila sobie stary, zniszczony obraz olejny na pchlim targu wiec go musialam dosztukowac gdzie niegdzie-mam nadzieje ze bedzie zadowolona z efektu
Helooooo :D Wróciłam!!!!!!!! Ale na razie pisze od siostry :) Jak bede przy swoim kompie to coś więcej popisze, Całuski!!!:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Witaj, witaj!! Miło, że znowu jesteś z nami.
A ja właśnie wróciłam z wyprawy na Sokolicę w Pieninach. Jakie tam są widoki, aż dech zapiera.
nadrabiam zaległości w czytaniu poczty z całego tyg, a potem chyba idę pojeździć rowerem, bo cały czas autem i cztery litery rosną, haha
A ja się chyba idę upić, w końcu udało się forum przywrócić do życia :) a pochwale się że pierwszy raz uniknąłem mandatu 300zł, napije się też zdrowie pana policjanta z Nadarzyna który mnie złapał na suszareczkę :D
hehehehheh ;P bez przesady :D spacer dobrze robi...
ja niedawno co wróciłam do domu.. Taka zmeczona jestem, a nogi to mi z d**y odpadną, tyle sie nachodzilam ze glowa mała, ale musiałam sobie kupic jakies spodnie i kupiłam :) bo wczoraj jak byłam na działce to usiadłam na takiej deseczce z której wysawały gwóździe i jak wstawałam to zahaczyłam i taka wielka mam dziure na pupie ze szkoda gadac :( a to były moje jedyne ulubione spodnie, które były dobrze dopoasowane z kazdej strony.. eh...
a teraz ide sie kapac i spac.. a jutro na 12 do fryzjera :skacze:
nio to Kamis musisz to opić :)
No to obowiązkowo za zdrowie Pana policjanta trzeba wypić. A swoją drogą ciekawe jak udało Ci się go przekonać?? Albo masz tak gadane, albo to Twój urok osobisty tak na niego zadziałał:P
A ja jak zwykle nie mogę spać i czekam, aż się mąż obudzi i zadecydujemy co dzisiaj robimy, bo pogodę mam piękną.
wczoaj nie moglam wejsc na forum,dzis juz od rana sprawdzam co tu sie dzialo,u nas leje:(
sam nie wiem czemu mnie puścili, wracałem z Radomia z zaproszeniami więc dosyć elegancko byłem ubrany :P zostało mi z 8 kilometrów do domu tyle radarów minąłem patroli i przed samym domem mnie haltneli ;(
Trochę gadki na biednego studenta, coś tam powiedziałem że rodzinę wiozę przyszłą itp. w końcu powiedział mi panie kamilu postawi pan narzeczonej kolację za te trzy stówki a jak nie to my to sprawdzimy (mieli jej adres w dowodzie)
także jestem happy bo do tej pory panowie policjanci mnie nie oszczędzali ^_^