nanami super wygladasz:ok:
Printable View
nanami super wygladasz:ok:
dzięki :D jeszcze przeszłam metamorfozę brwi :P kto widział, ten wie.
Ale chyba nie w tym temacie powinnam o tym pisać, wieć przepraszam za offa.:D
nanami sliczne wloski i brwi tez ;)
nanami7 - dwu kolorowe włosy sa mrr :love: dodają charakterku ;)
nanami :ok:
ahh dzięki :D :*
miło się czyta takie komentarze !!
Nanami do twarzy Ci w tej fryzurce:ok:
fryzurka cały czas ta sama i mi się opatrzyła :) mam tylko grzywkę krótszą na tym zdjęciu :P
Ja myślę zeby obciąć sobie włosy na takiego dłuższego boba... myślę nad czymś takim...
mi sie podobaja, tylko żeby to ladnie wyglądało, trzeba je codziennie układac... chyba ze masz wlosy ktore nie wymagaja az tyle
Ja i tak zaq każdym razem układam włosy.... i wyciągam je na szczotke...
Milenka zrodlo dopisz :)
A mi podobaja sie te drugie w Ukryj...Zawsze chcialam tak fajnie ulozone wlosy ale moje klaki sa ciezke i nic z nimi nie moge robic bo po kilku godzinach nic nie mam :(
Loki albo fale odpadaja, ewentualnie mocno spiete w gore w jakis fryz...
dziewczyny dziewczyny strasznie mi sie podoba kolor rudy !!! tzn hmmm nie taki rudy prawdziwy ale wiecie mi o co chodzi . powiedzcie czy mi pazuje taki kolor ;)
w tym kolorze wyglądasz grzecznie ^_^
myśle że rudy- rudy dał by fajny efekt ;) była byś bardziej ( a nawet baaardzo) wyrazista ^_^ ( oczywiście to moje zdanie fanki kolorów)
ja choruje na chamską czerwień albo burgund ;( ale nie rozjaśnie całych włosów... mimo że czakam na nowe kolorki tonerów :cwaniak2: ( będą jakoś na początku tygodnia :skacze:)
milenka fajne te fryzurki ,ale faktycznie mordega ... ja mialam obciete w tym stylu ,tylko ze jedna strone mialam do ucha,tak deczko za ucho a druga do ramienia... horror rano mialam ,bo ani zwiazac ani opaska ani spinka ,ciagle musialm ukladac... i nigdy wiecej ;] ,ale jak i tak zawsze je wyciagasz na szczotce ,to masz wprawe a wydaje mi sie ,ze bedzie ci fajnie w takich,z tymi na drugim zdieciu ,to mozna taki fajny "artystyczny nielad " zrobic i tez bedzie ladnie
kasia -ja to nie wiem??? fajne takie masz te blond:)
Kasia mi też się podobasz w blondzie, ale może by go troszkę przyciemnić:) Wiem sama po sobie, że jakbym zmieniła kolor na inny (a tez jestem blondynką) to zaraz bym rozjaśniała:)
Milenka też mi się marzy taka fryzurka bombka, ale niestety włosy mam za cienkie i jestem zbyt leniwa, żeby codziennie je układać....
dziewczyny taki kolor mi sie podoba i w sumie fryzura tez hihi ;) co wy na to?:D chyba sobie taki sprawie :):)
źródło zdjęcia: Modne fryzury 2011
Kolor naprawde cudny.A powiedz jaki masz kolor oczu i kolor opalenizny,bo to są takie szczegóły przy ,których sie stwierdza czy dany kolor ci bedzie pasowal.
oczy mam niebieskie ;) a karnacja hm blada napewno nie jestem... :) zaczelam sobie do solarium raz na dwa tyg chodzic :):) zebyy utrzymac opaleniznę
byliśmy na chrzcinach i dzień przed miałam kolor poprawiony no i bok zapleciony :love:
uwielbiam, bardzo mi się to podoba. :)
ślicznie... :love:
kolor "pyszny" !! !!
uwielbiam zapleciony bok :love:
to o wiele lepsze niż jakiś "fryzjerski kokon".
Tak luźno i elegancko ;)
(btw od jakiegoś czasu marzy mi się taki kolczyk )
nanami :) śliczne włoski, śliczna kobietaa::)
ja sie farbne na rudyyy :D ale hmm za jakis miesiac moze wczensiej :) to dodam fotke ;) dzis rozmawiam z kolezankami i z babkami nauczycielkami z praktyk wiec mi powiedzialy ze bym ladnie wygladala, ze mi pasuje ten kolor ;) takze bez watpienia sie farbne;)
kolczyk... hm mój ulubiony :D
dzięki :*
Marta, piękna fryzurka ;) Dobrze Ci w tym kolorze.
nanami, super włoski;) musze Ci powiedzieć tak po cichu ze lubie patrzec na Twoje fotki:D masz bardzo miłą buzie:)