ufff dzieki dziewczyny :) balam sie reakcji... 5 lat to kupa czasu
jak juz uporam sie z druga tez wstawie (jak sie za nia w koncu wezme :wstydek:
Printable View
ufff dzieki dziewczyny :) balam sie reakcji... 5 lat to kupa czasu
jak juz uporam sie z druga tez wstawie (jak sie za nia w koncu wezme :wstydek:
jak na tyle czasu przerwy, to ja nie mam żadnych zarzutów :D
no ale ogólnie 2 h to szybciorem :)
haha na jedna reke 2h... i to lewa, wiec z prawa bedzie 4 albo lepiej :) ale spokojnie, jakos dam rade, w koncu podobno to jak jazda na rowerze :) na klientce bedzie szybciej mam nadzieje :)
el.ch - super praca, rewelacja jak dla mnie :ok:
Ira - piękne:wow:
i odemnie;)
Ode mnie :)
Diamond no linia uśmiechu powala :D śliczne pazurki
:)
Piękne te Wasze frenche :ok:
ślubne. nie zdążyłam zrobić fotki, bo Pani młoda się spieszyła, ale kilka miesięcy po ślubie dostałam zdjęcia :) :ok:
super Marta! :) Chcialabym ja takie zdjęcie też w swojej galerii ;) Jak narazie muszę zadowolić się swoimi :D Tak jak kazałaś, uczę się cieniować cover hihih :*
http://i2.pinger.pl/pgr340/d42d66c50...559a/marty.jpg
Pati cudeńka :)
Cudne prace aż miło popatrzeć :)
zgadzam się ;) wszystkie świetne :ok:
Zyzka piekne róże, idealne!
Ode mnie frenchos studniówkowy :)http://i2.pinger.pl/pgr86/e3985caf00...7b/klaudii.jpg
Zuzka śliczności :)
Pati świetne pazuraski :)
ode mnie akrylkowe,pani perwszy raz w życiu przyszła zrobić sobie pazurki,bo zbaczyła u innej,że cytuję "to może fajnie wyglądać" :D
Iraa, fajnie to za mało powiedziane, świetnie wyglądają te pazurki
Patki robisz naprawde fajne schludne frenche:D
a tu moje 100dniowkowe, niestety nie moglam poszalec bo ogryzeczki wszystkie :/
pati oba frenche wyglądają pięknie ! :ok:
Paulka, Artemis, bardzo dziękuje, jest mi ogromnie miło, bo dopiero jestem raczkująca tak naprawdę :)) :kwiatek::kwiatek:
poczatkujaca ale naprawde fajnie ci to wychodzi!! ogromne brawa :D
Pati śliczne, widać że się bardzo starasz :)
Paulka, może i ogryzki,ale ładne :) a czy na 3 zdjęciu nie ma coverka? taką ładną płytkę dziewczyna miała? ;p
Zuzka kwiatki akrylowe wow :D bardzo mi się podobają, i ten perfekcyjny french :)
zuzka podoba mi się linia frencza taka ostra i wyraźna , mi taka nigdy nie wychodzi :( a drugie pazurki piękne , takie subtelne zdobienie
Patrycja z każdą pracą widać poprawę , szybko nabierasz wprawy i świetnie się prezentują twoje prace
Iraa jak zawsze super
Paulka mi brakuje troszkę covera bo widać prześwity a może jest ale trochę mało kryje :)
Dziś testowałam nowe akryli i zamiast próbek zrobiłam sobie pazurki :D