Piekne czyściochy :) Malinowa duzo kolorków z tej firmy jest i bardzo ładne mozliwe że wypróbuję a mam pytanko nie kurczą się w lampie?
16-02-2013, 14:46
malinowa
Odp: French i Zdobienia Ślubne
zosia_29, nie kurczą się w lampie, naprawdę warto kupić, wstwię wzorniczek jeszcze dzisiaj kolorowych żeli , bo akurat robię dla tej hurtowni całą kolorówkę na wzornikach i powstawiam z czasem wszystkie kolorki
Nysza migdały to moi faworyci i wprost uwielbiam je robić:), ale teraz chcę spróbować innych kształtów:), a najchętniej pipe:)
21-02-2013, 11:29
zosia_29
Dziewczyny prace bardzo ładne i staranne a twoje Iraa są są normalnie megaaaa :wow:
21-02-2013, 11:56
nanami7
ja wczoraj trzasnelam migdalki mojej babeczce ktora caly czas nosila kwadraty i byla zachwycona ! :) zreszta powiem nieskromnie ze jestem dumna z tych paznokci jak rzadko... :skacze:
22-02-2013, 13:04
olenna333
nanami7 powiem Ci, że czasami jest duża różnica gdy zmieni się klientce kształt paznokci. Przychodzi do mnie jedna, która ma dosyć potężne dłonie i szeroka płytkę, a miała zawsze zakładany żel i formowany w kwadrat. Tragedia... Dłoń wyglądała potwornie. A gdy przyszła do mnie od razu zaproponowałam jej migdałek (oczywiście troszkę dłuższy, żeby miało to ręce i nogi:) i współgrało z płytką). Była zachwycona!
22-02-2013, 13:19
Nysza
i nie dziwię się , że jesteś dumna !!
do szerokiej płytki migdał jest wprost stworzony ...
a klientka już zostanie przy migdale - zobaczysz :)
22-02-2013, 14:30
kasiulka81
Zgadzam się z Nyszą i potwierdzam, moja mama też ma taką płytkę i od kiedy zaproponowałam jej migdał, została przy nim, jedynie czasami prosi o "zaostrzenie" pazurków do szpica :P
22-02-2013, 17:25
Iraa
Nanami,bo właśnie o to chodzi,żeby praca była pasją :)
22-02-2013, 18:08
madziorkowa
Ira ale sliczny ten twój frenchyk oczarowałaś mnie nimi :)
22-02-2013, 18:08
Ka_r0
Iraa świetne :D
22-02-2013, 19:16
olenna333
Iraa boskie!! Próbowałam ostatnio połączenia białego żelu french i czerwonego galq SF. Połączyłam je na pazurku i powiem Wam, że wyszło super cieniowanie. Ten lakiero- żel czerwony zaczął rozlewać się na biały. Aż byłam w szoku. A powiem szczerze, że eksperymentowałam pierwszy raz łącząc te dwa rodzaje żeli. Robiłyście już tak? Bo do tej pory myślałam że łączy się tylko żele zwykłe ze zwykłymi a hybrydy z hybrydami idt.
22-02-2013, 21:13
zuzka19
ja tam łącze wszystko ze wszystkim ;) Iraa te kwiatuszki :love::love::love: