Kurka widziałam tego małego paluszka. To sa pazurki problematyczne i uważam że sobie na prawdę dobrze poradziłaś :) nikt nie jest idealny :glaszcze:
Printable View
Kurka widziałam tego małego paluszka. To sa pazurki problematyczne i uważam że sobie na prawdę dobrze poradziłaś :) nikt nie jest idealny :glaszcze:
Kura, super metamorfoza! Paskudne miała pazurki, za to teraz ma się czym pochwalić. :)
rudzia.. skad biore.. zglaszaja sie;] i maja czesto nascie lat i je rodzice wysylaja, tak jak bylo z tymi, bo obgryza ponoc od dziecinstwa-wiem, ze ten zel tez obgryzie, ale mama bedzie zadowolona, ze misje spelnila;]
paznokietek-dziekuje, Ty wiesz, ze ja na komplementy od szkoleniowcow lasa jestem(wolalabym jednak na pw opier papier, co zle robie);]
Emilia- ktos widzial Twpoje frenche na zywo i oszalal.. tak jak ja szaleje jak je widze tutaj i Ty mi mowisz, ze "nobody is perfect":-/
Kurko świetna metamorfoza :) podziwiam !
Qra ty masz jakąś depresyje czy co??:blink: zdolna jesteś i tu jakieś głupoty gadasz :aty:wiesz ile dziewczyn by chciało robić tak jak ty?? niedobra ty :D
a co do mnie to do ideału to mi duuuuużo brakuje - na warsztatach zobaczysz sama ;)
Więc dzióbek do góry i jedziesz:kooffa:
wczoraj zrobiłam
nie jestem zadowolona bo wyszły grube buły i kwiatki tez nie wyszły
zwalam to na zmęczenie materiału o godz. 21 szej
Załącznik 21843
Załącznik 21844
kleo co ty opowiadasz? jakie buły?? na zdjęciu wyglądają super :) baaaaardzo mi się podobają :ok:
kleo przepiękne, bardzo efektowne i jednocześnie delikatne
kleo cos ci sie chyba pomylilo !! bardzo ladne
nastepna, ktora nie wierzy w siebie, ehhh co za baby :P
Kleo po tylku dostaniesz...nawet nie wiesz jak pieknie wygladaja po zmianie te pazurki, a dlon zaraz insza :)
Kleo co Ty wygadujesz, piękne są!!!!
Po Twoim to aż wstyd moje pokazywać ale byłam z nich taka dumna, że aż Wam pokażę :D
kleo, no co Ty, ja tam na zdjęciu widzę świetnie zrobione paznokcie jak i zdobienie :)
aneczka piękna metamorfoza :)
Kleo super, Aneczka tez pieknie! :D
kleo, cudna metamorfoza! nie wiem, czego chcesz od niej. :D
aneczka, Twoja również ładna. :)
dziewczyny metamorfozy piękne:)
aneczko spoko ta metamorfoza
wodać, że płytka jest tzw skocznią bo rośnie ku górze tak więc spoko
no może podkładając formę skieruj ją bardziej na dół i wtedy wyrównają się poziomy
Kleo - śliczna metamorfoza :wow:
Aneczko - Twoje pazurki też ładniutkie :)
no i moja metamorfoza...
kleo - bardzo ładnie wyszły :) rączki wyglądają super ;)
aneczka - bardzo ładna metamorfoza :D
Kleo wyszły naprawdę śliczne :ok:
Aneczka dobra robota :D
Belunia - niezła odmiana :D
Belunia-ślicznie :) i przynajmniej jedna zadowolona :D bo tu jakaś epidemia panuje hehe:haha:
Belunia świetna metamorfoza :D
Belunia T y to cuda byś zrobiła nawet z najgorszych brzydot :)
woszczurku piękny frechyk szczena mi spadła :D:D:D
dzika twoje też są świetne ja strasznie nie lubie robić takich ob gryzków no ale trzeba i podziwiam te dziewczyny co potrafią tipsy po obgryzać:wow::wow::wow: