dziewczyny przeslodkie te wasze brzuszki!!!Mam nadzieje i ze u mnie niedlugo ktos zamieszka:) na razie czekam-ale pewnie przyjdzie bo brzuch mnie zaczal pobolewac:(
Printable View
dziewczyny przeslodkie te wasze brzuszki!!!Mam nadzieje i ze u mnie niedlugo ktos zamieszka:) na razie czekam-ale pewnie przyjdzie bo brzuch mnie zaczal pobolewac:(
after cudny brzuś:)
after sliczny brzusiu :D
na cos w koncu sie przydał jasno różowy drobny brokat którego nikt u mnie nie chce używać :D heehhehe
dziekujemy wszystkim :*
---------- Dodano o godzinie 15:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:21 ----------
a Ty się Kawuchna nie obijaj, tylko swój wstawiaj! :)
no to i ja pokazuje sie w calej ciazowej okazalosci :)
i Ty kochana, mówiłaś, że brzusia nie masz??? PRZECUDNIASTY!!!! i jaki zgrabniusi :D:D:D
pieknie Wygladasz Barbaro Ty moja :*:*:* ohy i ahy ;p sie nie moge napatrzec :P
after skad ja znam taki owlosiony brzusio :D hahahahaha :D
u mnie też krzaczki wiec golego nie wystawiam bo pomylicie mnie jeszcze z jakims męzczyzną :P
Basia nareszcie brzuchol wystawilas :D :D
Basiuu i co Ty gadasz,ze brzuszka nie masz?? :*
Śliczny jest! :)
no bo nie mialam :D dzieki laseczki:)
---------- Dodano o godzinie 17:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:47 ----------
Pijana lekarka skaleczyła noworodka- Onet.pl - Wiadomości
yhhh i chyba znowu bede szukac lekarza ...
Basiu ślicznie wyglądasz :)
a brzusio cudowny :)
Dziewczyny - śliczne brzuszki - gratuluję :* ...
Mam nadzieję że kiedyś i w moim brzuszku ktoś zamieszka
After piękne foto :love:
Basia wyglądasz rewelacyjnie, kwitnąco i cudownie-ciąża Ci służy!!!!!!!!!
Basiu śliczny brzusiool :):*
no Basiu wyglądasz kwitnąco:)
a co do owłosionego brzuchola to chyba każda tak ma... no chyba że ogoli
After sliczy pokoik no i twoj brzuszek :D , :*
Basiu pieknie wygladasz , bardzo kwitnaco - twoj brzuszek jest uroczy :D :*
Ewelina83 widze ,ze nie tylko ja sie staram o babyka :D:D zycze powodzenia w staraniach :D
Barbara śliczny brzuś :)
After słodziutkie foto :)
a podobno wklęsły pępek na dziołszke :D
Zyza 101 :huh:eee chyba nie :D nie wyglądasz ^_^
Kochane moje az wstyd sie przyznac ale nie wiedziałam do wczorajszego dnia że dostałam aż tyle gratulacji jak na mój tak krótki okres na forum :kwiatek:. Wasze forum jest tak wielkie że trudno mi sie jeszcze odnalesc ;(
Chciałam Wam z całego serducha bardzo mocno podziękowac za pamięc moje kochane :kwiatek:
http://www.gify.liq.pl/gify_2/swieta...%20%283%29.gif
http://tmp1.glitery.pl/gify/15/45/1-buziaczki-8424.gif
O Sweet-ka milo tu Cię zobaczyć :D :*
A ja życzę wszystkim dzidzią, tym w brzuszku mamusi i poza brzuszkiem WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :*
http://dos5.siemacha.org.pl/images/dzien_dziecka.jpg
Chanti widzisz dopiero tu dotarłam bo gubię się jeszcze u Was :(
Kochnane ja też życzę wszystkim pociechą dużo radości nie tylko w taki dzień ale i w całym życiu, oraz duuużo uśmiechu :*
oj nie milenka :D zreszta zobaczysz jak brzucho ci urosnie :D :D
ponoc klaki na brzuchu ciemnieja i rosna dluzsze na chlopaka no i w moim przypadku i after sie spelnilo :D
hahahaha i jak tu nie wierzyc w przesądy ? :D
mnie np. odrzucilo od slodkiego a za to mialam swira na punckie serkow topionych i ogorkow korniszonych :D
matko boska... 5kg na plusie w 24 tygodnie....
duuuuuuza dzidzia we mnie siedzi... i mam duuuuuuuuuuuza macice hehehe
serce bije jak dzwon :)
after nie przejmuj sie :D we mnie tez duza dzidzia :) macice mam w miejscu w ktorym powinna byc za jakies 3 tyg ;) wod plodowych duzo . no i ciekawe co z ta moja lekarka bedzie yh ....