-
Odp: co teraz robicie....
Grunt że teraz działa i kolejnej takiej niespodzianki nie przewiduje !! :)
-
Cytat:
Napisał
Kamis
Grunt że teraz działa i kolejnej takiej niespodzianki nie przewiduje !! :)
to dobrze bo już myślałam, że to tylko z moim kompem coś nie tak :D:D:D
-
ja już nie wytrzymuje teściowa jest od środy a mnie już szlag k...a trafia i ona wie najlepiej a mnie aż nosi a obiecałam mojemu że będę grzeczna więc muszę zacisnąć zęby do komputera też się dostać nie mogę bo okupowany na okrągło tyle mojego co wszyscy śpią i mogę sobie posiedzieć na forum
-
wspolczuje,musisz sobie laptopa kupic heheh:D:D
-
dobrze ze juz forum dziala
-
Cytat:
Napisał
moniczka690
ja już nie wytrzymuje teściowa jest od środy a mnie już szlag k...a trafia i ona wie najlepiej a mnie aż nosi a obiecałam mojemu że będę grzeczna więc muszę zacisnąć zęby do komputera też się dostać nie mogę bo okupowany na okrągło tyle mojego co wszyscy śpią i mogę sobie posiedzieć na forum
ja Ci wspolczuje... jak bym miala z tesciwa tak siedziec to bym sie chyba predzej powiesila... a wiec dobrze ze sie rozwodze bo juz nie mam tego problemu hehe trzymaj sie dzielnie !! :*
-
Cytat:
Napisał
szpila59
to dobrze bo już myślałam, że to tylko z moim kompem coś nie tak :D:D:D
a kiedy nie działało?
-
Odpoczywam!! troche sie dzis narobilam pazurkow :)
-
ja mam wolne od pazurkow,bylm z malenstwem u lekarza bo placze w nocy ale jest wszystko ok
-
Cytat:
Napisał
kasiasssss
wspolczuje,musisz sobie laptopa kupic heheh:D:D
nio właśnie mam laptopa ale wszyscy go okupują a ja siedzę jak ten kor przed telewizorem czuje się jak de...l mam już dość a tu jeszcze tydzień RATUNKU
-
musisz im jakas rozrywke wymyslic;);)
-
staram się ale jakoś mało rozrywkowi są i jeszcze pada to już koszmar dla mnie
-
hehe a ja wlasnie skonczylam sobie robic paznokcie i musze wszystko ladnie pieknie posprzatac:D
-
zdjecie zrob i pokaz nam jakie zrobolas pazurki:skacze::skacze:
-
ja przed chwila wrocilam z praktyk pierwszy dzien bylam i jestem bardzo zadowolona.szefowa mam super i to najwazniejsze :)
-
ja probuje uspic malego ale nie ma zamiaru spac:(
-
dzisiaj był mój pierwszy dzień w pracy :D haha tzn miałam mieć szkolenie itp ale zagadałam z moim kierownikiem i byłam tylko 1,5 godz a potem siedziałam w biurze :) jestem baaaardzo zadowolona :)
-
a ja jem pierożki z jagodami i oglądam House'a :D
-
a ja siedze teraz w pracy i wlasnie zjadlam obiadek - pizze i zaraz sie ociele chyba
-
Cytat:
Napisał
szpila59
a ja jem pierożki z jagodami i oglądam House'a :D
ha ha ... szpila biedna nie może przeżyc ze Hause'a juz nie puszczają... do mnie to chyba jeszcze nie dotarło :D
w przerwie na schnięcie podłogi wlazłam tu bo przecież nałóg jest nałogiem:P
a tak w ogóle to w łazience sprzątam... coś mnie dziś na mega porządki wzięło :glupek: :glupek: :glupek:
-
Cytat:
Napisał
woszczur
ha ha ... szpila biedna nie może przeżyc ze Hause'a juz nie puszczają... do mnie to chyba jeszcze nie dotarło :D
a jak :D Ja znowu od pierwszej serii oglądam :D Ale na Filmy i Seriale Online możesz sobie zobaczyć online 5 serie i jeszcze możesz poszukać do ściągnięcia 6 :P Podobno będzie jeszcze 7 :skacze:
-
szpila powinnas dostac osobna range "pasjonatka dr house`a" hahaha
-
Cytat:
Napisał
goslava
szpila powinnas dostac osobna range "pasjonatka dr house`a" hahaha
OOOOO!!!! Ja się zgadzam, ja się zgadzam!! :skacze::skacze::skacze: Trzeba by było Kamiska poprosić :D:D:D:D:D
-
-
Cytat:
Napisał
Kamis
nie ma takiej rangi :P
jak się chce to się może :D:D:D:D
---------- Dodano o godzinie 16:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:00 ----------
no to chociaz tam gdzie wcisnąłeś Woszczurkowi "konstantynopoliczykowianeczka" :D:D (nie wiem jak to się nazywa sorkiii :D)