-
Odp: Nasze fryzury :))
etap odnowy rozpoczęty...
zaraz przed rozjaśnianiem więc troszeczkę nie świrze xD
Załącznik 47273
po utlenieniu... jeszcze mokre
Załącznik 47274
a teraz siedzi na głowie toner i jutro może podeśle efekty... ^_^
suche ale nie wyprostowane... ( robione z lampą)
Załącznik 47302Załącznik 47301
-
wow, ale żywy kolorek :slina: dla mnie bomba :skacze:
-
germana cudneee, kolor boski.
-
Zgodzę się z dziewczynami, prześliczny ten kolorek Ci wyszedł:love:. Śliczna z Ciebie kobitka;).
-
Ale intensywny :o
Tez chce taki kolor na lepetynce mojej :)
-
garmana czadziorrrrrrrrr:skacze::skacze::skacze::skacze::s kacze::skacze:a co masz za rozjasiacz:cwaniak:
-
Dziękuje za wszystkie miłe komentarze od razu się człowiekowi cieplej na sercu robi :przytul:
trendy77 -udało mi się kupić całkeim tanio rozjaśniacz goldewll oxycur platin dust-free i oxydantu : goldwell topchic 6% bo nie chciałam ich saplać tylko delikatnie rozjaśnić.
ale poszła sporo... i są w fajnej kondycji ;)
-
a oto ja ;) moja metamorfoza nie wiem w sumie sama czy na lepsze czy na gorsze. Wczoraj wloski farbowane ;)
-
:o ale dylemat i w tych i w tych ci ladnie:o ale chyba jednak jakoś tak cieplej wygladasz w ciemniejszych;)
-
w ciemnych zdecydowanie lepiej!! ślicznie ci w tym kolorku :) :ok:
-
ja wiedziałam że ciemniejsze będą lepsze !! Przynajmniej mi sie bardziej podobasz w ciemniejszych. Tak bardziej wyraźnie :love:
I szczuplejsza buzia sie wydaje bo jest podkreślona ładnymi włoskami nie żebyś miała jakąś pulchną ale jest po prostu ładniej w konturze ^_^
-
no to bardzo sie ciesze ze wam sie podobam ;) ja tez jestem zadowolona z efektu i moja rodzinka rowniez;]
-
Diamond zdecydowalie lepiej w ciemniejszych .. ugladasz bardzo ladnie w tym kolorku :)
-
mi sie podobaja obydwie wersje, choc z przewaga dla ciemniejszej :)
-
ciemniejsze! śliczny kolorek i bardzo Ci pasuje:) podoba mi się ;)
-
No pięknie wyglądasz w tych ciemniejszych:) w ogóle cudny kolorek:) co to jest??
-
też myślę, że w ciemniejszych ładniej ;)
-
Milenka ;) to jest farba ;)
-
Mi się wydaje, że w ciemnych wyglądasz dojrzalej i zupełnie do Ciebie pasują :D
a w jasnych też ładnie, ale w ciemnych lepiej :P
-
hehe domyśliłam się:) ale jaka:):)
-
Diamond, nie bede orginalana, potwierdzam ze w ciemniejszych zdecydowanie lepiej:D pasuje Ci ten kolorek:]
-
Milenka napisze Ci w czwartek oki? sprawdze na pracowni jaka to farba. bo mielismy w szkole szkolenie z jakiejs firmy .. i ona nam farby zostawila na pracowni i mnie kolezanki nią farbowały ale jaka nazwa farby to wyleciało mi z głowy. a w czwartek mam pracownie takze sprawdze;)
-
-
dziekuje ;) wiem tyle , ze mialam tez robioną repigmentacje ;)
-
DiamondShine zajeb.... Ci w tych ciemniejszych niz blond o wiele lepiej sorki ze tak bezposrednio nie gniewaj sie:D
Ja mam ciemne w sumie to juz sie splukaly do mojego naturalnego koloru, zawsze tak mam nawet z najciemniejszego brazu mi sie spluka ehh;/ Chcialabym je rozjasnic na rudy, lub nawet jasniej ale mam dlugie wlosy i troszke mi szkoda bo wiem ze strasznie je zniszcze ale z drugiej strony juz mam dosc tego koloru, i przydalaby sie nawet dla samopoczucia jakas extra zmiana eh:( dziewczyny jak myslicie??
teraz wygladam tak staralam sie dac takie zeby bylo widac wloski malo mam swoich zdjec heh