oczko fajne, ale podkład faktycznie się odróżnia i robi się tzw "tapeta", postaraj się mocniej rozcierać i może rozjaśnij go sobie delikatnie z kremem zwykłym :)
Printable View
oczko fajne, ale podkład faktycznie się odróżnia i robi się tzw "tapeta", postaraj się mocniej rozcierać i może rozjaśnij go sobie delikatnie z kremem zwykłym :)
farbi pięknie wymalowałaś oczko:wow:
Na każdym z tych zdjęciach jest ten sam podkład :D ogólnie wiele zależy od światła przy jakim robię zdjęcia.
sunny- pomysł fajny, ale niestety zmniejsza on trwałość podkładu, więc nie dla mnie, bo u mnie makijaż musi się trzymać co najmniej 10h
tusia- niestety tylko na zdjęciach takie rzeczy widać, a w lusterku nie :( więc dobrze, że można porównywać na zdjeciach i dopracowywać :)
milenka- kolorek podkadu jest bardzo jaśniutki (kość słoniowa AA), czyli też sądzę, że dobrze dobrany:) ale jak widać na każdej fotce wygląda inaczej :D
evelin- dziękuję :*
Dziękuję za komentarze dziewczyny:*
farbi sliczny makijaz:wow: a ta pierwsza fotka miodunio:love::love::love::love::love:
odrobine slonca --> mój mały wizaż
Wydłubię Ci te oczy :skacze: Bez kitu no niesamowity kolor, makijaż oczywiście też fajny, ale ten kolor oczu... :love:
hehe bede bronila moich oczu :P
naatajla Ty jestes dla mnie mistrzynią makijażu :) Robisz go perfekcyjnie :) nie moge sie napatrzec :)
wiecej zdjec makijazu na mój mały wizaż
Natalia świetny ten makijaż! :D
ja poprostu wymiękam jak oglądam te Twoje makijaże :)
kochane jestescie :*:*
ciesze sie ze Wam sie podoba :*
wow, Natalja zaczepisty...Zupelnie inaczej niz zawsze...
Drapiezny taki :)
Naatajla już skomentowałam, ale make-up w moim stylu, normalnie uderzyłaś w mój gust, urzekłaś mnie :love::love::love:
ciesze sie :) :*
Farbi :szczena: masz nieskończenie wiele pomysłów :D Świetnie malujesz oczy! (i bardzo ładnie rozprowadzony podkład :kwiatek:)
Ten kolorowy jest extra !! :D
Natalja uwielbiam Twoje makijaże! Można znaleźć mega drapieżne i delikatne, czyli dla każdego coś :)
Agaciorka słodki, delikatny bardzo dziewczęcy :D
Farbi ten kolorowy idealny na wiosenne dni :D śliczny.
dziękuję :*
Tu makijaż z wczoraj, nic specjalnego- połączenie bieli, brzoskwiniowego i szarości (odcienie dość połyskujące z drobinkami z palety Euphora), do tego mocno obrysowane czernią oko. Jedyne poważne "szaleństwo" to rzęsy. Pierwszy raz aplikowałam sztuczne rzęsy takie jak poniżej. Wcześniej miałam jedno starcie z kępkami :D Jak możecie to napiszcie, czy dobrze je dokleiłam i czy macie jakieś ciekawe triki z tym związane.
http://images40.fotosik.pl/739/ff8f9f2ff4c6ffbemed.jpg
http://images50.fotosik.pl/758/89596588044eb7ffmed.jpg
http://images50.fotosik.pl/758/32e37fff773023ff.jpg
Bardzo ładnie wyszły ci te rzęsy:) sama muszę spróbować ale dobrego kleju nie mam..;/
Ja wczoraj na oczach miałam takie cuś:)
Farbi, jakiego kleju użyłaś? I ile Ci się trzymały? Bosko wyglądają :)
Milenka, twarzowy make-up ;)
Farbi jak na pierwszy raz to nie jest zle :)
Milena pieknie wygladasz i super fotka :)