Stosowałyście dziewczyny hybrydkę Mollon PRO? Prawdopodobnie mają fajne lakiery, ale nie znam opinii o hybrydach.
Printable View
Stosowałyście dziewczyny hybrydkę Mollon PRO? Prawdopodobnie mają fajne lakiery, ale nie znam opinii o hybrydach.
ja mam mollon 6-wine
strasznie rzadki, jak dla mnie lekko transparentny więc dałam 3 warstwy. ale mimo transparentnego koloru bardzo równo kryje każda warstwa co aż mnie zdziwiło.
łączyłam go z harmony, nie gryzą się.
ale po 12 dniach pojawiły się odpryski u mojej mamy... zazwyczaj nosi 3 nawet 4 tyg. i nic ale ZASTRZEGAM żę nie wiem czy to nie było spowodowane akurat większym mechanicznym uszkadzaniem bo miała trochę "dłubania" czy wina po prostu lakieru.
schodzą też bardzo ładnie. no i mają fajna kolorówke chociaż trzeba uważać na różnice próbnik/live.
ogólnie chyba na + o ile wypróbuje na innych rączkach i nie będzie znów odpryskiwał.
witam!
ja używam lakierów firmy Charbonne (baza/top) i NTN, ale póki co tylko same kolorowe. Baaaaaardzo ciężko mi je usunąć, ale za to trzymają się świetnie. Możecie polecić jakieś niedrogie lakiery do frencha?:)
Ja mam Shellac CND do frencha. Bardzo sobie chwale :):) Innych marek nie probowalam.
witam
w najblizszym czasie chcialabym zakupic kilka hybrydek prawdopodobnie gelisha
mam kilka pytan:
1. ktore hybrydy polecacie
2. jaki nr kolorkow ładny nude, czerwien ,bialy i blady roz do frencha,braz jakie kolorki sa najbardziej popularne wsrod klientek
3.jakim pedzelkiem usuwacie nadmiar hybrydki przy malowniu usmiechu
4. czym przemywacie hybryde
5.gdzie polecacie robic zakupy
pozdrawiam i bardzo dziekuje za pomoc:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Wybacz ale wystarczyło przejrzeć ten temat, żeby znaleźć odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania..
odnośnie pytania nr.2 to jest temacik katalog hybryd ;) i tam sa fotki
ad.pyt.3 ja french maluję pędzelkiem od hybrydy, poprawiam sondą lub przecieram uśmiech zwykłym płaskim pędzelkiem rozmiar 4
a resztę znajdziesz w tym temacie :)
dziekuje za odpowiedz
watek juz przeczytałam ale jest tu opisane wszystko ogolnie a ja chcialabym uzyskac konkretne odpowiedzi:)
5 najpopularniejszych kolorow, kolory do frencha itp.
mam nadzieje ze mi pomozecie
pozdrawiam:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwi atek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek: :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Nie chcę wyjść na złośliwą ale "ogólnie" to niestety przeleciałaś ten temat i inne na temat hybryd skoro tak piszesz.
chyba nie jest wielkim wysiłkiem PRZECZYTANIE postów, a nie przelecenie ich pobieżnie i oczekiwanie na to ze podamy Ci wszystko na tacy:-/ Wybacz
przepraszam ale nie rozumiem... czy prosze o zby wiele?
chcialam od was kochane odpowiedzi na pytania ktore napisalam... w celu pomocy... ale skoro uwazacie ze jak chce sie dowiedziec odpowiedzi to mam sama jeszcze raz wszystkiego szukac ok dam rade ...
kamillxx - Choco ma racje. A ja znów wyjdę na zołze.... ^_^
Nie chodzi żebyś szukała nie wiadomo gdzie tajemnej wiedzy... ale wyłapała to co Cie interesuje. bo wszystkie tematy były wałkowane po ileś razy.. nawet możesz skorzystać z wyszukiwarki forumkowej typu "najlepszy do frencha itd".
Po prostu męczące jest że x-set razy jest to samo pytanie. Szczególnie w przeciągu ostatniego czasu pojawiają się ciągle.
Jak dla mnie to trochę zalatuje brakiem szacunku do siebie nawzajem bo każdy stara się pomóc, ale ile można.
;)
Co do kolorystyki zalezy jaką firme wybierzesz... uprzedzę Cie...o tym "która najlepsza "była rozmowa kilka str temu
podbijam też jumpi w katalogu jest tona fot.
co do popularności to chyba najbardziej indywidualna kwestia.
jedne lubią frenche drugie czerwone a trzecie sraczkowate w fioletowe grochy. odsyłam do "stylizacji hybrydowych" można wywnioskować co "nasze klientki " w danej chwili lubią.
technika malowanie też zależy od stylistki sonda, pędzelek do żelu
o cleanerach czym przemywać polecam poczytać na stronie 24,26 i w ogole temat o cleanerach http://forum.wzorki.info/sprzet-do-p...er-pomocy.html
zakupow chyba nikt nie robi nigdzie indziej niz u dystrybutorów lub w necie na rodzimych stronach.
mam nadzieje ze odpowiedziałam na wszystkie Twoje INDYWIDUALNE pytania.
Kamilllxx wiesz co to nie jest niechęć do udzielania pomocy, ale postaraj sie zrozumieć nas. Srednio raz w tygodniu wpada tu nowa osoba, która nie czyta wogule tematu i oczekuje odpowedzi na pytania, które pojawiaja sie non stop. Jakie hybrydy polecacie, jak sie trzymaja i inne podstawowe informacje, które w tym wlasnie watku nie trudno jest odszukac (wystarczy sie cofnąć kilka stron wstecz, a na pierwszcyh stronach sa nawet techniki nakładania i dyskujse na temat wielu firm). Tutaj masz dwa wątki dodatkowo o hybrydach, katalog kolorów i stylizacje jakie hybrydami mozna wykonac.
http://forum.wzorki.info/paznokcie-n...-lakierow.html
http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...hybrydowe.html
Dziewczyny szanujecie to ze ktos tutaj za darmo dzieli sie swoim doswiadczeniem i wiedza i naprawde irytujace jest jak ktos po raz milionowy zadaje to samo pytanie bez czytania postow.
Jesli chodzi o gelish to widzialam u kolezanki. Mowila, ze trzyma sie dlugo i ze jest duzo cienszy niz tradycyjny cnd shellac. Bardzo zachwalala :)u
Dziewczyny mam pytanie do was
w jaki sposób naklejacie/wtapiacie cyrkonie na hybrydzie??
ostatnio kiedy robiłam paznokcie przykleiłam je na drugiej warstwie kolorowej hybrydy utwardziłam w lampie i dwa raz nałozyłam top jednak po kilku godzinach już jedna cyrkonia odpadła ??
jest jakiś sposób na to żeby trzymały się dłużej?;)
prosze pisac w odpowiednich tematach!!!
witam. Mam pytanie.
Zastanawiam się nad zakupem zestawu hybrydowego. Prawdopodobnie mistero milano.
Jestem osobą która nie lubi chodzić 2 tygodnie z jednym kolorem na paznokciach i wpadłam na pomysł nakładania samej bazy na paznokieć a następnie malowanie jej zwykłym kolorowym lakierem. Myślicie że zdałoby to egzamin? Czy baza sama by popękała bo byłaby za cienka?
A może macie jakieś doświadczenia w tej kwestii ?
pozdrawiam
Daria była już o tym mowa nawet ;) któraś z forumek (nie pamietam ktora - Sami ? ) tak robiła i nic sie nie dzieje :)
a powiedzcie mi dziewczyny jak zrobić by bulion trzymał się na hybrydzie? ja położyłam go na warstwie nawierzchniowej i do lampy. niestety odpadło wszystko jeszcze tego samego dnia.
przeniesione, proszę pisać w odpowiednim temacie a nie gdzie popadnie!
skuszona waszymi pozytywnymi opiniami dotyczącymi gelish harmony, zakupiłam ich bazę i top. do tej pory uzywałam MM..... na moich pazurkach i kilku klientek jest ok.... ale u części osób pojawiają się niestety odpryski przed upływem 2 tyg..... zobaczymy jak będzie z bazą gelish + kolory z MM :)
a jeszcze zrodziło mi się jedno pytanko. Czy pod baze gelish kładziecie primer? posiadam preparat standard i primer z MM i nie wiem czy używać ich pod gelish czy też nie.... eksperymentowała któraś z was z nimi?? pozdrawiam
Robiłyście gelishowe zakupy tutaj? Plazanet - RevitaLash Kosmetyki dla Ciebie Mają tam teraz promocje i chetnie zakupilabym baze i top gelish, a nie chcialabym natknac sie na podróbki.
Ja kiedyś kupowałam w firmie NOV-MED ale obecnie kupuję w Euro Fashion ( w weekend będę tam robiła spore zamówienie dystrybutorskie, więc możesz coś u mnie zamówić do dziś wieczorem z 10% upustem)
w ktorych sklepach internetowych mozna dostac orginalne hybrydy gelisha i warto robic zakupki?